רעיון להפגת המתח - שרשרת בדיחות

kasa

New member
את שמעת מישהו שאומר זאת ?

הם היו אמורים לומר זאת לפני הדיונים הללו ולפני ההצבעה. נכון לרגע זה, הדיונים מסתיימים, ואף אחד לא הזכיר שום ביטול בעניין טיפולי פוריות.

נועה 35

New member
אני לא יכולה להקשיב לדיונים עכשיו

הייתי מצפה שהם יודיעו על כך לפני הדיונים, אבל ייתכן שהם יודיעו על כך ממש לפני ההצבעה. בכל אופן זה מה שהובטח לחברי מטה המאבק וזה גם מה שפורסם בכל אמצעי התקשורת ואני מקווה, שלפחות הפעם, הפוליטיקאים יעמדו בדיבורם. בכל אופן, לא ניתן לעשות עכשיו הרבה, למעט לכסוס ציפורניים ולפרסם בדיחות בפורום ולקוות שחברי מטה המאבק שלנו נמצאים עם היד על הדופק ומבררים את הנושא עם אנשי הקשר השונים שלנו.

שווערצה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הודיעו, כנראה

כפי שכתבתי בשרשור למטה- הודיעו לי הרגע ממשרדו של אחד מחברי ועדת הכספים כי הודיעו על זה אתמול במליאה, לפרוטוקול, אם כי עשו הפרדה בין הילד הראשון לשני מתוך כוונה להטיל מגבלה כלשהי על מספר הטיפולים לילד השני. היועץ של שר הבריאות טען באזני עכשיו (דיברתי איתו לפני מס' דקות, הוא בכנסת) כי לאור הכוונה להטיל מגבלה כלשהי על הילד השני יש חוסר ודאות גם אצלם האם יספיקו לתקן את הצעת החוק, או שיצביעו על המגבלה כלשונה למרות שהודע לפרוטוקול שהיא בוטלה ...
שונאת פוליטיקה

kasa

New member
בקיצור "לא דובים ולא יער". ../images/Emo46.gif

כפי שאני מבינה מדבריך, הרבה דיסאינפורמציה נזרעה פה בימים האחרונים, והרבה יין נשפך - אך המצב נותר בעינו. בסופו של עניין, ההצבעה היום תחול על כל המגבלה כולה (ילד ראשון, ילד שני, גיל...) ואנחנו ניזונים מסיפורים והבטחות שאין מאחוריהם דבר ?! מישהו ראה את הפרוטוקול מאתמול כדי לוודא שאכן הודיעו שם על ביטול הגבלה לילד ראשון ? נכון להיום - אין שום התחייבות ממשית לביטול זה. פרט להבטחות בלתי רשמיות ובלתי כתובות.

שווערצה

New member
בקריאה ראשונה כל הקואליציה מצביעה

בעד התקציב. ובכלל - שר הבריאות הצביע נגד התקציב בישיבת הממשלה, אבל הוא לעולם לא יצביע נגד התקציב במליאה. בנושאים כאלו מופעלת משמעת סיעתית. רק אתמול התקיימה ישיבה בין שר האוצר לשר הבריאות בנושא זה, לאחר הסיכום מיום ראשון, ולכן לא יצאה כל הודעה רשמית ממשרדיהם. עם זאת ממשרד הבריאות אישרו לנו אתמול (גורם בכיר במשרד) שסעיף הפוריות אכן אמור להמחק מהצעת החוק. ההודעה על ההסכמה לפיה נושא הפוריות לא יובא להצבעה בכנסת יצאה ביום ראשון בערב בכתב מלשכת דובר יו"ר הכנסת לכל הכתבים הכלכליים, היא נמצאת בידיהם, הוקראה לנו, נכתבה בעיתונים השונים בידיעות שהקישורים להם הובאו כאן (ראי כתבה מעיתון גלובס, למשל). קיבלנו אישור בע"פ לידיעה הן מיו"ר הכנסת בעצמו הן ממשרד הבריאות כאמור, לאחר שנעשתה שם בדיקה מול משרד האוצר, והן מחברים בועדת הכספים ומשרים בממשלה. קיבלנו מכתבים שונים משרים בממשלה, שרובם הובאו כלשונם כאן במהלך התקופה, לפיהם הגזירות בוטלו (ראי למשל הודעה של השרה יהודית נאות). לא ראיתי עדיין את המכתב שמשה אמור היה לקבל. אנחנו לא מבצעים הערכות מי וכמה יצביע נגד התקציב. התקציב יעבור קריאה ראשונה כי הקואליציה חזקה וכי זו הצבעת אמון בממשלה. הויכוחים תמיד מתחילים לאחר הקריאה הראשונה ולפני השנייה, שהיא מועד ההעלאת ההסתייגויות. מכיוון ש"מחיקת" הנושא מהצעת החוק נעשתה לאחר שהיא הודפסה, צריך רק לוודא שהיא תמחק בהתאם להבטחות - ולזה אנו ממתינים. לא נעשה כאן רישומי בעד ונגד, שכן לא כל פגישה ולא כל הבטחה פורטו כאן, מטעמים ברורים, שכן אנו רוצים להעיל לעניין ולא להזיק לגורמים המעוניינים לסייע לנו. כל הרישומים נמצאים במטה. וחוצמזה, לדעתי טעית בשרשור

