רמיזות הומוסקסואליות בסרטים...

TwelveEyes

New member
איך העזתם לשכוח...

את הסרט הכי פאקינג סלאשי אי פעם: שר הטבעות!!! עכשיו, רק ממבט חטוף על עלילת הסרט אפשר לזהות תסמיני סלאש: תשעה גברים בשיא אונם יוצאים למסע שאורך כמעט שנה וכולל, בין השאר, לחימה ביחד, אכילה ביחד, שינה ביחד, מקלחת ביחד ומן הסתם... דברים נוספים... "ביחד" ^^ במבט קצת עמוק יותר: מערכת היחסים בין סאם לפרודו הייתה מאז ומעולם נושא תמוה. סאם, משרתו הנאמן של פרודו, נתפס פעמים רבות בספרים בקטעים שבהם הוא מסתכל על אדונו כשהוא ישן וחושב כמה שהוא יפה. הוא מאוד מאוד דואג לו ומגונן עליו בצורה שמצד אחד אפשר לפרש כנאמנות משרת לאדונו, אבל יותר הגיוני לפרש אותה כאהבה - ולא בהכרח אהבה אפלטונית. בטריילר של הסרט השני, אגב, סאם נראה כשהוא מנשק את ידו של פרודו...
ספוילר!!!
בספר השלישי, ישנה סצינה שבה אורקים תופסים את פרודו וגוררים אותו למגדל. סאם רץ להציל אותו, וכשהוא מגיע לחדר שבו פרודו מוחזק, הוא מגלה אותו *עירום לגמרי* על הרצפה, כשמעליו עומד אורק ומצליף בו. לאחר שהוא נפטר מהנ"ל, הוא רץ ומחבק את פרודו בין זרועותיו... ולמתעניינים (ע"ע ארז ואני
): אחד מהטכנאים שהיו על הסט נידב שאכן, אלייז´ה הבישונן שלנו היה עירום בסצינה, וגם שזה היה קטע מאוד מרגש כששון אסטין [סאם] לקח אותו בזרועותיו ו... טוב, כבר נראה בדצמבר 2003
סוף ספוילר!!!
ויש כמובן, לגולאס\גימלי... שניים שבתחילת הספר תיעבו אחד את השני עד שהגיעו ללות´לוריאן. בלות´לוריאן, עפ"י הספר, לגולאס נהג להתבודד הרבה, והרבה פעמים היה לוקח איתו את גימלי... עכשיו, בספר (ובגרסה המורחבת) גימלי אמנם התאהב בגלדריאל, הגבירה של לות´לוריאן... אבל זה פרט שולי, כשמסתכלים על העובדה שבסוף הספר הוא הלך עם לגולאס לטייל במערות הנוצצות של נקרת הלם. עד כמה שידוע, אף אחד מהם לא נשא אישה ושניהם הפליגו לבסוף אל המערב. ביחד. בסרט, אני לפחות הספקתי לשים לב לשני שיפים נוספים: קשה שלא לשים לב למערכת היחסים המעניינת בין בורומיר לאראגורן ורגע השיא שלה - הנשיקה שאראגורן נותן לבורומיר כשהוא מת ^^ השיפ השני הוא לגולאס\אראגורן... אל תגידו לי שלא שמתם לב איך לגולאס קפץ להגן על אראגורן כשבורומיר ירד עליו, איך במוריה הוא הלך כל הזמן מאחוריו ותפס *אותו* כשהמדרגות התמוטטו ובכלל, הקרבה ביניהם מח-שי-דה! ועזבו אותכם מהסרט... מספיק להסתכל על התמונות מהבכורות השונות של הסרט: כמות הנשיקות, החיבוקים, הליטופים ושאר הנגיעות שעברו בין הקאסט הגברי של שרה"ט גרמו להן להיראות יותר כמו פרק ממוצע של הכי גאים שיש - ואני לא צוחקת אפילו. תוסיפו לזה את העובדה שסר איאן מקלן (גנדלף) הוא הומו מוצהר, אורלנדו בלום (לגולאס) נתפס כבר כמה פעמים מתחרמן עם גברים (ונשים, אם כי פחות..) ושאר שחקני הסרט או גרושים או שעדיין לא סיפקו לעולם הוכחה משמעותית לכך שהם סטרייטים (נו באמת, אדון אלייז´ה... אתה חושב שזה שתצא עם דוגמניות יגרום לנו לשכוח את הקפיצה המפורסמת שלך על אורלנדו?
)... או שניהם... ותגיעו גם אתם למסקנה ששר הטבעות - גם הספרים וגם הסרטים - הוא אחד מהיצירות הכי הומוארוטיות שנראו במחוזותינו
ושאני לא אתחיל על השמועות שהיו על טולקין... ^~

sarah

New member
לינק לסרטון הקפיצה המפורסם (?!)

בתאבון ד"א דנה את משכנעת ביותר
)

sarah

New member
ועוד סרטון להסרת כל ספק

מליבנו שיש סיכוי קטן אחד שאורלנדו בלום סטרייט *מרגישה חסרת חיים* הנה סרטון מפסטיבל קאן--- רובו משעמם אך לקראת הסוף בראיון עם זה-ששיחק-את-ארגורן ניתן לצפות במשהו שנראה מעוד כמו התנפלות-בנסיון-לנשק-את השחק החביב הזה מצד בלום. בתאבון, הפעם על הלינק בתוך הטקסט. באעבה, שרה

sarah

New member
אוף איתך

1)הלינק לא עובד 2)הצטרפי נא לרשימת איסיקיו שלי

TwelveEyes

New member
2) אני כבר ברשימה ../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif

אני פשוט לא נכנסת הרבה
1) לכי לכאן: http://profiles.yahoo.com/georgie_queen_b ותסתכלי על התמונה

LeeCooper69

New member
אחרי שעה שיחה איתי ועם האילתי...

שלי (ואני מדגיש, שלי!!!) מי לא?!?!? אגב, אני מבין, אימצתי לך יותרר מדיי את גלגלי המוח. נו טוב, יש גם כאלה.

sarah

New member
../images/Emo3.gif האילת *שלך*?!

*מופתעת* הטעות שלי למלעה נבעה מזה שהיצאתי מנקודת הנחה שכל הדף הזה בא להראות כמה הקאסט הומו ולכן כשהיה כתוב ___ ו___ מתלטפים הייתי בטוחה שזה הסצנה הזכורה במות ברומיר או משהו

למעלה