רנין חיה בבועה גם בחיים האמיתיים....

michaly2003

New member
איזה יופי שיש את רנין - אחרת היה משעמם בפורום

נ.ב. - אין האמור לעיל כדי להוציאה מהתוכנית, להפך כל מי שמעורר ענין הרי זה משובח, אחרי הכל בשביל זה אנחנו צופים.

michaly2003

New member
ואחרי התוכנית היא "טסה ללונדון" מה אמרתי לכם

מבועה לבועה. ובענין לונדון - האנגלים אנשים מקסימים כחלק מהמנטליות המאופקת שלהם, הם אדיבים ונחמדים כלפיה/כלפינו, כי זה חלק מהתרבות שלהם. מה שאומר שאין יותר בועה מזה, אבל.... ברגע שקורה אצלהם פיגוע, כל אנגלי ממוצע שולף אגרופים למראה כל שחום עור שהוא רואה ברחוב, שיהיה האדם הכי ישר - ברגעים האלה הם לא רואים ממטר, ואז מתגלה הפרצוף האמיתי להם. שורה תחתונה, יותר טוב שרנין תתרכז בלהתחתן ולהביא ילדים, יותר מזה לא יצא ממנה הרבה, אם בכלל - למגזר שלה, גם אם הלימודים ההומניטרים שלה.

Prime Time

New member
הלוואי וזה היה נכון

אנגליה מפוצצת בבני דודינו- לידס ערבייה, לונדון גם כן (ושם היה פיגוע גדול לפני 3 שנים אם מישהו זוכר) והיד עוד נטויה. בכלל כל אירופה כזאת, ממש עצוב לראות בכל מקום מסגד וקבב והם פשוט עיוורים להשתלטות עליהם. מילא אם הם היו משתלבים, אבל הם כופים את עצמם על האירופאים ולא מנסים אפילו להיות חלק מהתרבות האירופאית.

Jason2

New member
אתה מדבר על המוסלמים

יש הבדל בין מוסלמים המגיעים לאנגליה לבין נוצרים.

Jason2

New member
ואיך החברה קשורה בדיוק?

חשבתי שמדברים על אינדיבידואלים. אם בן אדם יחיד רוצה לחיות בבועה, אז החיים שלו אמיתיים בדיוק כמו החיים הקשים של אנשים שלא נמצאים בבועה. ואם טוב לו אז סבבה שיהיה לו בהצלחה.

michaly2003

New member
כי היא חלק מהחברה כמובן, ואם יהיו עוד כמה....

כמוה, (ויש עוד כמוה) אנחנו בצרה צרורה כחברה - פקח את עינך בני
!

Jason2

New member
זה העניין

רוב האנשים לא חיים כך ולא בגלל שלא היו רוצים, אלא בגלל שאין להם ברירה. הם פשוט לא יכולים להרשות לעצמם לחיות כך כי עצם הישרדותם לא מכתיבה אפשרות כזאת בכלל. אז אם יש כמה אנשים שנולדו עם כפית זהב בפה ויכולים להרשות לעצמם לחיות כך, הם לא ממש מפריעים לי ושיעשו מה שהם חושבים שנכון בשבילם. אנחנו בחרנו לחיות במדינה חופשית ולכן עלינו לקבל גם צורת חיים כזאת ואני חושב שלחברה שלנו יש הרבה מגרעות והאנשים האלה ממש לא מגרדים את הפסגה שלהם.. וכדי שאהיה בנך את היית צריכה להיות בגיל מינוס 2 כדי ללדת אותי וזה לא ממש אפשרי.

michaly2003

New member
דרך אגב אני לא אמרתי שהיא מפריע לי באופן אישי

כן מפריע לי צרות האופקים, כאשר מנסים לפקוח לה את העיניים, זה עצוב, ועוד לראות את זה בעם שלה, זה עוד יותר עצוב. ולא עצם היותה עשירה, הרי לא חסר עשירים עם חשיבה רחבה. ו-"בני" - זה ביטוי, אם לא הבחנת.

למעלה