גם אני בהתלבטות קשה ../images/Emo101.gif
הי אני חדשה בפורום, אבל כל כך הזדהיתי עם מה שכתבתם שהרגשתי חייבת לשתף אותכם בהתלבטות שלי, קצת ארוך - אם יש לכם סבלנות לקרוא - אני מאוד אעריך את תשובתכם. איני תושבת חולון במקור, כך שאין לי "ממליצים" לגן, בלית ברירה פתחתי ספר טלפונים והלכתי לכל גן שהופיע בספר! עד כה ראיתי כ- 30 גנים. הצילו!!!! היו גנים שנפסלו מיד. היו כאלה שנפסלו אחרי מחשבה שניה. כרגע אני מתלבטת בין שלושה גנים. ואני לא יודעת מה עדיף. הראשון - "הגן של ישראלה" - גננת מקסימה, צוות נחמד (2 גננות ו- 2 סייעות) רק 22 ילדים בגן, גן מסודר, מרווח, נקי, מצוייד היטב, אבל.... כל הילדים מגיל שנה וחצי ועד 4 שנים נמצאים בקבוצה אחת מעורבת. הבת שלי רק בת שנה ושלושה חודשים. לא תלך לאיבוד בין הילדים הגדולים?????? השני - "הגן של לביאה" - צוות חם ואוהב, גן מצוייד היטב, בטיחותי, מרווח. שתי קבוצות גילאים מופרדות ברוב שעות הפעילות. הקטנים גילאים שנה עד שנתיים וחצי, כ- 12 ילדים, הגדולים שנתיים וחצי עד 4, כ- 20 ילדים. וזהו... כל ה"חוגים" והפעילויות זהות לחלוטין לכל שאר הגנים אין בגן שום יחוד. ואולי לא צריך??????? השלישי - "גן בטבע - הגן של ורדה" - עשיר בפעילויות מיוחדות, יש בגן חיות (ברוזים, ארנבת, תרנגולים, קביות, צבים), עצי פרי הפעילויות משלבות את הקטנים והגדולים, חדר ג´ימבורי בגן (כל יום ולא פעם בשבוע כמו בגנים אחרים) הפרדה בין קטנים לגדולים (כ- 8 ילדים בקטנים ו-25 בגדולים), על פניו יוצא מן הכלל - אלא שלא חשתי באהבה אינסופית מהגננת כלפי הילדים, להפך היא שידרה מעט קשיחות ומשמעת (שצריך כמובן) אבל לגיל שנה ו- 3 חודשים מה יותר חשוב?????? אנא, עיזרו לי. אם אתם חולונים ושמעתם משהו על הגנים האלה או סתם יש לכם עצה.