רנין רנין - שיא הצביעות

תלם חי

New member
אבל את לא מבינה!

היא לא מנסה להראות שהיא יותר חכמה בגלל שהיא יודעת אנגלית. זאת השפה שלה. היא לא יודעת עברית טוב אז היא מדברת בשפה שלה. זה כמו שיוסי מדבר עברית כי יותר קל לו עברית. אז הוא יותר חכם ממנה כי הוא מדבר עברית והיא לא יודעת? מה את בכיתה ח שאת עדיין חושבת שאנגלית זאת שפה של גאונים?

Prime Time

New member
את לא מבינה

זאת ממש לא השפה שלה היא גדלה פה בדיוק כמו יוסי ואם הוא מדבר עברית, (למרות שבבית בטח דיברו ערבית מרוקאית) למה היא לא יכולה? אז יופי שהיא הייתה שנה באנגליה, אני הייתי כמעט שנתיים בבלגיה, את רואה אותי כותבת בפלמית? למה גם ונסה יכולה והיא לא? הרי ונסה עלתה לפה לפני 8 שנים ומדברת כמעט חלק. ואני ממזמן סיימתי כיתה ח', וגם אחרות ככה שאם מישהו עדיין תקוע שם זה או את או רנין.

תלם חי

New member
חח כיתה ח סיימתי

בסדר שיהיה אני לא חושבת שהיא מנסה להראות חוכמה כי אנגלית לא מעידה על זה. דבר שני זה לא קשור שהיא גדלה בארץ. ערבים נוצרים מדברים בבית ובניהם אנגלית אני לא מבינה מה ככ מפריע לך מה יותר נוח לה! שתדבר מה שבא לה. לאנשים בוילה זה לא מפריע למה לך כנ?

Jason2

New member
אבל זה העניין

גם אם תכתבי בפלמית אין שום בעיה אם זה (חוץ מזה שלא נבין מה את כותבת) וונסה יכולה לדבר צרפתית אם היא רוצה. וכשרנין פונה באנגלית למי שמכיר אותה אין שום בעיה עם זה.

קמבילי

New member
תאר לך בחורה ישראלית שלומדת שנתיים באנגליה

אתה יודע מה לא שנתיים, עשר שנים (אני חייתי בקנדה עשר שנים) נראה לך שפתאום הכי טבעי לה זה לדבר עם החבר שלה ועם אבא שלה ועם האח הגדול ולאוזני כל עם ישראל באנגלית? האנגלית שלה בסיסית ולא משוכללת, והמבטא שלה בולט עוד יותר מאשר בעברית, לפחות לאוזני. אז מה פתאום אנגלית? האנגלית זאת עוד פוזה "תרבותית", אבל ואם מסתכלים טוב זה לא באמת יותר תרבותי אלא יותר לבנטיני. בקשר למה שאמרת לי בפוסט אחר על נוירוטים - דווקא מצא חן בעיני, יש נוירוטים חביבים, קרמר הוא הנוירוטי הכי חמוד שיש, אבל רנין מנגנת לי על העצבים בלי קשר להיותה נוירוטית. זה התחיל בסצינת הדמעות השלישית, כמדומתני.

Jason2

New member
כל אחד והטעם שלו

וכל אחד וההתנהגות שלו, לי היא לא מפריעה. יש אנשים שנמצאים שם שמאוד מסקרן אותי התהליך שהם עוברים ואיך הוא משפיע עליהם ורנין היא אחת מהאנשים האלה (מבחינתי). וחוץ מזה יש עוד כמה אנשים שאני רוצה לראות מחוץ למשחק לפניה.

תלם חי

New member
דבר ראשון אני בת דבר שני מה זה

לבדוק קודם לא ראית שגם המשפחה שלה מדברת אנגלית. היא לא מוסלמית היא נוצריה... וזה לא משנה מה היא שתדבר בשפה שהכי קל לה וזה לא עברית... זה לא קשור לייחוס זה שהיא מדברת אנגלית. כי אם זה היה ככה רוב העולם מיוחס.... את פשוט לא מדברת בהגיון. סתם ללכלך כי היא ערבייה... אנשים לא מבדילים בין ערבים מוסלמים לערבים נוצרים וזאת בעייה!

באיזו שפה שהיא לא תדבר - לבנטינית תשאר

לבנטינית ולא יעזור בית דין. חוץ מזה איך אפשר בכלל לסמפט מישהי עם 0 סובלנות לזולת ? אחת שכל הזמן דורשת שרק יבינו אותה. ומה עם הבנת האחר ?

קמבילי

New member
משגרת אנחנו שני מוחות ומחשבה אחת!

כרגע גם אני כתבתי "לבנטינית". פתאום עלה לי הביטוי הזה כתיאור המדויק ביותר.

קמבילי

New member
קראת לעצמך משגרת מחשבות ולא ידעת למה

או שכן.....

great minds think alike...גם אני חשבתי על זה

אני לא רואה כל כך קבוע כדי לחזות בדרמה קווין הזאת , אבל.....לפי דעתי , ומהניסיון שלי , כל מי שיש לה הפרעות אכילה ברמה מתקדמת (והיא אכן נראית כזאת) מתנהגת בצורה בלתי נסבלת לסובבים אותה. רנין - לטיפול. אחרי שהיא תסיים אצל הפסיכיאטר שתבוא לתכניות ריאליטי. כשחולי נפש אטרקטיביים מסתובבים לנו על המסך - מה הפלא שאחוזי הפרעות האכילה/דיכאון/חרדה עולים באוכלוסיה? כשזה נראה כל כך מושך , מעניין , מושך פרסום וקהל?

קמבילי

New member
את צודקת, ממש צודקת

מצד שני, כמו שאמרתי, אני חושבת ששפרה מאזנת את התמונה. שפרה היא "קובעת טרנדים" כי היא לא קורבנית של שום אופנה כמו האחרות שם, היא קובעת את האופנה שלה בעצמה, והיא בוחרת בגוף עגול ונשי. את יודעת מה, אני בטוחה שבקרוב נתחיל לראות ברחובות את "תספורת שפרה", ומי יודע, אולי גם "גוף שפרה". ועכשיו אומר לך בשקט בשקט שהגוף של רנין דוחה, במיוחד את מי שראה אותה בבגד ים.

למעלה