רעיון לסיפור שכן קשור לסימס

simsit3

New member
../images/Emo41.gif העולם סובב סביבו ../images/Emo41.gif פרק 2

*כולם בסלון* מייקל:" שיואו תן לו שם! תן לו פה! ואי ואי איזה קרבבב!" מישל:"מייקל, תפסיק! לך לחדר אסור לך לראות את זה" *התינוק מתחיל לבכות* מישל: " אויי לא טוד! בוא מתוק!" *מישל מחזיקה את טוד ושמה אותו על המיטה בחדרה* דין:" אמא, אמאא תראי מי זה הגנב!" *מישל רצה לסלון ורואה שהגנב הוא*: מישל: "וינסנטטט!! אמרתי לך, דין! הוא ניראה לי חשוד!" *השוטרים מצליחים לבסוף לתפוס את הגנב ולוקחים אותו לניידת*
מישל:" דין, לך לישון מחר יש לך בית ספר!, אני אדבר מחר עם יועצת בית הספר שתבדוק מה איתך ועם מייקל, אולי קיבלתם שוק או משהו!" דין:" אויש, אמא תפסיקי!, אני לא ילד קטן ולא קרה לי כלום" מישל: מה בחלק : לך לישון, לא הבנת?!" *דין הולך לישון ומישל לוקחת את טוד הקטן מחדרה ושמה אותו בעריסתו*
בוקר
*דין ומייקל הלכו לבית הספר ומישל הנואשת מתיישבת בחוץ* מישל:" אני מרגישה כ"כ בודדה!
אולי אני אזמין את השדכנית! אולי אני אמצא לי מישהו לאהוב ולהגשים את רצוני ל-10 ילדים
*מישל קוראת לשדכנית* מישל:" הו, שלום לך!" מריסה (השדכנית):"כן, שלום!..." מישל:"אני כבר הרבה זמן פה בודדה, אני רוצה מישהו שיהיה איתי!" מריסה:" את רוצה שידוך.. אני מבינה!" *מריסה מוצאת למישל בחור, יפהפה, בלונדיני עם עיניים תכולות ששמו צ'אד* מישל:"אוו מריסה תודה רבה לך!
" *מישל עם חיוך מאושר הולכת לצ'אד ומתחילה לדבר איתו* הגיע הערב וצ'אד הצטרך ללכת. צ'אד:" מישל! היה לי נעים מאוד להכיר אותך! שמרי על קשר!" מישל:"אוי ואבוי לי! לא התייחסתי לבנים, לא הכנתי להם אוכל ואפילו לא שמתי לב שהם חזרו!!!!" *מישל רצה אל תוך הבית ורואה את מייקל וטוד התינוק ישנים, מישל לא מבינה מה קרה ואז היא רואה את דין מנמנם לו בסלון ומבינה שהוא טיפל באחיו.* מישל הלכה לישון, ולהתכונן לעבודה החדשה שמצפה לה למחר. האם מישל תצליח בעבודתה
האם דין ישאר ילד טוב ויעזור למישל
מה יקרה בין מישל וצ'אד
האם דין יסלח לחברו וינסנט על זה שבא לגנוב מביתם
הכל בפרק הבא

simsit3

New member
חח..../images/Emo205.gif

כל הזמן אני רואה 3 תגובות ורושמת עוד 2.. אזזז עוד 2.. חחח שמחה שאהבתם!

