מה יצא ממנו? במקרה הטוב דמות בריאליטי
איזה ריאליטי בראש שלך?
אני בן-אדם נורא פרטי. להצעות שיציעו לי לבוא ולהרצות בעבור עשרות אלפי ומאות אלפי דולרים להרצאה באוניברסיטאות מסביב לעולם אני מתכוון לסרב, אז לריאליטי אני אלך?
במקרה הפחות טוב דמות שלילית.
איזה דמות שלילית? אני נשמה טהורה שאין דברים כאלו
או כמה מה שאמרה לי פעם ישראלה, "אתה בן-אדם יותר מידי טוב".
כרגע הוא עוד לא פגש את המציאות אז אי אפשר לדעת איך יגיב אליה.
אני כן פגשתי את המציאות. זה פשוט שהמציאות שלי מדהימה אז המציאות שלי ספציפית אינה טומנת בחובה שום התמודדויות ראויות לציון.
תבין, אני ילד שמנת מפונק אירופאי זין מניאק.
בן-אדם כזה, זה בן-אדם שחי חיים כמו החיים שצריכים להחיות (להחיות? להיחיות?) כדי להפוך להיות כזה בן-אדם, ובן-אדם עם כאלו חיים, לא צריך להתחיל להתמודד עם כל מיני דברים קשים באמצע החיים או מה שלא יהיה, גם בבגרותו. החיים שלי הם סיפור אגדה שלא ייגמר. כמו זה של ביל גייטס. למה נראה לך שאלו שאינם נמנים על המעריצים שונאים אותי כל-כך ומקנאים בי כל-כך? אני חי את החלום של כולם
המציאות זה צבא שהוא ברח ממנו
לא נכון. לא נדרשתי להתגייס כי אני מלך ומלכים לא משרתים. מלכים נותנים פקודות.
והמציאות זה עבודה שהוא גם מתחמק בינתיים.
מלכים לא עובדים (אלא אם כן הם בוחרים בכך בזמן ובתנאים שמתאימים להם). מלכים עובדים בשבילם.
אם נגיד היה מתנדב בגיל צעיר באופן קבוע זה גם סוג של מפגש מציאות.
גם זה הבנתי שלא עשה.
שלא תחשוב שבגלל שאני ילד אירופאי זין מניאק אליטיסט אז אני לא יודע ולא מכיר מה זה העולם האמיתי כי אני דווקא כן. אני אדם מאוד מודע. רואה חדשות, קורא במאקו, קצת עיתונים, יש לי ידע עולם רחב ויש לי הרבה ידע תיאורטי.
אני יודע מה קורה בעולם, אני יודע כמה העולם והחיים קשים בשביל אנשים מסוימים, אני יודע מה מחכה לכל מיני ילדים ונערים מכל מיני רקעים ומעמדות, "בצד השני", בחיים האמיתיים, מה שנקרא. ואני יודע גם מה מחכה לי, והמסלול שלי, צפוי להיות הרבה יותר קל משל אחרים גם במפגש עם "החיים האמיתיים" כביכול. יהיה בסדר. יהיה יותר מבסדר. יהיה מדהים.
ניתן להתחכם ולומר שבית ספר/גן/פעוטון זה סוג של מפגש מציאות.
אני מקבל אבל זה מפגש חלקי.
גם האונ' הפתוחה שהוא לומד בה היא גם מפגש חלקי של המציאות.
לסיכום עד עכשיו רק חיכך את המציאות ולא ממש שהה בה.
הוא כנראה מרגיש בצדק שהמציאות גדולה עליו אז הוא נוגס ביסים קטנים.
פחחחחחחח....