רמיזות הומוסקסואליות בסרטים...

LeeCooper69

New member
גזעני?!?! אני?!?! אחלה בדיחה.....

רק שזה לא עקרוני לצורך הדיון.

resputin

New member
תקרא איך שתקרא,

דברים קיבלו שמות בשביל שיקראו להם בשמם המדוייק. מריחה לפה ומריחה לשם זה יחסית חשוב, כי לאט לאט הכל יאבד פרופורציות.

פריפטס

New member
רמיזות הומוסקסואליות בסרטים...

טוב, אז יש לי שאלה: האם ראיתם רמיזות הומוסקסואליות שהן כביכול לא צפויות בכל מיני סרטים שכאילו אין שום סיבה שהן יהיו בהם? אני לא מתכוון לסרטים על הומואים, או סרטים שיש בהם הומואים, אלא לדברים לא צפויים. לדוגמה: ראיתי לא מזמן את הסרט "היפה והחיה" של דיסני, ובקטע שכל החפצים המכושפים בטירה מתקיפים את הפולשים לטירה שבאו להרוג את החיה יש איזה ארון שיש בו בגדי נשים שתוקף מישהו. המישהו נכנס לארון ויוצא אחרי שניה בבגדי נשים... רק כדי לחדד את זה- הוא יצא מהארון מחופש לדראג קווין. אחד היוצרים של היפה והחיה (שמת בינתיים מאיידס) היה הומו, אז כנראה שיש קשר. אז מה אתם אומרים על זה? מכירים עוד דוגמאות?

LeeCooper69

New member
זה בדיוק כמו...

שנתנו שם להומו וללסבית לבי ולטרנס. יש אנשים שכן, נמשכים לגברים (או לסירוגין נשים) בלבד ולא רוצים שייקראו להם הומו או לסבית. כמוני, אני אישית מעדיף להקרא קוויר. המילה הומו מעלה בי סיטואציות וכלמיני כאלה שאני לא רוצה לשייך לעצמי. אני קוויר, אני נמשך לגברים ואני גאה!!! I´m here, I´m queer, Get use to it!!!!

LeeCooper69

New member
דההההה....

סמולויל. והגענו למסקנה (בחזרה לשרשור ה"סנופקין חתיך")* שלסנופקין ולמומין הייתה מערכת יחסים כי סנופקין אמר פעם למומין ואני מצטט "מומין, אני לא יכול לקחת אותך. אתה עוד צעיר מדיי"... ויש עוד מלא פשוט 4 וחצי בבוקר ואני לא מצליח לחשוב על כלום. מה אני עושה ער?!?!? וול, איןו לי שעורי בית להכין בשעות כאלה אז אני משוטט לי.

LeeCooper69

New member
וואלה..... יש עוד.

|כוכב|באלדין, הקוף פשוט מתחיל עם אלדין כשהוא בכלא. הוא עושה לו עיניים. |כוכב|ובפאוור פאף גירלז (איף אפשר לשכוח), יש את Him.. הוא לא אישה, כי הוא "הוא", הוא דראג קווין!!!!! וזו סדרה לילדים.... עכשיו, מה הקטע של שלוש בנות ישנות באותה המיטה?!?! ומה הקטע של הקשת (
?) שמשתרכת מאחוריהן כל פעם שהן עפות?!?! |כוכב|מלך האריות- כל הזברות, אבל כולן(!!!) מראות לזאזו את התחת ("בוא תדחוף ליייייי"....) |כוכב|בטמן ורובין, רובין ובאטמן, לבד במכונית, עם הכלב (טוב עזבו את הכלב)... רובין ובאטמן לבד במערה. רובין ובאטמן בטייץ ותחתונים מעל זה... אני חושב שזה אומר משהו. אולי גם הג´וקר מעורב?!?! |כוכב|סופרמן, קורה לא פעם שהוא מתגלגל ומתגפף עם איזה רשע אחד.... באויר, באדמה, במים... הוא יצירתי הבחור... |כוכב|הקוסם דההה... הוא וקוזמו, שני נמרים.... ומה עם המפקח וגה הזה שעושה לו פרוטקציות על כלום?!?! |כוכב|ועכשיו ברצינות. ספיידרמן וכל שאר הגיבורים עם הזהות הכפולה, שפעם הם כאלה ופעם הם אחרים. זה דיי מרמז על יציאה מהארון.... וזהו... אגב, שמתם לב שיש כאן רק סרטים מצויירים?!? אני רואה את זה יותר מדיי..... אבל זה הכל בגלל אחותי הקטנה!!!!! או שלא.....?

theshadow3

New member
הכי בולט

זה בהחלט "HIM"! מי לא שם לב לזה... הוא מסתובב עם פרוות כאלו מסביב לצוואר! הוא 100% דראג קווין! היוצרים של הסידרה עשו את זה בכוונה....

LeeCooper69

New member
לא... הם עשו את זה במקרה....

