הוא פשוט מתלהב מהידע שהוא השיג כשראה המורדים
ג גיטרה עם אדמת New member 26/8/05 #22 זה נכון שאמרו שאתה מתפרץ..../images/Emo168.gif שאתה ממש משתגע.. כאילו, תראה מה קורה לך כשהעירו לך שאתה קצת מעיק על השאלות שלך.
זה נכון שאמרו שאתה מתפרץ..../images/Emo168.gif שאתה ממש משתגע.. כאילו, תראה מה קורה לך כשהעירו לך שאתה קצת מעיק על השאלות שלך.
T TheCharm New member 26/8/05 #25 או לשלוותא אולי? שיהיה, אני לא קומפרנדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!1111111111אחדאחדאחד
או לשלוותא אולי? שיהיה, אני לא קומפרנדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!1111111111אחדאחדאחד
D Dark View New member 26/8/05 #28 ג'וני תמיד היית כזה נעל ../images/Emo3.gif שלוותה זה עם ה'!! זה נותן אתניות ויחודיות.
ג גיטרה עם אדמת New member 26/8/05 #33 אתה קראת מה אתה כותב לי?../images/Emo168.gif אתה משתגע ומתפרץ על כולנו מזה שרק הערנו לך קצת. אני לא מחפש לריב, אבל אתה פשוט ממש השתגעת פה. אתה קורא את מה שאתה כותב בכלל?
אתה קראת מה אתה כותב לי?../images/Emo168.gif אתה משתגע ומתפרץ על כולנו מזה שרק הערנו לך קצת. אני לא מחפש לריב, אבל אתה פשוט ממש השתגעת פה. אתה קורא את מה שאתה כותב בכלל?
D Dark View New member 26/8/05 #26 נתנו לי לינק אז נכנסתי והגבתי תגובה לא קשורה זכותי קייזרמן לשלטון.