רעדו

אנפה

New member
הילה..בהצלחה..

אל תתביישי לספר.. היי גאה. הרעידות.. יתיצבו. המטוס.. גם.. מבט חטוף אל החוץ.. ועוד מבט.. ותתמכרי לנוף המדהים. תרעדי, תצרחי, תהני, הכל טבעי. יש נשר בשמיים.. וגם........הילה..:) בהצלחה לך.. את בדרך הנכונה. אולי.. אולי יום אחד גם אני. (ארעד)

רעידות

כנראה שרעדת מהתרגשות ובלי סיבה מיוחדת (גם אני מאוד התרגשתי פעם ראשונה שטסתי). חוץ מזה, כל עוד הרעידות הן לא במבנה המטוס זה בסדר...
ראובן אליאסי

תודה לכל המעודדים../images/Emo118.gif

שלום , רציתי להגיד תודה לכל המעודדים שענו בפורום , ועוד לאותם עשרות שפנו אלי במסרים אישים . תודה גם לכל ההזמנות שקיבלתי. אין ספק שאמשיך במסלול בו חלמתי במשך שנים. לכל אותם אלה שחייבים לעקוץ על מנת לקבל מעט פירסום. משהו לא מסתדר לי ? איך אתם יכולים לקבל תשומת לב אם אתם מסתתרים מאחורי שמות אנוניממים וללא שום תמונה ? יבושם לכם. הילה

Gizmo116

New member
רעידות וכו´

תראי הילה רעידות זה בסדר גמור אני בטיסות הראשונות הייתי צריך להזכיר לעצמי לנשום אחרת הייתי מכחיל מחוסר חמצן :). ולגבי ההערות ה"אחרות" צריך לזכור "שלא הגודל קובע זה הקוטן שמפריע" :) והמשפט לא תופס לאז"מים

alonyeh

New member
טיסה זה כמו סקס

טיסה זה כמו סקס בכל המובנים. 1) אף פעם לא שוכחים. 2) רגליים בתזוזה מתמידה-חובה כל הזמן.(לשאלתך) 3) אין כמו נסיון מצטבר. 4) לעולם אין לוותר על זה. עכשיו ברצינות: אין כמו לטוס. המשיכי בכוח מלא. בהצלחה א.י ז.ח

טיסה זה לא כמו סקס.......

ועל זה יש בדיחה שני זקנים נפגשים בגן לעוד יום של בטלה אומר הראשון לשני: אתה זוכר שפעם היינו רצים אחרי הבחורות??? עונה לו השני: אני זוכר מצויין, אני רק לא זוכר למה !! אני בטוח שכאשר נגיע לגיל של שני החברה האלו, נזכור טוב מאוד למה רצנו אחרי המטוסים בי בי אורי

למעלה