לא בדיוק
אמש הלכתי לסופר לבדוק כמה דברים, ובין הייתר בחנתי את המוצרים שאתה אומר עליהם שהם אותו מוצר, רק עם שם אחר.
אז ממש לא! במוצר עם השם האחר יש תכולת סוכר והוא לא בטל בשישים...
המוצרים היחידים שנותרו כרסק, הם באריזות קטנטנות שנמכרות בזוג או שלישיה, אחד נדמה לי של מותג השף.
ויש את הרכז האיטלקי בשפופרת. אגב, האיטלקי ללא סוכר, בעוד הישראלי...כמו הישראלי: מוכר לך מוצר מהונדס עם רעל (לצערי, עבורי סוכר הוא סוג של רעל).
ובין אם אתה מסכים או לא, השוק של רסק עגבניות עבר מהפכה בארץ, והוא פשוט זוהם בסוכר ומלח. בכמויות כאילו ואחרות, שלא לטובת הצרכן, אלה לטובת רווח היצרן.
ההתבצרות שלך תמוהה, וכצרכן (שנפגע מהשינוי) הייתה אמור להתנגד לעניין או לפחות להביע מחאה. משאינך עושה זאת, אני מניח שאינך מבין עדין במה מדובר. אז לבריאות. תמשיך לצרוך את המוצר החדש בשינוי שם, ותמון ראשך בחול לגבי המרכיבים.