רנין חיה בבועה גם בחיים האמיתיים....

michaly2003

New member
רנין חיה בבועה גם בחיים האמיתיים....

כמה שיוסי מנסה להסביר לה "איך זכתה באור מן ההפקר" ע"י המעמד הכלכלי של המשפחה שלה היא לא רוצה להבין. הרי היא לא היתה יכולה להרשות לעצמה בכלל ללמוד מקצוע הומניטרי, שכמו שהיא אומרת שאין בו רווחים כלכליים אם לא היתה חיה תחת חסותם של ההורים שלה. והיא כל הזמן בורחת מבועה לבועה, ועכשיו היא נימצאת בבועה חדשה, כנראה שלעולם היא לא תחווה באמת את החיים האמיתיים.

Jason2

New member
יש הרבה אנשים שחיים כך

לאנשים עשירים יותר קל כי אין מה שמדרבן אותם לשנות את זה. אבל אם טוב להם ככה אז סבבה.

michaly2003

New member
מה סבבה , לחיות בסרט ? ומסרט לסרט....

היא חיה בהכחשה, ועוד אחרי שמעירים את תשומת ליבה היא עדין חיה בהכחשה, ועוד במיוחד היא, שתראה אנשים מהעם שלה, כמה קשה להם !! אפילו לנו קשה, היום סטודנט שממן לעצמו את הלימודים, קרוב לוודאי שלפחות את המגורים הוא מקבל מההורים, או איזשהיא תמיכה כלשהיא... חיה בסרט - תרתי משמע !

מי שחיה בסרט זאת את

מה את רוצה רוצה שהיא תתנצל שנולדה למשפחה עשירה וכפיצוי תיתן לך חצי? החיים קצרים מדי בשביל לחפש להתנצל בפני צרי העין על זה שיש לך כסף.

Prime Time

New member
אני לא יודעת למה היא חושבת שהמצב

הכלכלי של *ההורים שלה* יותר טוב משל יוסי או משל שי. היא רק שכחה שבלעדיהם היא כלום, והיא מדברת על הכסף הזה כאילו עשתה אותו במו ידיה ובכלל משמיטה את ההורים שלה מהמשוואה, וזה מה שמעצבן. עוד הפעם- היא חיה בבועה. אז יופי שאבא שלה יכול לקנות את כולם ואבא שלי יכול לקנות את אבא שלה אבל מצד שני יש השקעות טובות יותר..\: ואני לפחות לא מתהדרת בנוצותיהם של אחרים.

michaly2003

New member
אף אחד לא ביקש שתתנצל - רק שתרד לקרקע

כשמעירים את תשומת ליבה למציאות היומיומית.

michaly2003

New member
../images/Emo221.gifשתשאר בבועה שלה - הכי טוב.

במילא בעדה שלה - אדם לאדם זאב. אם היתה רחמנה ניצלן פלסטין - כולנו כבר לא היינו פה.

insane sanity

New member
ונראה שמצליח לה לא רע בבועה הזו..

אנשים חושבים שונה... אין מה לעשות :)

michaly2003

New member
וכך החברה שלנו / שלה נראת...

כל אחד לא רואה מטר מעצמו - נראה לאן נגיע. וכמו כל סוף בועה - ל-ה-ת-פ-ו-צ-ץ !

michaly2003

New member
ואל נא תשכח ש"האח הגדול" זהו מודל מוקטן של...

החברה שלנו ! (השתקפות של כל אחד ואחד מאיתנו)

יNOT

New member
בתיאוריה זה נכון

הלכה למעשה לא. ויש לזה כל כך הרבה סיבות והסברים. חלקם כבר הוזכרו מספר פעמים בפורום.

יNOT

New member
ניסיתי בעבר.

וכמו שכבר אמרתי,יש לכך הסברים גם בפורום, למי שלא מתקשה לקרוא בין השורות או עוקב אחרי הנעשה בפורום (לרוב אפילו לא צריך לחפש... ) לצערי אני לא יכול להרחיב על זה את הדיבור כי זה מכעיס הרבה אנשים בפורום ואת מנהל הפורום, לכן אני אומר רק מושג אחד: "אמת סובייקטיבית".

נו מה את הילד ההולנדי שדחף אצבע לסכר?

איזה יופי שיש פורום באינטרנט להתחסד ולהצטדק

למעלה