אני יודע שמדי פעם כוותבים פה על רכש בחדש ביס, אבל אני לא פה קורא את זה, ומכיוון שאני עובר ליס מהוט, אז רציתי לדעת, מישו יכול בבקשה בבקשה לעשות ככמו RECAP של כול הרכש שיהיה/חדש בקרוב או שבעתיד??? תודה מראשש!!
ורק שואל, ואם תכנס לפורום טלויזיה תראה שעניתי שם לאחד, שהוא צודק שאני עובר!! אז תקרא ותחשוב לפניי שאתה מדבר (או כותב)!! וגטרה עם אדמת, רגע אתה נחמד רגע לא, מה נסגר??
אני נחמד בכללי. אבל זה לא משנה את העובדה שאתה מתלבט כבר הרבה הרבה זמן. ובאיזשהו מקום כבר נמאס להסביר לך שוב ושוב מה יותר טוב בחברה ההיא ומה יותר טוב בחברה הזאת. נמאס. ובאמת שלא רק עליי.
אני רק רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שיש לי למה לעזוב ליס!! ודיצ'ארם, אם אני רוצה לשאול 100 פעם בכול מיני פורומים, גס וואט, אני אשאל!? ואני אהיה אם אני רוצה בכול הפורומים שקשורים ליס, כי למה? או כן... זה ציבורי!????!?!?!?!?!?!?!?!?!?! כולם יכולים להיות בהם!! אז פוט א סוק אין איט פעם ולתמיד! תן לאחרים אם כן להגיב!!! כמו איזה מפגר יושב מול המחשב בלי חיים מציק לאחרים!! בלום תפה ותגיב דברים טובים ואל תפתח ריבים !! רוצה קצת אקשן תראה טלויזיה ילד מחורבן שכמוך!! מהרגע הראשון שאני פה התעלקת עליי?! מעכשיו והלאה, כול הודעה שלי אל תגיב לה!! קומפרנדה ??!
משעמם לי כל כך אז החלטתי להרוס לך את זמנך בתפוז... הכל כאן זה קונספירציה מלוכלכת נגדך שון, כולנו בתפוז אך ורק כדי לעשות לך את החיים נוראים. טרומן שואו, נו קידינג