רעדו

רעדו ../images/Emo118.gif../images/Emo10.gif

אני מתבישית לספר , אבל החלטתי שאשתף את הפורום בכל החויות שאעבור. לקחתי טיסת הכרות , ובכל הטיסה רעדו לי הרגליים. לא יכולתי להתרכז בנוף , או להנות מהטיסה . פשוט מעוצמת החויה לא הפסיקו לרעוד הרגליים. אני בטוחה שהמדריך שם לב לזה , אם כי לא אמר לי כלום בנושא , אני כל כך רוצה לדעת אם התחושה הזו זה משהו טיבעי לטיסת הכרות ? האם מזה אני צריכה להבין שזה לא בשבילי ?. אשמח לקרוא תגובות ו או חויות של אחרים בנושא . האם יש סיכוי שאפטר מההתרשות הזו מהר ? תודה הילה

טיסה ראשונה....

אהמממ... כן. אני זוכר אחרי שהנענו את המנוע בטיסה הראשונה תקפו אותי "הרעידות". מצד שני בטיסת הסולו הראשונה שלי רק חשבתי על זה שהמטוס יותר מדי קל והוא מטפס טוב מדי... (נו טוב, לא היכרתי זלין) עד היום כשאני מטיס אנשים אני שם לב לאיך הם מגיבים: תמיד מפחדים לפני ההמראה ואז נרגעים ונהנים. לכל אחד לוקח קצת זמן להתרגל לעניין הזה של הטיסה. את תגלי בסוף שזה הרבה יותר גרוע מסמים (ממכר, ויקר לאללה)

רעידות..

בסולו הקפות הראשון שלי, הרגל הימנית רעדה בטירוף, חשבתי שלא אצליח לנחות, סוף טוב הכל טוב.... הרעידות התחלפו מאז לזרימה מואצת של הדם.

רעידות

ואם אפשר, יש לי הרגשה כי "נידבקת" במחלה חשוכת מרפא. אם לא היית רועדת, היית צריכה לחשוש כי "אין לך את זה...". ברוכה הבאה! טיסות נעימות. אריאל אריאלי

tom kook

New member
התרגשות מטיסה!

לי לא רעדו הרגליים בטיסות אבל אותי תקף יובש נוראי בפה ובגלל זה תמיד טסתי עם מסטיק, ןלכן מאז יש לי הרגל לטוס עם מסטיק ואני חושב שלא אצליח להמריא ללא אחד בפה...

ofirgaon

New member
הילה-

איפה לקחת טיסת היכרות? כמה עלה? כמה זמן? איזה מטוס? גם אני מעוניין =)

טיסת היכרות ../images/Emo160.gif

אתה יכול לפנות לכל אחת מהחברות תעופה (בהרצליה לפחות) ואני בטוח שהם ישמחו מאוד. טיסת היכרות עולה בערך 380 ש"ח לחצי שעה - 280~ מטוס + 100 למדריך. בטיסת היכרות תקבל מהמדריך הסבר על המטוס, ההגאים, איפה תטוסו ועוד. אתה תעשה במהלך הטיסה הכל (לפחות כמה שהמדריך יתן לך
) לבד.

mosheorangada

New member
עד כמה שידוע לי, רעידות כאלה הן

סימן לאורגזמה שמיימית!! מאברוק!!

הילה - תתעלמי

נו יופי, סוף סוף בחורה חדשה בפורום, וכותבת בגלוי, ותמיד צריך לקום איזה ילד חרמן עם זין קטן (ובעילום שם כמובן) ולשחרר הערות מיניות.

mosheorangada

New member
חוץ מזה, מר גולן, אם היא כותבת

גלוי אז לא היתה לה אורגזמה שמיימית?? יעני, אם זה שידור חי אנחנו לא אוכלים חרא?

אני מצטערת../images/Emo118.gif

אני מצטערת , אבל אני כל היום מתאפקת "לא להחזיר לו". מבטיחה להיות יותר חזקה בפעם הבאה (אני משום מה בטוחה שתהיה פעם הבאה ) הילה

אל תצטערי

עם האסרטיביות הזו, האהובה עלי ביותר, אשמח אם תהיי טייסת כמה שיותר מהר ותבואי לשכור ממני מטוסים. והפייגלע שמנבל פיו בעילום שם בין כה וכה אני לא רואה אותו ממטר.

laronpilot

New member
ואפרופו אורגזמה...

זה נשמע יותר טוב בדיבור מאשר בכתיבה, אבל אנסה בכל זאת שואלים מה כל אשה צריכה עונים - אורגזמה עם חשמל (אומרים את זה מהר) כשהשומע שואל מה אמרתם עונים אור - גז - מים - חשמל

למעלה