רעיון למוצר

רוני1955

Active member
רעיון למוצר

יש לי רעיון למוצר. הלכתי איתו למרכז הישראלי לממציאים בשיטת שניידר, והם מאד התלהבו. השיטה שלהם היא להקים שותפות מסוימת, ובה אני צריך להשקיע עד 50% מעלות הפיתוח. מכיון שאני אדם מן הישוב, לא עשיר, אני קצת חושש להתחיל להשקיע סכומים שעלול להתברר לי אחר כך שלא אוכל לעמוד בהם. אם לא אוכל אחר כך להמשיך להשקיע, אני חושש שמישהו ישתלט לי על הרעיון. האם מישהו עבד איתם בעבר? האם לאחר מכן יש להם בקשות לתשלומים נוספים? האם יש חוות דעת עליהם ועל הדרך שלהם? בכל מקרה חג שמח, בריאות ואושר.

כפי שמוסבר בהודעת "אודות הפורום"

הפורום אינו המקום הנכון לדון אודות חברות מסחריות. תגובות לשאלה זו - ימחקו מייד. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

רוני1955

Active member
פורום

אני מבין שיש לכם בלעדיות על הפורום. אני לתומי חשבתי שפורום, כשמו כן הוא. התברר שטעיתי. איפה עוד, מלבד פורום ציבורי, אפשר לשאול שאלות כאלה? לא רציתי השמצות, רק חוות דעת אוביקטיבית. אני אעביר את השאלה הזאת לפורות צרכנות, ואני מבקש ממי שיכול לענות לי, נא להכנס לשם. מצד שני, יכול להיות שהאדונים הנכבדים מאפלפלד - זר ימחקו לחלוטין את הפניה שלי, שכנראה תרגיז אותם.

אני מבין שלא טרחת לקרוא את הסיבה

אין ספק שהרבה יותר קל להשתלח מבלי לנסות להבין את הסיבה, כי במדינת ישראל ברור שכולם "חייבים לך". אני מציע שתקרא את ההודעה שבראש העמוד "אודות הפורום והנהלתו". ומלבד זאת, מדוע אתה חושב שמדובר בפורום ציבורי? הפורום הזה הוא הרכוש הפרטי של חברת תפוז אנשים בע"מ. בברכת שנה טובה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

למעלה