|רמקולהמשך חשבון אמיתי - 3 שבועות 57% על התיק

forextrader1

New member
|רמקולהמשך חשבון אמיתי - 3 שבועות 57% על התיק

בהמשך למה שפרסמתי בפעם הקודמת להלן החשבון לאחר 3 שבועות מסחר. ציינתי שאני לא אוהב לעשות זאת, לפרסם את מה שאני עושה כי בדרך כלל זה גורם לי נפילה והפסד לאחר הפרסום. ואכן זה קרה גם הפעם. אך החלטתי ל"הכנס" בתופעה הזו עד הסוף!!! לפרסם ולא ליפול !!!! זה משהו דפוק בתודעה ובתת מודע...עין רעה..טפו...טפו... אז זהו אני ממשיך לפרסם! התחלתי במינוף מסיונרי פי 15 על התיק, ועליתי ל פי 50, (תיקוניח סטופ בפי 100) כמובן אכלתי כמה סטופים כי הייתי חייב לצאת או חייב לסגור בגלל המינוף. (אל תלמדו ממני ..זה מסוכן מאוד, מאוד. למי שלא מומחה אמיתי) נכנסתי לעמדת "צלף" סקלפינג ++... דיוק מירבי, קצר וקולע. תוך כדי עיסוקים אחרים שלי אני צולף בחשבון הקטן הזה(יש לי אחר גדול..). המטרה להפוך את התיק הזה ל 60 אלף דולר בפרק זמן של 5 חודשים. להנאתכם / או שלא תלוי למי..
צב200 כנראה תאהב את זה, לכבוד השלום בינינו

drormeir

New member
נראה לי מלחיץ לעבוד כך

אם יש לך שיטה, למה שלא תכתוב אקספרט?

forextrader1

New member
ניסיתי בעבר לכתוב אקספרטים

הוצאתי הרבה כספים זמן, מחקר ועוד.. המסקנה היא אין כמו מסחר ידני שאני רואה את הגרף והאינדיקטורים בעיניים שלי! בתחרות ביני לבין האקספרט הנצחון היה שלי בתותל.

תָּמִיר

New member
מה הנסיון שלך בכתיבת תוכנה?

הכוונה, לפני שניגשתי לכתוב את האקספרט? וגם, מה היה תפקיד האקספרט שכתבת. מציאת נקודות כניסה ויציאה או ניהול טרייד? תָּמִיר (סקרן)

forextrader1

New member
אני לא מתכנת, נתתי למקצוענים

ירדתי מהנושא של הרובוטים לגמרי לאור הנסיון.

צב200

New member
אתה רוצה שאעיר לך פה בפרהסיה?

לדעתי, זה לא תיק מקצןעי. האם היית משקיע אצל כזה סוחר? 1.אחרי העיסקה הראשונה מחקת חצי תיק,ומי ערב לך שהעסקה הבאה תיהיה מורווחת? כשהתיק קטן,צריך להקטין את המינוף אך אתה המשכת באותו מינוף,זה סיכון הרבה יותר גדול. 2בפעם הבאה כשקרה לך הפסד,הגדלת את המינוף כדי לכסות על ההפסד.זה לא מקצועי! וכך גם בפעם השלישית. 3.השיטה לא עיקבית,לפעמים אתה לוקח מעט פיפסים ולפעמים הרבה. בסה"כ ביצעת 30 פיפס רווח! עם סיכונים מטורפים. בהשואה- אני ביצעתי מעל 1000 פיפס! חוץ מזה לפרסם שבוע מוצלח אחרי מעשה זה לא חכמה. ולא מלחיץ. לכל אחד יש קטעים כאלו בחשבון,לטווח ארוך זה לא יכול להמשיך. נמשיך להיות בשולם... שבת שלום כל אחד יכול להוציא כזה תיק למפרע

10אבי10

New member
צמע חבוב

אם התיק הזה בשיטה הזאת מגיע לחצי מהיעד שלו אני עובר להשקיע אצלך 100.000 דולר ונתחלק ברווחים. (זה לא אומר שאם נמחק לך התיק מחר אתה יכול לפנות אלי לעזרה כספית). בהצלחה.

forextrader1

New member
זה לא תיק מקצועי, נכון ..אבל!

