מה רם אוריון בבארבי? ../images/Emo168.gif
23:00 בלילה רם אוריון עולה על הבמה עם ההרכב המופלא שלו שכולל את: חגי שלזינגר בתופים, תמר זיו בסקסופון, דפנה קינן בגיטרה, ספי אפרתי בבס, וכמובן רם אוריון. אז הם עולים לבמה ובלי מילים מיותרות או מילים בכלל ניגשים לביצוע הנעימה הראשונה מתוך האלבום החדש gun sucker , לאחריו מגיע שיר הנושא של הבחור גיבור גיטרה, אחח שיר מופלא ביצוע מעולה. מהביצועים שאני הכי אוהבת בהופעות מגיע לו מוות, שלמרות שהכותרת שלו זה לא שיר מדכא משהו, וכיף לשמוע אותו בביצוע בהופעות עם ההרכב המלא [כמה זמן שלא היתה הופעה של הרכב מלא התגעגעתי...] ואז החידוש של בהופעות "באה לקראתך". נו אז היתה לי התנצחות קטנה עם רם על זה שאני אוהבת יותר את השיר בהופעות ויש הבדל מהדיסק, הוא נשבע שלא, עדיין אהבתי יותר את הביצוע בהופעה, לשמוע את דפנה קצת יותר דומיננטית בשיר [בשירה בשירה!!!] אולי אפילו אלמד לאהוב את השיר יותר מהמקור! [סתם נו לא הגיוני, בכ"ז המקור של הגאון מברכה]. ואז עולה האורח הראשון של הערב! אני מניחה שכל מי שמכיר אותי יודע את יחסי לערן צור, ונורא התהלבתי שדווקא הוא אורח בערב הזה. הם מתחילים עם הג`ינס הנמוכים ולרגע אני תוהה אם אני לא בטעות בהופעה של ערן... מצד שני מה אכפת לי? בבית השני כבר מבינים את ההבדל, הפתעה, דפנה שרה את הבית השני, הרייי!!! אני את דפנה מאוד אוהבת, לא יודעת אפילו למה, חח כאילו מה היא חמודה בהופעות, ואני ראיתי אותו בעיקר בהופעות של רם [אחרי העוגיות לא ממש עוקבת] היא שרה יפה, ועשתה ביצוע יפה משותף עם ערן לג`ינס הנמוכים, ובכלל זה נשמע אחרת שאישה שרה את השיר הזה [צריך לקרוא את המילים כדי להבין....] בקיצור נו כבר נקודת זכות להתחלה. השיר השני הוא ציפורן של ערן צור, פה כבר אני חושבת שהוא די שר לבד, כמובן עם קולות רקע אבל ביצוע די רגיל להופעה של ערן [למרות שהוא בקושי עושה את השיר בהופעות...] ואז היה לי כבר ברור שהשיר השלישי [ובד"כ יש שלוש] כבר לא יכול להיות של ערן אז חיכיתי לראות מה עכשיו... ערן מספר על איך אלונה דניאל דווקא סיפרה לו על השירים החדשים של רם [כשעוד עבד על האיפיים שלו] ושרם השמיע לו את השירים שלו והוא יעשה אחד מהם. קררררררררררררררררררררר, ולא אני לא מתייחסת למזג אוויר בחוץ... כמובן שיר הנושא מה- EP השני של רם, מן הסתם ביצוע שונה ממה שרגילים, רם מצטרף בסוף לשירה, והאירוח הראשון עובר ולפחות לי די בכיף. ומה צריך לשיר עכשיו כדי להקפיץ את האוירה עד השמיים? רק חיוך קטן
אח"כ רם "מפנה" את הבמה לספי אפרתי ששר שיר חדש שלו "פסקל" ניתן לשמוע את השיר הזה גם במייספייס שלו, ושמעתי כמובן את הביצוע בערב הצלה של הסינדרום. את ספי אני מאוד אוהבת על הגיטרה, הוא גם לא רע בכלל בשירה, שיר ממש חמוד כיף לשמוע אותו שוב. אולי הקהל בכ"ז היה קצת משועמם כי שיר שהוא לא מכיר והוא בא בשביל רם [לפחות ככה היה נראה לי] אבל כיף לשמוע דברים חדשים. לשירים הבאים עלה האורחת השניה מאיה שמנגנת בצ`לו, האמת הצ`לו לא הורגש לי מידי בשירים האלו, אולי בגלל שמעצמי אני מנסה מראש לשים לב יותר לכלים הרועשים לא יודעת, אז האירוח הזה עבר לי ככה בלי חוויות מיוחדות ועם התרגשות גדולה לקראת האירוח האחרון של הערב. אז הנה גם עולה אהד פישוף לבמה מסדר כמה דברים וביחד הם מבצעים את "תראה איך הוא מביא את האקדח" שזה שיר של נושאי המגבעת שלא יצא באף אלבום, ולאחריו live in בית שמש, שזה אחד השירים האהובים עלי של נושאי המגבעת. אהד בין השאר מנגן על הסמפלר, יש אומנם רק רבע אבל עדיין מין איחוד של נושאי המגבעת, לא רע בכלל, ומקנחים ברינגטון. זה מדהים לראות האמת את האומן היחיד שיכול להחזיק הופעה גם על מנגינות ללא מילים, רינגטון זה אחד הביצועים האהובים בהופעות חשמליות, ביצוע יפהפה, אהד כמובן רק מוסיף, ואז נו צריך לרדת מהבמה. היסום כבר מתקרב ולכן מקנחים באינסוף [שזה שיר פשוט מעולה, ובהופעות בכלל] וקרוע. הם כולם יורדים מהבמה, ולאחר מחיאות הכפיים שוב חוזרים לנגן קצת בתרי זוזיי [אגב על הרמקולים שהיו על הבמה היה רשום בתרי זוזיי!!!] את BMO וסודו של היקום. מאיה חוזרת עם הצ`לו לבמה ומקנחים בכן. אבל מה נגמר? כבר? ללללללללללללללללללא. הקהל מתעקש ורם חוזר לבמה הפעם בלי הרכב מלא, הוא מזמין את דנג`ה וזובלסקי חברי העוגיות לעלות לבמה לביצוע לא מתוכנן של "חרוסלמה". הם עשו את זה כמה ימים קודם בערב מחווה לסינדרום וממש אהבתי את הביצוע, גם הפעם. התוספות השונות ממש מוסיפות פה, וזהו ככה נגמר.