רמזור אדום..שאלה בבקשה

גוריט1

New member
רמזור אדום..שאלה בבקשה

היי לכולם אתמול בלילה בצומת גדולה בתל אביב(אין לי מושג מה שם הצומת) היה כמה רמזורים וכנראה שהיה ירוק לאלה שפונים שמאלה וישר היה אדום.וחשבתי שליסוע ישר זה ירוק..מאמין שקורה דבר כזה..מזל שחבר היה לידי..מה שקרה שיש קו לבן אין מעבר חציה.אני בדקתי ובטוח שעברתי את הקו הלבן כל הרכב ואז חבר שלי צעק אדום ודפקתי ברקס.בבוודאות כל הרכב עבר את קו העצירה אבל לא נכנסתי לצומת.מה שכן לאחד שניות מהכניסה ראיתי פלאש וצילום אחד ולא יותר.אז חזרתי רוורס...לשאלתי האם זה שתפסתי בזמן ולא עברתי את כל הצומת האם זה תופס?! דוח?! הזמנה לדין?! או שצריך שיהיה 2 פלאשים...אני נקי מעברות ואין לי נק ואני נהג מאוד זהיר אבל קורה אני בן אדם...אשמח לדעת בנושא אני בלחץ מטורף..תודה רבה!!

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
ככלל

מצלמת הרמזור מצלמת 2 צילומים בהפרש שניה זה מזה, שני הצילומים נותנים אינדיקציה להתנהגותך בצומת
לפי דברייך קשה להבין מה היה שם ולא נותר לך אלא לחכות ולראות האם יגיע דו"ח, במידה ויגיע לבחון את הצילומים (אמורים להגיע 3, השלישי הוא מספר הרכב בהגדלה), במידה ויהיו אז שאלות נוספות אתה מוזמן לחזור לכאן.

גוריט1

New member
תודה

אוקיי.תאבל כן הייתה פה עברה חציתי את קו הלבן.זה לא נקרא עברה? אז מדוע בעצם לא היה יותר פלאשים?!

be_roo

New member
עד כמה שידוע לי אין חיישן שני, יש שני צילומים בהפרש של שניה

לא ברור לי למה היה רק אחד....
אולי החיישן ממתין למעבר הציר האחורי בשביל לבצע את הצילום אחרי שניה, כדי לחסוך בתמונות מיותרת בגלל אלה שגולשים לאט ועוברים קצתאת הקו בעת ההמתנה.

גוריט1

New member
הי.היום הייתי בצומת שם ובצעתי כמה תמונות

זה ברח קיבוץ גליות בתל אביב..מתחת לגשר יש מצלמה בצבע אפור...

גוריט1

New member
הגעתי עד השפה של המדרכה כמובן אחרי קו

אבל לא חציתי את הצומת מאמין שכל הרגב עבר את הקו הלבן

shlang

New member
מכיר את הצומת, זו גם מצלמת מהירות

אם לא חצית את הצומת, ועצרת בתחליתו וראית רק הבזק 1, אין לך מה לדאוג, אבל אם נעברה עבירה תקבל הודעה על כך תוך 4 יחודשים או 1 שנה אם מדובר ברכב ליסינג, בנתיים אל תחשוב על זה

hotstory4

New member
.

במידה ואתה מעוניין למכור את הרכב יד 2 שלך
לוח רכב מס' 1 בארץ - הכי מתקדם והכי חדיש, ללא חסימות והגבלות כמו באתרים האחרים.
אתר מאוד מומלץ! פרסום מהיר ונוח. הכי חדשני ומתקדם בארץ כיום!

למעלה