1. מיועד לסקלפינג, קשה! 2. מיועד להראות שאפשר לדייק מאוד. 3. מיועד להראות שמי שמבין מהלך שוק בקריאת הפיקסל יכול ויודע לזרוק את העסקה בזמן, בפרט בגלל המינוף הגדול. 4. מיועד להראות שאפשר לתקן מיד בבטחה כשמבינים את מהלך הנרות כראוי. 5. מיועד להראות שאפשר לעשות מ 654 דולר 60 אלף דולר ב 6 חודשים. 6. מיועד להראות שבהשקעה אפסית (654$) יש סיכוי רב אם יודעים להתנהל נכון, אפילו במינוף גבוה. לא משנה כל כך המינוף אם יש אסטרטגיה נכונה, התנהלות מתאימה ונסיון רב! 18 ל נובמבר העסקה הראשונה החלה.. יש לנו לחכות עד יוני 2011.

napipi

New member
במקומך לא הייתי מפרסמת תיק כזה

תיק מסוכן מאוד. אתה טוען כי נכנסת לעמדת הצלף ואתה קולע במדויק, אבל אתה, כך על פי הגרף, נלחם בקרוקודיל. אם אתה פוגע, אתה מרויח, ואם אתה מפספס, הקרוקודיל גומר עליך. ההפסדים שלך כלכך עמוקים, עד שמספיקה מעידה נוספת בשביל לשלוח אותך להיות שכיר בחברת שמירה. בגלל שאתה מפרסם את התיק,יש לך מה להוכיח, ואז אתה מנסה לחפות על כל הפסד בצורה מסוכנת וקיצונית, רק כדי לרשום רווח בסוף החודש. בהצלחה.

napipi

New member
שלא תגיד שאני רק מבקרת אותך ותהפוך את זה

למשהו אישי. כמקרקפת, אני רואה את התיק ואחוזי ההצלחה הם משביעי רצון. הבעיה, שדרך אגב משותפת לרוב המקרקפים, שההפסד גדול בהרבה מן הרווח, ולכן יש נטייה לסמוך על הסטטיסטיקה ולהגדיל עסקה לאחר הפסד. זו גישה מסוכנת כי יש לשאול, "מה יקרה אם הססטיסטיקה לא תעמוד לזכותי ואפסיד פעמיים או אפילו שלוש ברצף?" התשובה לשאלה היא לא נעימה כלל... לכן, שוב, כמקרקפת, אתה צריך לרכוש מיומנות כזו בעוד צמד או שניים, ולעבוד על שניים-שלושה במקביל, תוך קביעת רמת סיכון מקסימלית, בהנחה שמספר עסקאות פועלות בו זמנית. כך, אם צמד אחד יפסיד, השניים האחרים יהוו מעין כרית ביטחון, ומבקופ להפסיד 20 פיפס על עסקה אחת, תפסיד עשרים על אחת ותיקח 10 על השנייה, וכך לא תצטרך להגדיל עסקה. תנסה. אני עובדת על 3 צמדים בקרקוף. במקרה הטוב, כל העסקאות מרוויחות. במקרה הגרוע, כולן מפסידות, אולם ההפסד שווה להפסד בודד כי רמת הסיכון כוללת את כל העסקאות. ברוב המקרים שבהם יש הפסד, רק צמד אחד מפסיד והשאר מורווחים. אני אף פעם לא מגדילה עסקה לאחר הפסד

forextrader1

New member
../images/Emo23.gif נשמה, גמרנו עם המריבות והביקורת החולנית

גדלנו.. כתבת ..."מקרקפת, אתה צריך לרכוש מיומנות כזו בעוד צמד או שניים" אני לא מעיז לקרקף בשני צמדים או יותר בו זמנית. אני לא עומד בזה ואני חושב שיש בזה חוסר מיקוד(כך למדתי) הנסיון שלי גרוע מאוד בזה. צמד אחד עסקה אחת מדויייק!!!!! זה ענין של יכולת וניתוח. אני לא מסתכל על סטטיסטיקה אני מרוכז בעצמי כל הזמן האם אני עושה את הדבר הנכון מה שאני יודע..מהנסיון וההתנסות האישית שלי בהצלחות הקודמות, האם העסקה מדוייקת או הערכה וסיכוי כזה או אחר.. האם אני מתנהל נכון ומה מוביל אותי לביצוע או אי ביצוע העסקה.. לכן אני נכנס רק מדוייק! וכשאני מתפתה ונכנס לא כל כך מדוייק ובסבלנות..כי אי בן אדם, אני מייד מתעשת ומתקן.. בקיצור לא פשוט אכלתי קש מספיק כדי להגיע לזה. היום אני עושה את כל זה ברוגע ושליטה מספקת.

forextrader1

New member
napipi --החלטתי לפרסם, יש תוכנית ל 60 K

אין בזה בושה (זה לא התיק הסולידי שלי שאני ממנף בו עד פי 15) התחלתי במינוף קטן ואני ממשיך במינוף 50 עם תיקונים מינוף 100. אם יודעים לדייק לצאת בזמן ולהתנהל נכון בחזרה לשוק.. לא צריכה להיות בעיה.

napipi

New member
אני מאמינה שאתה יכול לעמוד ביעד

אני חושבת שניתן לעשות זאת בפחות סיכון זה הכל. אתה תגדיל את התיק ב-14% בממוצע לאחר תום הזמן, ואם תעשה כמוני תגדיל ב-25% בממוצע. בוא נדבר בתם הזמן ונראה אם אני יודעת על מה אני מדברת

למעלה