רסק עגבניות (יכין או טל)
המוצר הנ"ל פשוט נעלם מעל מדפי המרכולים. במקומם, מיני רטבים: לפסטה, לשקשוקה, עם שום וכו'. רסק אין!
כל התחליפים היעודיים, מכילים כמויות כאילו ואחרות של סוכר, שאותו מאזנים במלח. וכך כ-10-20% ממשל המוצר זה בעצם חומרי גלם זולים שאני לא רוצה בתבשיל שלי או התפריט שלי. לא המלח ולא הסוכר בריאים לי.
נדמה לי, שהמהפכה על מדף הרסק מכוונת. ולא סתם מכוונת אלה בכוונת זדון, לשנות הרגלי צריכה למען קידום המוצרים שעליהם הרווח גדול יותר.
תמיד יש את האפשרות לרכוש את המוצרים תוצרת חוץ (בעיקר של MUTTI) במחיר כפול.
המוצר הנ"ל פשוט נעלם מעל מדפי המרכולים. במקומם, מיני רטבים: לפסטה, לשקשוקה, עם שום וכו'. רסק אין!
כל התחליפים היעודיים, מכילים כמויות כאילו ואחרות של סוכר, שאותו מאזנים במלח. וכך כ-10-20% ממשל המוצר זה בעצם חומרי גלם זולים שאני לא רוצה בתבשיל שלי או התפריט שלי. לא המלח ולא הסוכר בריאים לי.
נדמה לי, שהמהפכה על מדף הרסק מכוונת. ולא סתם מכוונת אלה בכוונת זדון, לשנות הרגלי צריכה למען קידום המוצרים שעליהם הרווח גדול יותר.
תמיד יש את האפשרות לרכוש את המוצרים תוצרת חוץ (בעיקר של MUTTI) במחיר כפול.