רעיון להפגת המתח - שרשרת בדיחות

רעיון להפגת המתח - שרשרת בדיחות

ומבטיח לא למחוק שום בדיחה למעט מקרים חריגים... קדימה לשרשר אני טוב בלשמוע בדיחות בלספר - קצת פחות

מם 1971

New member
בדיחות פוליטיות...../images/Emo151.gif

הצרה עם בדיחות פוליטיות הן שברוב המקרים הם גם נבחרות לכנסת.

tglus

New member
שאלה- באיזה שפה לא שולט יאסר ערפאת?

תשובה: בשפה התחתונה.

tglus

New member
למה לשרה נתניהו קר בלילה?

כי היא ישנה מתחת לאפס

tglus

New member
אביגדור ליברמן - אגב הבדיחות מתפוז

יום אחד נשמעות דפיקות במשרדו של אביגדור ליברמן . אביגדור ניגש ופותח את הדלת , מולו עומד מלאך המוות "באתי לקחת אותך". אביגדור מבקש 2 דקות להיפרד מהעובדים ומלאך המוות נעתר. אביגדור נבלע במשרד ולפתע יוצאים שני בריונים שתופסים את מלאך המוות וקורעים אותו במכות . מלאך המוות שבור עצמות נמלט בקושי וחוזר לשמיים , מגיע ללשכתו של אלוהים . "נו איפה אביגדור" שואל אלוהים ?? מלאך המוות מספר לו על הבריונים שקרעו אותו ממכות ואיך הוא ברח ... אלוהים לוקח אותו הצידה ולוחש בשקט "אני מקווה שלא סיפרת לו שאני שלחתי אותך" .....

tglus

New member
סטיקר לקיבוצניקים

סטיקר שהופץ לאחרונה בקיבוץ שפיים: חבר, אתה מועל

orname

New member
בדיחות על משוגעים זה טוב?!

(לדעתי זה אפילו קצת קשור....) ג'ים ומרי היו מאושפזים בבית חולים לחולי נפש יום אחד כשטיילו ליד הבריכה של בית החולים קפץ ג'ים למים העמוקים שקע למטה ונשאר שם מרי קפצה מיד למים להציל אותו. היא שחתה לתחתית הבריכה ומשכה אותו החוצה. כאשר שמע מנהל בית החולים על הפעולה של מרי, . הוא הורה לשחררה מבית החולים מאחר ולא נחשבה יותר כחולת נפש הוא בא למרי ואמר לה: מרי יש לי חדשות טובות וחדשות רעות בשבילך" החדשות הטובות הן שאנחנו משחררים אותך כי היית מסוגלת לקפוץ ולהציל חיים של חולה אחר. ואני חושב שזה בהחלט מצביע על החלמה. החדשות הרעות הן שג'ים החולה שהצלת תלה את עצמו הבוקר עם החגורה של חלוק הרחצה שלו בחדר האמבטיה. אני נורא מצטער אבל הוא . מת." ענתה לו מרי:"הוא לא תלה את עצמו. אני תליתי אותו שם לייבוש."

kasa

New member
פוליטיקאים ומשוגעים זה היינו אך../images/Emo3.gif

רחל5

New member
מה לגבי עיתונאים?

ביל קלינטון והאפיפיור שטו בסירה. לפתע נפל כובעו של האפיפיור למים. הוא ציווה על קלינטון לקפוץ למים ולהביא לו את כובעו. ביל קלינטון התחיל לגמגם ולהסביר כי איננו יודע לשחות. האפיפיור אמר לו: "אל תירא ואל תחת בני! צעד על המים!" קלינטון מניח רגל הססנית על פני המים, מניח רגל שניה... ו... הפלא ופלא! הוא הולך על המים! עוד צעד, ועוד צעד... מרים את הכובע, חוזר לסירה. האפיפיור חולל נס! למחרת כותרות העיתונים היו: "ביל קלינטון לא יודע לשחות".

גנדלפית

New member
האם נמצאת בידינו התחייבות רשמית?

האם קיימת התחייבות רישמית כלשהיא בכתב כמובן ממשרד האוצר המבססת את הערכותינו להסרת הסעיף מחוק ההסדרים? אם כן האם ניתן לסרוק ולהעלות לאתר ולפורום? (במידה וקיימת אחת כזו ואין דרך לסרוק אשמח לקבלה בפקס ולדאוג לפרטים הטכניים) ואם לא בואו וכולנו נתפלל שהדברים שנאמרו(בניגוד להתנהלותם הרגילה של מקבלי ההחלטות)לא נכתבו על הקרח

kasa

New member
פני למשה. בהודעתו מלפני כשבוע

הוא טען שמכתב רשמי ממשרד האוצר אמור להגיע לידיו. מצ"ב הקישור להודעתו.

