|רמקולהמשך חשבון אמיתי - 3 שבועות 57% על התיק

forextrader1

New member
napipi ☼../images/Emo65.gif אולי נעשה את זה ביחד

תפקידי 600 דולר ונתקדם ביחד, יהיה מעניין. מה אכפת לנו מבושות יש עליות ויש ירידות.. נרד על השוק נכון, ונראה לכולם שאפשר להרוויח. את לא חייבת להסכים זה בא מה
אולי גם צב200 תצטרף , יהיה נחמד. בלי אגו בכיף..!!
זה יכול להיות קרש קפיצה מעניין בפורום והתפתחות אישית של כל אחד מהמשתתפים.

napipi

New member
האינדיאנים היו יושבים ומעשנים ביחד

את מקטרת השלום. אני מוכנה להענות לאתגר בשם הידידות. וגם כי אין לי מה לעשן. אני מוכנה להתחיל בפברואר כי בסיום החודש ועד לסוף ינואר אני עם בעלי בהודו. אני גם לא מאמינה שאוכל לעמוד ביעד אגרסיבי כזה של פי מאה מההשקעה. הסגנון שלי יכול להשיג פי 10 על אותה תקופת זמן.

צב200

New member
אם יודעים...

אז למנ 3 פעמים לא ידעת? בכונה ידעת בתיקון?ובעיסקה המופסדת לא ידעת? כשתתחיל להיות פחות זחוח תתחיל להרויח עכשיו אני רואה שאתה צריך את הדוס הזה שיחזיק אותך. קרקפן לא משנה את כללי הסטטיסטיקה! אפשר למנף הרבה ולקחת קצת פיפסים,רק צריך כיסים עמוקים

forextrader1

New member
הכיס כאן לא עמוק בסך הכל 600$ ואני מסתדר

תקראי מה שכתבתי ל napipi ☼

forextrader1

New member
צב 200

אז למנ 3 פעמים לא ידעת? אני בן אדם לפעמים נכנס עם הערכה בגלל מהירות או חוסר זמן.. ולפעמים יש חוסר שימת לב למתנד כזה או אחר שלא חיכיתי לאיתות הרגיל והאמין יותר.. בן אדם.. אבל אני יודע לא למשוך את העסקה מעבר למה שצריך וגם לתקן במקום הנכון..(שזה מיומנות בפני עצמה) אני עוסק במשך היום עם עוד הרבה דברים אחרים זה ממש בין לבין סוחר בתיק הזה כשאני מפנה קצת יותר זמן מהרגיל בשביל הפרוייקט הזה. ומקסימום יהיה לי קצת בושות..בפורום

צב200

New member
אז אתה בן אדם

חייב לקחת בחשבון שתפסיד פעמיים רצוף ואז לא ישאר לך תיק ולא לסמוך על מיומנות.

forextrader1

New member
נכון אני בן אדם, שמכיר

את מגבולתיו ואת מעלותיו ומשתדל לחזק את המעלות ולתקן את החסרונות בהדרגה. המיומנות ניא מתי לסחגור את העסקה לאור המינוף וכו.. ו מתי לפתוח שוב לא לתת לתיק להתסמס. אני בן אדם ויש לי לב רגיש אוהב והחלטי.

forextrader1

New member
napipi --את צודקת שיש כאן בעיה

כשאני מפרסם דברים אני חייב לעמוד בהם וזה טריגר לבצע דברים הזויים כדי לעמוד ב"מילה" כדי שהאגו לא יפגע. כמו שכתבתי בפעמים הקודמות לאחר שאני מפרסם יש לי הפסדים כך היה עד היום בכל שנות מסחרי. החלטתי , שלא עוד! זו אחת הסיבות החשובות האישיות שלי, לסחור ולא להיות מושפע ממה יגידו ויאמרו אלא לעשות את הנכון בהתאם למה שאני יודע.

למעלה