גם אם נדמה לפעמים...
גם אם נדמה לפעמים ,איני סובלת מבעיות בהבנת הנקרא כמו כן,אני שומרת על זכותי לביקורת גם על גבי גלי הפורום לא, לא הנחתי שאת והמטה נחים על זרי הדפנה,אנחנו לפחות כי שעתידים לשאת בתוצאות הפעילות ,לא היינו מאפשרים לכם ולנו לעשות זאת. כן הנחתי ועדיין מניחה שלמרות התחייבויות כאילו ואחרות בין בהירות ובין עם מעורפלות,כל עוד אינן מונחות מול פני באופן רישמי אינן מהוות התחייבות מכרעת. כן,איןלי ספק שאתם עושים ימים כלילות במסירות על מנת להסיר את רוע הגזירה .כפי שבודאי את יודעת(ואים לא שאלי את הפועלים עימך)גם אני וגם בו זוגי הקדשנו לכך שעות וימים רבים ועדיין עושים כן גם אם אינך מודעת לכל מהלכינו.ברור לכולנו שאין מקום לכל האינפורמציה על גבי הפורום(ודאי ברור לך שחוקי המשחק מוכרים לעוד מספר אנשים מלבד פעילי המטה כיום) ודוקא משום כך אני רואה לנכון לחלוק עלייך בנוגע לחשיפת האינפורמציה וחשיפת שמות האנשים שהתחייבו להסיר ההצעה מחוק ההסדרים ולא עמדו בכך ,כמו שהייתי מבקשת לראות ולהבין אחת ולתמיד האם יצאו מסמכים רישמיים משרד האוצר בנוגע להסרת חוק זה מסדר היום תקיפתך את הביקורת אינה ראויה ואינה במקומה זיכרי ,עתיד כולנו ועתיד ילדינו העתידיים נקבע בשעות אילו זוהי חובתינו לשאול,לדעת ולבהין את העתיד לבוא