גנדלפית

New member
לא טעיתי,הייתי מאד מכוונת

מבינה את הצורך בהפגת המתחים,חשיבותו של היום לעומת זאת עומדת בעיני לפני צורך זה.בחרתי את המקום שזכה לתגובות הרבות ולתשומת לב הנוכחים על מנת להעלות את השאלות שלראות עיני לפחות הן השאלות החשובות של היום. כפי שאמרתי לא אחת בדיונים שבעל פה וגם באילו שעל הכתב,אין טוב ממראה עיניים.ולא עדיין לא ראינו אף הבטחה מתממשת.גם לא החש/ובה שבהן שהיתה מיועדת למימוש היום הכיצד יתכן שההודעה הרישמית שיצאה אתמול לא הועברה לידינו באופן רישמי ? אם זוהי הודעה לעיתונות מן הראוי היה לדרוש לקבל אותה לידינו לבחון מי חתום ולבדוק לעומק את הניסוחים וההבטחות על ממת לפתח כלים לדרישת התחייבויות אישית ולא תחת כותרת של דובר כזה או אחר. יום פירעון הצ'קים הגיע ולצערי (ועדיין מקווה שאתבדה)איני רואה את הכיסוי וכן ראוי בהחלט לבחון את האפשרויות השונות להצבעה על מנת לבדוק האם ניתן גם עכשיו ללחוץ על שר או חבר קואליציה כזה או אחר. כמון שבודאי ראוי ונכון להעלות ספקות בנוגע הצלחתינו שכן רק הראיה המפוקחת היא זו שתסייע בידינו לתכנן את המהלכים הנכונים בזמו,ולא נעמוד לאחר העברת התקציב מופתעים מהבטחות לא ממומשות

שווערצה

New member
אף אחד לא נח על זרי הדפנה

אם תקפידי לקרוא את כל הודעותינו טרם הסיכום בין יו"ר הכנסת למנכ"ל משרד ראש הממשלה - הרי שהמאבק אמור להתקיים בין הקריאה הראשונה לבין השנייה והשלישית. הנצחון כלל לא היה צפוי כבר בקריאה הראשונה, וההודעה שיצאה ביום ראשון מלשכת היו"ר היתה הפתעה לא צפוייה. "נצחון" בשלב מוקדם מהצפוי. לא הפסקנו פעילות מאז, המשכנו לתכנן מהלכים, והמשכנו להיות בקשר עם כל מי שהיינו עימו בקשר עם היום. מה לעשות שיש חוסר בהירות גם אצל חברי הכנסת, וחלק מההתפתחויות של הימים האחרונים נובעות מכך שחברי הכנסת לא "יורדים לפרטים הקטנים" גם כשהם מסכמים סיכומים עקרוניים ומקבלים הבטחות, ומשרד האוצר ניצל זאת. כבר ביום ראשון הבהרנו שיש חוסר בהירות לגבי הילד השני (ראי הודעתי "ראו הוזהרתם") ולכן המשכנו להיות עם האצבע על הדופק. זו בעיה כי כולם בכנסת יודעים שלקריאה הראשונה אין כל משמעות, ולכן הם לא ממש מתאמצים להכניס את התיקונים בשלב הזה, ולא מבינים למה אנחנו לוחצים כל כך. אנחנו בוחנים את כל האפשרויות על בסיס יומי, וכפי שכבר הבהרתי לעיל לא הכל נעשה כאן מעל דפי הפורום.

גנדלפית

New member
גם אם נדמה לפעמים...

גם אם נדמה לפעמים ,איני סובלת מבעיות בהבנת הנקרא כמו כן,אני שומרת על זכותי לביקורת גם על גבי גלי הפורום לא, לא הנחתי שאת והמטה נחים על זרי הדפנה,אנחנו לפחות כי שעתידים לשאת בתוצאות הפעילות ,לא היינו מאפשרים לכם ולנו לעשות זאת. כן הנחתי ועדיין מניחה שלמרות התחייבויות כאילו ואחרות בין בהירות ובין עם מעורפלות,כל עוד אינן מונחות מול פני באופן רישמי אינן מהוות התחייבות מכרעת. כן,איןלי ספק שאתם עושים ימים כלילות במסירות על מנת להסיר את רוע הגזירה .כפי שבודאי את יודעת(ואים לא שאלי את הפועלים עימך)גם אני וגם בו זוגי הקדשנו לכך שעות וימים רבים ועדיין עושים כן גם אם אינך מודעת לכל מהלכינו.ברור לכולנו שאין מקום לכל האינפורמציה על גבי הפורום(ודאי ברור לך שחוקי המשחק מוכרים לעוד מספר אנשים מלבד פעילי המטה כיום) ודוקא משום כך אני רואה לנכון לחלוק עלייך בנוגע לחשיפת האינפורמציה וחשיפת שמות האנשים שהתחייבו להסיר ההצעה מחוק ההסדרים ולא עמדו בכך ,כמו שהייתי מבקשת לראות ולהבין אחת ולתמיד האם יצאו מסמכים רישמיים משרד האוצר בנוגע להסרת חוק זה מסדר היום תקיפתך את הביקורת אינה ראויה ואינה במקומה זיכרי ,עתיד כולנו ועתיד ילדינו העתידיים נקבע בשעות אילו זוהי חובתינו לשאול,לדעת ולבהין את העתיד לבוא