נו ברור שהם עשו ת זה בכוונה. אבל אני אהבתי את בטמן. בטמן הצעיר כזה שווה!!!!!!

sarah

New member
פירוט בעניין באטמן

כשקטוומן באה לבקר את בטאמן, בבטאמן לנצח נדמה לי
קטע שיחה מסויים נשמע בערך כך: בטמאן:כן היו לי מערכות יחסים קודמות...אבל הן לא יכלו להתקיים כי היה לי סוד קטוומן:איזה סוד? היה לך *עוד צד*? בטאמן:כן וכשגיליתי להן את הצד בשני שלי הן כבר קטוומן:לא יכלו להתמודד איתו בטאמן:הן לא יכלו שלקבל את הצד הזה שלי
באעבה, שרה

LeeCooper69

New member
חחח... אחותי את גדולה!!!!!

קבלי חיזוק
ו
מתנה. (השאר יגיע ברכבת).....

sarah

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

בדיוק מה שהייתי זקוקה לו הרגע.

יש המון...

לדוגמא בסרט "האיש שלא היה שם" הגיבור פוגש
איזשהו (מנהג מגונה) סוחר חפצים והסוחר מתחיל עם הגיבור!
ואח"כ גם מראים את אישתו של הסוחר ...................
או בסרט ששכחתי את שמו אבל אני חושב שזה "להציל את הנשיא"
או משהו כזה אז במהלך המרדף הם נקלעים לפסטיבל הגאווה ושרים
את שיר הגאווה (שם מעבר לקשת...)
מאור

magicgirl

New member
הסרט עגבניות ירוקות ומטוגנות

(קודם כל סרט מומלץ ביותר) יש שם שתי דמויות נשיות ,איג´י שהיא ילדה/נערת טום בוי (שמשחקת פוקר ,הולכת מכות, ו...אני לא יגלה) ,ויש את רוז העדינה שהיא היתה מאורסת לאחיה הגדול והאהוב של איג´י שנהרג. במהלך הסרט רואים אהבה בין הבנות...אהבה של יותר מידידות (זה לא!!! סרט לסבי!!! ואין שם סצנות של לסביות) ויש שם כמה סצנות שאומרים בהם "למה לעזעזל הן עדיין לא התנשקו". magic_girl אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

resputin

New member
^^

עגבניות ירוקות מטוגנות|סדש|- בלי ה-ו´. וזה סרט כ"כ הרבה יותר מסתם מומלץ ביותר! זהו סרט ממש, ממש ממש ממש טוב! עוד סרט מעולה, זהו בלייד(ראנר) -אבל גירסת הבימאי- או 92, (חייבים לבקש את זאת ספציפית!) זה סרט.... מהמם, מרתק וערוך בצורה מדהימה!

sarah

New member
בה"פ

שראיתי היום יש לפחות 2 דקות המקודשות לדמלבדור האומר להארי/טום רידל "יש לך משהו שאתה רוצה לספר לי?" -מבט נוקב יודע כל- "-מבט נבוך- אמממ לא" "אתה בטוח?" "כן" (-I´m gay)

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

עזבי הארי\טום... (ראיתי את הסרט היום... שוב... עם אח שלי
) מרוב הארי\לוציוס לא יכולתי לנשום! הקטע ההוא שהוא תופס אותו בחנות, מושך אותו אליו ומרים לו את הפוני כדי להסתכל על הצלקת.. חרמאן
ושלא נדבר על כמה שהוא ורון כל הזמן עמדו קרובים מידי אחד לשני
וכמובן כמובן, הארי\דראקו (ושוב נחזורה אל החנות והצורה החושנית שבה דראקו לוחש להארי "נתראה בבית הספר"
) והארי\דובי (סתם, כי בא לי לסָלֶש
) והארי\האגריד (אוי, הקטע שבו הוא מצמיד את הארי אליו..) אבל למרבה הצער, חייבים להודות שהשיפ השולט היה הארי\הרמיוני..
טוב, תמיד יש סיריוס\רמוס בסרט הבא

sarah

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

מאוד התחשק לי לצעוק ברגעי השתיקה האלה בין דמבו להארי/טום "I´m gay!" אבל מנסיון כואב מלווה בפופוקרן שיודה בי בבכורה של ה"פ הקודם למדתי שעדיף לוותר

TwelveEyes

New member
גם לך? ../images/Emo6.gif

בקטע שהם (הארי וטום) עומדים קרוב אחד לשני בחדר הסודות, רק רציתי לקום ולצעוק "די לדבר! Let´s see some ACTIOOOON, boys!!!"
אוח.. ליטל, אם את קוראת את זה: את חייבת לבוא לראות איתי את הסרט! כי אח שלי, עד כמה שהוא יכול להיות חמוד.. אין מצב שאני מסתובבת אליו ואומרת "יו, ראית איך הוא נגע בו? *כ"כ* ברור שהם מתים לזיין אחד את השני" ^^

למעלה