רמזור אדום מפוקפק

אפרשקסי

New member
רמזור אדום מפוקפק

אתמול הגעתי לצומת ברחוב המסגר ובפניה ימינה שנקרת בפי העם "ימינה בלי רמזור" עצרתי לצורך מתן זכות קדימה להולכי רגל והמשכתי להשתלב בתנועה , לאחר כמה מטרים עצרה אותי ניידת בטענה שהפניה ימינה מרומזרת ועברתי באדום קיבלתי דוח של 1000 ש"ח כשחזרתי לצומת הבנתי שאני באמת לא מעופף הרמזור הראשון נמצא על המדרכה מצד ימין די רחוק מהצומת והרמזור השני מוצב מעבר לצומת בזווית שלא בכיוון הנסיעה בכלל ודי נראה כמו רמזור להולכי רגל מדובר פשוט במלכודת של המשטרה שלדעתי יכולה אפילו לסכן נהגים האם אפשר לעשות משהו בנידון לביטול הדו"ח מעבר לכך יש לי שלילה על תנאי לביצוע כל עבירה חמורה ורציתי לדעת אם בעקבות העבירה יפעילו לי את התנאי בבית משפט או שזה נוגע רק לעבירות של העמדה לדין תודה

be_roo

New member
רק שופט יכול להפעיל שלילה על תנאי

אם לא תבקש להשפט ותשלם את הקנס התנאי לא יופעל. לכן אתה מסתכן בהפעל השלילה אם תבקש להשפט. אם הרמזור אכן לא מוצב בצורה ברורה אולי יש לך טיעון מוצדק. להוכיח זאת יהיה די קשה. השאלה כמה אתה מוכן להסתכן וכמה כסף וזמן אתה מוכן להשקיע כדי להלחם במערכת. ושוב, כמו שציינתי בפורום המקביל: אם אתה אכן חושב שהרמזור מוצב בצורה מטעה, פנה לעירית ת"א שיסדירו את העניין, ללא קשר לדו"ח שלך

MAX D

New member
../images/Emo45.gifותוספת קטנה-

אם אתה רוצה להלחם בכך, שלם את הדו"ח ותגיש תביעה כנגד הערייה בדבר הרמזור, אל תשכח שבתביעה צריכות להיות תמונות של איזור האירוע המראות את הבעיה, לא לצלם במצלמה דיגיטלית- זה לא קביל בבימ"ש, רק סטילס+תשלילים

asaforon

New member
הפעלת תנאי בעבירות קנס

אין סכנה כי יופעל התנאי, שכן עבירת הרמזור האדום אינה ברשימת העבירות המפעילות תנאיים. {אלא אם התנאי ניתן בגין עבירת רמזור}. יחד עם זאת צריך לזכור כי ביהמ"ש הנו מקום מסוכן, שעלול לשלול הרשיון גם בגין עבירות קנס. בברכה עו"ד א.אורון

אלבה

New member
אני חושב שאת טועה

לדעתי התנאי לא מופעל רק אם הנהג מורשע בבימ"ש, אלא גם אם הוא שילם את הקנס, ואז כנראה שהמשטרה מפעילה את התנאי. אם זה לא ככה הרי שפסילה על תנאי היא ריקה מתוכן.

be_roo

New member
ריק או לא, אין בסמכות המשטרה להפעיל עונשים

על תנאי.

למעלה