רכישת GPS מחול

רן בג

New member
אתה יכול לספר על הטיסה הזו ?? סתם..

1994 או 1995 איציק..מה קורה לזכרון שלך.. שמונה שנים בלבד..

סטנדרטים אחרים

מתוך סקרנות ומכוון שלאחרונה הבנתי כי בפורום מתנהלים ויכוחים מדי פעם לא עיניינים החלטתי להצטרף ואולי לנסות לשנות את הסטנדרטים שלום לכולם - לשרותכם בנושאים טכנים (אויוניקה קשר מכונאות)

gps

אם לא תלשינו אותי למוסדות המפלגה, אז אני טס די הרבה שנים עם מכשיר לא תעופתי.... לא המכשיר הוא הקובע אלא מה אתה רוצה ממנו. חוצמיזה מיקי, כל פעם שמישהו רואה אותי יורד ממטוס ושואל בפליאה, מה אתה טייס? אז אני עונה לו: כן, אך את הקרניים ואת ההילה השארתי במטוס. נחיתות בטוחות טומי

פילוט 3 שח/לב עולה 500 דולר

אני חושב שאני מכיר מישהו שמוכר בארץ משומש כזה. בטח תוכל להשיג בכ-250 דולר

קונדור תעופה 6265080-04

אל חשש, אני לא שותף שלו, לא חבר שלו, אולי הוא יודע על קיומי, אני ישירות לא קניתי ממנו כלום, כל GPS שקניתי, קניתי בחו"ל, רק לאחרונה השותפים שלי קנו אצלו גרמין 430 ואני לא הייתי בכלל מעורב בכך. ואם יש לך כסף, תקנה גרמין צבעוני, זה מוסיף כיף להשתמשות במכשיר.

Melitz

New member
תהיו רציניים חברים יקרים התחלנו בזה שמישהו רוצה לרכוש GPS מחו"ל ומעוניין במידע והגענו לתת רמה אז חוש הומור עוד לא הזיק לאף אחד, אבל.....קצת כבוד הדדי

סיפור מלפני יומיים

בנושא הוויכוח על איזה gps צריך / רצוי לקנות אתמול חזרתי מהראלי מקטניה עליו עוד אספר בהמשך. לגבי gps : אומנם עושים תוכניות טיסה, לומדים את הנתיבים ובכל זאת הבקר מודיע לך אחרי שעברנו את תעלת הקורינטוס שאי אפשר להמשיך בתוכנית המקורית אלא תטוס עכשיו טפס לגובה 8000 ולנקודה ששמה לפי מיטב זכרוני היה elvas ומשם לנקודה אחרת ורק אחרי זה תחזור לנתיב- וזאת דוגמא קלה ממה שקרה לנו. כל הנקודות שהבקרים משתמשים בהם הינן נקודות ifr או vor שמפוזרים בכל המרחב. לוקח שניות לתקתק את השם ל gps והופ אתה בעינינים וגם כמו גדול נותן לבקר זמן לנקודה. אחרים שלא היה להם gps אוירי מחפשים עד עכשיו את הנקודה, ניחשו משהו ולמעשה טסו "לא בדיוק" היכן שהיה צריך. שלא לדבר על כאלו שמצהירים "אני טס רק על vor כי זו הטיסה "האמיתית"!! עד שהם עשו 2 חיתוכים רק כדי לדעת בדיוק היכן אתה במרחב ולנחש לאן הבקר רוצה שטטוס. אומנם הם בהחלט לא נפלו למים, אבל זו הרגשה מחורבנת לא לדעת באויר מה רוצים ממך ולהתנהג בצורה לא מיקצועית. לראלי הזה לקחתי שני -92-gps הכי פשוטים שיש לקנות אבל הם אויריים ועם נתוני ה- jeppesen . מכשיר כזה עולה כ- 400 דולר והוא הכי זול מבין כל המכשירים האויריים. עושה את העבודה באופן מעולה ולא חסר בו דבר. לדעתי מי שעוסק בהובי הזה - תעופה ואין לו מזומנים מיותרים שיקנה את ה- gps-92 שמיותר לציין שהוא טוב גם בכביש. ב ב ר כ ה אורי אמיתי

למעלה