שווערצה

New member
אני תקפתי את הביקורת? ../images/Emo9.gif

נהפוך הוא. פנית בשאלות - ביקשת תשובות דחופות - ולכן מצאתי לנכון להשיב, בפירוט. לא מתוך כוונה לעקוץ או לרמוז שיש מי שסובל מקשיי קריאה או הבנה כאלו ואחרים. אין לי חשדות כאלו... נדמה לי שכל התחייבות רשמית שניתן היה לפרסמה כאן - פורסמה במלואה וכלשונה. אנחנו חושפים כל מה שאנחנו מקבלים היתר לחשוף. יש תגובות שנמסרות לנו שלא לפרסום, ואנו מכבדים את בקשת המוסר. אני בטוחה שכל אחד פועל בתחומו לקדם את המאבק ולא מזלזלת באף אחד, גם אם יש כאלו המזלזלים בנו. כל תרומה חשובה. גם זו שלך ושל בן זוגך, והפועלים עימי נמצאים עימי בקשר שוטף. בואי נתמקד במלחמה על התקציב.

גנדלפית

New member
ועדיין אין תשובה

אם ניתן היה לשמוע מדברי נימה כלשהי של זילזול בפועלך הרי זה רק באזני המתבונן ,ולמרות זאת אם כך נידמו הדברים אנא קבלי התנצולתי ,שכן אין ולא היתה כוונה מעיין זו. כן היתה בקשה ברורה לתשובה פשוטה,מדוע סעיף הפוריות נמצא עדיין בדיון בחוק ההסדרים ואם הוא אינו שם מדוע אינני יכולה לראות מסמך כלשהו שיאשר הנדון אם אין בידיך מסמך מעיין זה וכולנו שומעים שהדיון בנושא עדיין מתמשך הרשי לי בבקשה לראות בינתיים צל הרים כהרים (צר לי זוהי נטייתי הפסימית הרגילה)ולחשוד שלמרות ההכרזות של הימים האחרונים על ידי אמצעי התקשורת,מישהו ניסה לזרות לנו חול בעיניים ובינתיים לבצע מחטף שוב,כפי שכבר אמרתי כולי תקווה ובטוחני שגם את שזהו אכן עשן ללא אש אך בינתיים כל פיסת אינפורמציה נוסםת היתה עוזרתי בידי להשלמת התמונה ומכאן בשתי החוזרת לעוד אינפורמציה שכן אם לא היום,אימתי?

נועה 35

New member
הציבור מתבקש לא להציק לראש הממשלה

בקשה מהציבור הציבור מתבקש בכל לשון של בקשה, לא להציק לראש הממשלה. הוא יתום הוא אלמן הוא חד הורי הוא חקלאי מהנגב הוא סובל מעודף משקל ומעבר לכל זה יש לו שני ילדים אילמים

tglus

New member
ברווז ברוטב ../images/Emo9.gif

בעל מגיע הביתה ומציין בפני אשתו שיש לו פגישה עיסקית מאוחרת ב- 22:00, שלפי דעתו זו פגישה ממש מיותרת, ושהוא לא מבין בכלל למה דוקא עליו "הפילו" את הפגישה הזו. האשה חושבת שבעלה עושה שטות, אומרת לו שלא כדאי להבריז, ושילך. לא מזלזלים בענייני העבודה. בינתיים נכנס הבעל להתקלח וחושב לעצמו איך הצליח לרמות את אשתו. האשה לא כל כך מאמינה לבעל, בודקת לו בבגדים ומוצאת בכיס החולצה פתק שבו כתוב: מתוק שלי, היום נחגוג עם ברווז ברוטב אצלי ב- 22:00. היא מחזירה לכיסו את הפתק. איך שהבעל יוצא מהמקלחת מופיעה אשתו עם בגד מינימלי סקסית להפליא ומבושמת. הבעל שלא עומד בפני הפיתוי, מזנק על אשתו והפעם הם חוגגים חגיגה שהרבה זמן לא היתה לו. אחר כך הוא נרדם... חצי שעה לפני 22:00 היא מעירה אותו ושולחת אותו לישיבה החשובה, ועוד אומרת לו שאסור לזלזל בענייני עבודה. הבעל בלי ברירה קם ויוצא לפגישה. כשהוא מגיע הוא אומר למאהבת שהוא ממש סחוט מהעבודה שהיתה לו היום ורק רוצה קצת לנמנם. שם את ראשו במיטה שלה ונרדם. המאהבת הולכת לבדוק בבגדים שלו, ומוצאת בכיס החולצה פתק עליו כתוב: הברוז בא לפגישה אך הרוטב נשאר בבית.

למעלה