רכיבת כביש מתונה, יום שישי.

../images/Emo10.gifלא מצליחה למצוא אופני כביש להשכרה באזורי

מפחדת להוציא כסף על קניה. כרגע זה גם לא בא בחשבון מבחינה תקציבית. מקווה שעוד כמה חודשים העניין ישתפר.

ממודיעין

אני יודעת שיש בתל אביב ויש בראשון לציון אבל זה טרטור אמיתי לשכור אופניים שם כדי להגיע לפה, לרכוב את המשולש הקטן (יותר מזה לא הייתי מנסה בפעם הראשונה, אולי גם זה יותר מדי) ולחזור. ניסיתי לחפש גם ביד שניה אבל הבנתי שבפחות מ2500-3000 שקלים אין מה להתחיל ולחפש. זה בערך המחיר של האוטו שלי ואותו אני לא מוכרת... האופנים של האיש נקנו בטרייד אין והיו שוות לפחות פי ארבע כשנקנו. את מכנסי הרכיבה והריצה הרגלתי אותו שאני מוציאה מהארון שלו (למה לקנות כשיש כבר ארון מלא...
), חבל שזה לא עובד על אופניים....

ניסיתי לשכור באזור מודיעין

הי, גם אני ניסיתי תקופה לא קצרה למצוא מאיפה להשכיר אופניים. אני ממודיעין, (אני חושבת שהייתי איתך בכמה שיעורי ספיניניג של שי). כשחושבים על זה, לא קרה לי הרבה בחיים שרציתי משהו וממש לא הצלחתי. כאן.... ממש לא הצלחתי
ניסיתי כל חנות אפשרית באזור...
הדבר היחיד שהצלחתי - זה לקבל בהשאלה לסופ"ש, אופניים מחנות האופניים עמה אני עובדת ובה רכשתי את אופני השטח שלי. כך שאם אין לך חבר/ה שאפשר לשאול מהם, ממליצה שתנסי לשאול מחנות האופניים שלך בהצלחה בכל מקרה

קטעים איתך, שי הוא האיש שלי...

אני בכל השיעורים שלו... עכשיו אני מנסה לנחש מי את... היית אצלו לאחרונה? היתכן שנפגשנו גם בבריכה? לפני כמה זמן שאלה אותי אחת הקבועות אם אני תמיד אצל שי. חשבתי שזה ברור שאנחנו נשואים.... ניסית לשכור אצל יהודה? אותו עוד לא שאלתי. אין לנו חנות קבועה. שי לא כל כך מרוצה מהחנויות במודיעין ועד לאחרונה טיפל באופניים רק בירושלים....

avivar

New member
בת שבע,

את כמו הגוזלים האלה שיוצאים מהקן, בהתחלה מפרפרים, נופלים ואחכ פורשים כנפיים ועפים לעולם הגדול... למי שלא זוכרת, רק לפני מעט מאוד זמן, בת שבע נפצעה כתוצאה מנפילה עקב אי שחרור הקליט, עם הרבה מאוד מוטיבציה, לא מעט חשש, טיפ טיפ דחיפה מצידי, רכבה בלי שום בעיות, וברכיבה השנייה לאחר שהחלפנו את הפדל לדו (צד אחד קליט וצד שני רגיל ללא התחברות), ואת הקליט בנעל לאחד שהיא מרגישה איתו בנוח, רכבה את כל הדרך מחוברת כמו גדולה ובקצב שלא היה מבייש אפילו בנות שיש להן קילומטרז לא קטן על הכביש. שאפו לך!!

bs69

New member
הפורום עושה כאן עבודה יפה../images/Emo13.gif

אז באמת למי שקצת חוששת לרכוב מכל סיבה שהיא ,רעיון הדולות עושה עבודה יפה מאוד כפי שאביבה ציינה הפחד שלי היה לרכוב כתוצאה מנפילה,חייבת לציין אביבה ממש אמא אוזה ,סבלנות לעין ערוך,דואגת במהלך הרכיבה, מסבירה , מה שמשאיר אותך לאורך הרכיבה בטוח,אז באמת ללא עזרתה של אביבה
לא הייתי מגיעה כבר ברכיבה השניה להשג כזה.אז יא'לה בנות מי שמרגישה קצת..........פחד.....חשש......
זה המקום שבוע נעים ופורה, מלא מלא תודות אביבה את גדולה

rasheric

New member
פספסתי.... פעם קודמת פחדתי, חיכיתי שתגיעו שוב

והנה הפעם הייתי בצפון.... מקווה לתפוס את האימון המתון הבא באזור ( אני מ י-ם). לקחנו את האופניים לצפון ורכבתי לי כמה פעמים. היה כיף.

למעלה