רכיבת כביש מתונה, יום שישי.

avivar

New member
רכיבת כביש מתונה, יום שישי.

שלומלום מי שרוצה להתגלגל במתינות בחברתי מוזמנת ביום שישי בבוקר, מפגש עשרה לשש בבוקר, יציאה בשש, בגלל החום ובגלל התנועה בכבישים. שתי אפשרויות א. יציאה ממושב בן שמן על כביש 444 עליה למודיעין דרך ליגד סנטר וחזור. יתרונות: שוליים סבירים, יש עליות מתונות, ויש ירידות גם מתונות. חסרונות: תחבורה קצת ערה.שרותים בליגד סנטר בלבד ובטבע בלי סוף.. סהכ כשעה וחצי של פעילות . ב.המשולש - יציאה מנחשון תחנת הדלק, ליער מגינים וחזור דרך לטרון לנחשון יתרונות: תחנת הדלק=קפה, שרותים.., מסלול מגוון, מעט תחבורה יחסית. חסרונות:מהמורות, כביש סדוק לעיתים, וחוסר שוליים נוחים בקטע מסויים. סהכ כשעה וחצי. הכי חשוב, כל אחת ואחת, הרכיבה על אחריותה האישית בלבד!! מי מעוניינת??? אביבה

דורסל12

New member
../images/Emo98.gifכולי תקווה שאני....

מחר בערב מיפוי בתקווה ששוב המכונה לא תשבוק כשיגיע תורי. ואם אין משהו קריטי אני מופיע כי בוער לי ב....רגלים בנתיים ילד עם שפעת לא זזה מהבית... בעברית סיוט

avivar

New member
מחכה לך!!

ילד עם שפעת לשמור בבית. תזהרי לא להדבק. רפואה .שלמה

טליטר

New member
אני ../images/Emo13.gif

איך היה החופש? אני רוצה לבוא בערב מארחת 15 איש (משפחה של בעלי) לא.ערב ואני חייבת לרכב לפניי איזה מסלול יותר טוב בעינייך? אני מכירה רק את המשולש

avivar

New member
מחכה גם לך..!!

חופש כמו שצריך להיות חופש..עם משפחה. כייף. נדמה לי שנעשה שוב משולש, נתחיל מנחשון הפעם כי הקפה פתוח מוקדם ואפשר להסתדר..(שרותים). מחר צהרים נסגור עיניינים.

bs69

New member
אחריך אביבה יקרה לכל מסלול שתחליטי../images/Emo13.gif

מיכאלה07

New member
אחיותי הרוכבות (כלומר אביבהר)

בשישי חצי מרתון בפארק הירקון, אפשר משהו מתון בשבת (כלומר-באותו סגנון)? מתחייבת לגרור גם את אחותי (ואז גם יהיה בידור בדרך).

avivar

New member
שבת, רוכבת נפחי

היי בנות, מצטערת, שבת מוקדשת לאימון שלי, היחידי בשבוע שמאפשר אימון נפחי כך שלא ניתן מבחינתי לקיים רכיבה, (אחריה אני בדכ רצה הביתה למשפחה לתת להם זמן אמא,אשה,חברה..). אולי נארגן שבוע הבא יום ה ערב בגבעת המופעים?(פארק הירקון).

avivar

New member
שישי - נחשון

סגרנו שישי אני אהייה בנחשון בשעה שש. כולן מוזמנות. אביבה

avivar

New member
לא!!

זה היה לטרון - תחנת הדלק של לטרון. נחשון הולך ככה: בירידה מכביש 1 לכביש מס 3. פונים ימינה, ממשיכים בצומת (של תחנת הדלק של פעם שעברה..) ממשיכים כאמור ישר, עוברים ישובים שונים עד שמגיעים כעבור כ-4 קמ לצומת מרומזרת = צומת נחשון. יש לפנות שמאלה, להכנס בכניסה השנייה של תחנת הדלק. הראשונה היא אך ורק מיועדת ליציאה מהתחנה ויש שוטרים שמקפידים בעיניין במיוחד בשישי ושבת. הנייד שלי על כל מקרה 054-8-300390 אביבה

טליטר

New member
../images/Emo10.gifלא אגיע

היי אביבה לצערי לא אגיע(למרות שהכל מוכן)רוב הלילה הייתי ערה ולא אוכל לרכב כך מקווה ששבןע הבא תרכבו ואוכל להצטרף תודה ושבת שלום

טליטר

New member
../images/Emo10.gifאיזה יום מבאס

הייתי ערה חצי לילה(בבדיקה אצל הרופא לעלמה יש דלקת ריאות אחרי ששבוע בעבר סיימנו עם דלקת ריאות של יונתן ) על הבוקר (נרדמתי בין 6-8) אני פותחת העיניים- המקרר לא עובד- ויש לי 15 איש לא.ערב היסטריה!!!!!!!! מצאתי טכנאי- אבל ספורט לא עשיתי- עכשיו בין לבין (חלק מהדברים על האש)מתבאסת על הרכיבה הבוקר אבל מצד שני טוב שהיייתי בבית וטפלתי במקרר אנחנו נוסעים יום ראשון לחמישה ימים לאילת- שבוע בלי רכיבה- בקיצור באסה לאללה העיקר שכולם יהיו בריאים ושבת שלום איך היתה הרכיבה? האם למישהו ישהמלצותל מסלול (5- 6 ק"מ) שאפשר לעשות באילת? באיזור המלונות של הנסיכה (רחוק מהעיר) תודה מיטל

רוצי ממלון הנסיכה צפונה

לאורך הכביש לכיוון אילת. למיטב זכרוני, ממלון הנסיכה עד ריף הדולפינים- כ-4 ק"מ לכל כיוון. בכל מקרה אפשר למדוד בדרך... המון בריאות וחופשה מהנה (וארוחת ערב מוצלחת)
קרן

באסה, תרגישו טוב!

אל תשכחי את חדר הכושר במלון - גם אפשרות שתיתן לך לדווש בסביבה ממוזגת, ועם ריצה בחוץ את בכלל מסודרת. שתהיה חופשה נעימה (ככל שאוגוסט באילת - או בישראל - או במזרח התיכון - יכול להיות בכלל נעים
)

efroch99

New member
גם אני נוסעת לשם

(מלון ים סוף) עוד שבועיים. אז כשתחזרי, ספרי איך הייתה הריצה... אחרי מה שעברת, בהחלט מגיעה לך חופשה ומנוחה...
תהני!

למעלה