רעידת אדמה!!!!!!!!!

המסכה3

New member
הרגשתי!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

הכיסא והשלחן עבודה רעדו זה היה מפחיד

גם בחולון הורגש בענק

הייתי בבית לבד וחשבתי עוד רגע הטלויזיה מתנתקת מהקיר עם הזרוע היה ממש מפחיד

gooliverit

New member
אני לא מבינה..

מצד אחד אומרים שרעידות קטנות מורידות את הלחץ באדמה ובכך מורידות את הסיכוי לרעידת אדמה חזקה מצד שני אומרים שאם יש רעידות חלשות זה אומר שיש אחת גדולה בדרך... ?

זה כמו נודים

אחרי שנותנים אחד חלש יש סיכוי שיבוא אחד ענק, אבל בו זמנית גם יורד הלחץ

דנטל

New member
כי רעידות אדמה נגרמות מכמה סיבות

למשל, יש רעידות שנגרמות מהתנגשות של לוחות טקטוניים. לעומתן, יש רעידות שנגרמות בגלל לוחות שנעים אחד על גבי השני עד שחלק בולט יותר באחד הלוחות תוקע את התזוזה, רק שהם כאילו חייבים להמשיך לזוז, אז בסוף הלוח התקוע ממש מועף מעל הבליטה (יותר קל להבין את זה כשרואים את מצויר). חוץ מזה, יש גם רעידות שנגרמות מפעילות געשית, אבל אצלנו בעקרון הרי הגעש כבר לא פעילים. בקיצור, אולי יעזור לדעת מה היתה הסיבה לרעידה הספציפית בשביל לדעת אם היא מהסוג שמשחרר לחץ או מהסוג שמתריע על רעידה גדולה יותר. לא יודעת, ובתכלס זה גם לא ממש משנה, כי במילא אין מה לעשות נגד זה. פשוט כדאי שאנשים ילמדו איך להתגונן בזמן שזה יקרה.

sweet148

New member
אני הרגשתי!!!

ואיי הייתי בבית ספר אבל בחוץ והרגשתי כאילו סחרחורת אבל הרגשתי ממש רועד באדמה[שכבתי על הדשא] בקיצור זאת הייתה רעידה... והתקשרתי לאמא שלי והיא אמרה שהיא גם הרגישה ולאבא שלי הכסא של המחשב זז לו חח... זה היה בינוני..

lilias

New member
גם באשדוד הורגש

בגלל שאתמול שתיתי קצת באתי להתיישב בכיסא והרגשתי כמו סחרחורת ואז ראיתי שהתמונות מתנדנדות והפיפי של אחותי בסיר חחח הבנתי שזאת לא אני. ואני קומה תשיעית,מפחיייד.

hadasa81

New member
גם ביהוד...

הייתי במיטה ופתאום הרגשתי כאילו מישהו מנענע אותה-זה היה מגניב...

a n n a18

New member
גם אני מלוד...

יווו איזה מפחיד זה היה אני גרה קומה שישית וזה היה ממש מלחיץ הכל זז....

גם אנחנו כנסו.......

גם אנחנו בצפת הרגשנו ממש חזק בעבודה המחשב רעד המקלדת זזה זה היה מפחיד ....... "שמע ישראל אדוני אלוהינו אדוני אחד"(יהי שם ה' מבורך לעולם ועד)

דנטל

New member
הו, שאלה לצפתים

מכיוון שצפת זו העיר שבעבר ספגה הכי קשה רעידת אדמה, איך אתם מרגישים לגבי רעידות אדמה? מרגישים פחות בטוחים או שחושבים שמדובר באותה סכנה כמו בשאר ישובי הארץ?

אתי 1961

New member
בעיר צפת גם הורגשה. המיטה שטה כמו סירה, עצוב.

שתהיה שבת שקטה, אמן !

למעלה