גנדלפית, למה בטונים האלה?

זה ממש לא לעניין, כאילו שמטרתנו שונה משלך? אני פרסמתי כאן את כל ההתחיבויות שהגיעו אליי מפוליטיקאים. הם בעצמם נשמעו מבולבלים ולא ממש ידעו מה לומר חוץ ממה שהם קיבלו מלשכת היו"ר. אני חושבת שביקורת היא דבר חשוב, אבל יש דרך להעיר ולהאיר את עינינו. הטונים האלה ממש לא לעניין, נדמה שיש בהם פן יותר אישי מאשר ענייני.

גנדלפית

New member
הביקורת עניינית ואינה אישית

איני יודעת הפעם המי יודע כמה כתבתי זאת היום כמו את הערכתי לפעילות ולמסירות ועדיין יש ביקורת היא ביקורת. כולנו מבולבלים היום וחבל,יתכן ולא היינו צריכים להגיע ליום זה כך או יותר נכון להשאר כך בסופו רבה לאורך כל היום(וגם בימים האחרונים)הדיסאינפורמציה על האינפורמציה וחבל.יתכן ואם היינו נזהרים יותר כולנו לא היינו מופתעים היום אלא כבר יודעים מהם המהלכים הבאים פרשנותך את הטונים היא אישית וצר לי על כך לא יתה באף אחת מהודעתי משום הביקורת האישית כולן היו עינייניות ומפוקחות ועסקו בעתידינו או באופן התנהלות הדברים בפורום אני מאמינה בזכותם של הכל להשמע ולהשמיע גם אם הדברים אינם נעימים לפעמים מקבלת ומכבדת את האנונימיות שכן זוהי בחירה המקובלת במדיות מסוג זה והיא בהחלט לגיטימית גם אם אני ואת נבחר אחרת עדיין אין לכפות או להצליף באחר על ידי עלבונות את דעותיינו אבל את כמובן אינך חייבת להסכים לדרכי וגם חוסר הסכמה זה הוא לגיטימי ובתנאי כמובן שהדברים יאמרו באופן מכובד ומכבד. ולעיניינינו שוב אין בליבי על המטה אלא על הממשלה וחברי הכנסת וצר לי שבמקום לצאת ולחגוג כולנו היום עלינו להמשיך לחיות בחוסר הוודאות הבילתי נסבל

מיסטי1

New member
סינדרלה, סופרמן ופינוקיו עלו לשמיים

המלאך גבריאל שואל אותם אם יש להם בקשות מיוחדות מאלוהים, לפני הפגישה. סינדרלה אומרת: אני הייתי רוצה להיזכר כאישה היפה בעולם. סופרמן אומר: הייתי רוצה להיזכר כאיש החזק בעולם. פינוקיו אומר: ואני הייתי רוצה להיזכר כשקרן הכי גדול בעולם. נכנסים לפגישה עם אלוהים. יוצאת סינדרלה: "יש! אזכר כאשה היפה בעולם!" יוצא גם סופרמן: "יש!!! אזכר כאיש החזק בעולם!" יוצא פינוקיו ומסנן: " סאאאאאאאאאאאאאממ#$%$#%#$... מי זה הביבי הזה?!!!!"

גנדלפית

New member
האם שר הבריאות מגיב לתקציב ולחוק?

לא ראיתי עדיין את תגובתו של השר לתקציב האם אנו יודעים כיצד יצביע היום (חשוב לזכור שהצבעה נגד החוק והתקציב בקרב חברי הממשלה עלולה להתפרש כאי אמון) האם קיימות בידינו ההערכות בנוגע להצבעת חברי הקואליציה והממשלה בנוגע לתקציב בואו ונתחיל למנות את הבעד והנגד הידועים ומבוססים רישמית כבר עכשיו

נועה 35

New member
אין טעם כרגע להצביע

לפי הפרסומים ומה שנאמר לחברי מטה המאבק שלנו, יו"ר הכנסת או שר האוצר או מישהו אחר אמור להודיע שהוא מוריד את הסעיף בכלל ולכן גם לא אמורים להצביע עליו כלל.

למעלה