simsit3

New member
../images/Emo222.gifפרק 3../images/Emo222.gif

העולם סובב סביבו - פרק 3
(החלפתי את הסמיילי/סימן של הסיפור מ-
ל-
) 6:40 בבוקר, כולם ישנים.
לפתע מצלצל הטלפון. מייקל:"דין
זה בטח חברה שלך קייסי
היא כל הזמן מתקשרת בבוקר
, היא משוגעת
". דין:"אוי שתוק כבר, מייקל". *מישל בזמן שהבנים דיברו הספיקה ללכת לטלפון* מישל:"הלו
" מי שחייג:"ממ תביאי את דין". מישל:"דין
*דין רץ לטלפון* מישל:" תגיד לחבר שלך שילמד לבקש מישהו בטלפון, יפה
". דין:"הלו
מי זה
". מי שחייג:"דין.. זה וינסנט..." (למי שלא זוכר וינסנט זה, זה שפרץ לבית). דין:"מה אתה רוצה ממני
לגנוב
חשבתי שאתה חבר טוב שלי
אבל מסתבר שאתה סתם איזה *****
" לפני שוינסנט הספיק לענות לדין, דין ניתק את הטלפון* מישל:" מי זה היה, דין
". דין:"סתם, לא משנה..". מישל:"טוב תחזור לישון יש לך עוד לפחות חצי שעה עד שתצאו לביה"ס". *דין הלך לישון ומישל יצאה החוצה לבדוק אם שלחו לה דואר* מישל קיבלה מכתב מצ'אד ובו היה רשום: "מישל היקרה
נהנתי מאוד בחברתך
אני רוצה להשקיע הרבה זמן במערכת יחסים שלנו, שנהיה חברים טובים
יום טוב, צ'אד."
מישל:"אויי איזה מתוק, ניראה לי שאני מתאהבת
"
*דין ומייקל יצאו לבית הספר* לאחר כשעה הטלפון צילצל, שוב, זה היה צ'אד. צ'אד:"היי מישל
מה נשמע
רוצה אולי נירד לעיר
מצאתי מקום חדש ממש מגניב
". מישל:"אממ אני לא יכולה להשאיר את טוד הקטן לבד
, אבל אני אזמין אומנת
". צ'אד:"נהדר
תזמיני את האומנת ותתקשרי שאני אבוא לאסוף אותך
, ביי." מישל:"ביי
" *מישל מזמינה אומנת* מישל חשבה לעצמה: אין לי כ"כ כסף לשלם לאומנת
אבל אני מוכנה להשקיע הכל במערכת יחסים ביני לבין צ'אד
. *מישל מתקשרת לצ'אד ואומרת לו שהיא הזמינה אומנת* צ'אד:"הו, נהדר
אני אשלח את המונית לאסוף אותך עכשיו." *מישל מחכה למונים, המונית מגיעה והם נוסעים לאולם באולינג* מישל המודאגת התיישבה לבד בקפיטריה וחשבה לעצמה על המצב שלה ושל משפחתה. לפתע צ'אד בא ומתחיל לדבר איתה: צ'אד:"מישל, אני יכולה להזמין אותך למשקה
". מישל:"אממ בסדר, תודה
". *צ'אד ומישל מתחברים ומתחילים לפלרטט אחד עם השני* מישל:"אוי לא
, תראה מה השעה
אני חייבת לחזור הביתה לטפל בילדים שלי". צ'אד:"אני יכול לבוא איתך..
(חצי שאלה חצי אמירה). מישל:"בטח
, בוא נזוז
" *צ'אד מתאהב במישל ומישל בו. לאחר כמה שעות שצ'אד בילה אצל מישל הוא ניזכר שהוא צריך ללכת כבר* מישל:"טוב, בי
לילה טוב
" צ'אד:"ביי..". ----------ההסעה לעבודה תבוא לאסוף אותך ב-8:00----------- מישל ניזכרה שהיא צריכה למהר, ולהתארגן לעבודה החדשה שמצפה לה. דין:"מייקל אוף כבר!, תפסיק להציק לי!, אני צריך לעשות את השיעורי בית שקיבלתי!". מייקל:"ממתי נעשת כ"כ משקיען
" דין:"כאילו, אני כבר נער מבוגר
אני צריך להשיג ציונים טובים לקולג'." מייקל:"כאילו שאיזה קולג' יקבל אותך
נה נה בננה
" דין:"אמאאאאאאאא תגידי למייקל לעוף מפה
" מישל:"מייקל תפסיק
לך תעשה גם אתה לשם שינוי את השיעורי בית שקיבלת, שמעתי שגברת מורגן נתנה לך הערה
".
מייקל:" נישבע לך שזה לא אני
רק ביקשתי מאלירן מחק
". מישל:"אוקי, אז לך תעשה שיעורים
" *ההסעה של מישל מגיעה ומישל יוצאת לעבודה* (מי שלא זוכר היא עובדת כעוזרת של במאי) לאחר 6 שעות של עבודה, מישל קיבלה קידום לשחקנית מתחילה עם שכר של 650 סימולנים
מישל הייתה גאה מאוד בעצמה
. מה יתפתח בין מישל לצ'אד
מה יקרה בין דין לחברה שלו קייסי
(זה רמז לפרק הבא) האם מייקל בסופו של דבר יכין שיעורי בית
(איזה לא קשור, הא
הכל בפרק הבא של:
הכל סובב סביבו

יפההההההההההההההההה...

זה סיפור טוב ... אולי אפשר להמשיכו? ______________________________________________________________________ מצאתי סמיילים חמודים.... ברחוב,והנה הם:
. מי היה יכול לזרוק אותם כך??????????

simsit3

New member
../images/Emo222.gifפרק 4../images/Emo222.gif

בוקר, כולם ישנים
מישל:"אההה (פיהוק), בוקר חדש
, איזה שקט
אני הולכת להפתיע את הבנים ביום כייף!"
זה היה יום שבת, מוקדם בבוקר, ומישל החליטה לפנק את הבנים ביום כייף, היא תיכננה לקחת אותם לבאולינג או לפארק שעשועים. מישל:"מייקל, אם הייתי אומרת לך, נגיד מה יותר עדיף לך, באולינג או לונה פארק, מה היית בחור
" מייקל:" אמא
, מה את מתכננת
" מישל:"טוב.. רציתי לפנק אותכם היום, קצת" מייקל" ישש אמא תודה
"
*מישל לקחה את טוד, מייקל ודין לבאולינג* דין:"תורך אמא
" מישל:"אני הולכת לנצח אתכן
" מייקל:"חחח נחיה ונראה"
דין:" מישל באה לזרוק, היא רצה אל עבר המסלוס, זורקת את הכדור ווווו" מייקל:" חחח הכדור עף אל מיחוץ למגרש והלך לנשנש בבר
" *כולם ביחד מתפקעים* מישל הלכה לשירותים (נו, טוב אתם יודעים..), ופגשה שם את מריה, בחורה חדשה, מישל כמובן התחילה להתידד איתה. מישל:"היי
, את חדשה פה, לא
" מריה:"אכן.." מישל:"האא.. נחמד
, ברוכה הבאה" מריה:"תודה.." מישל:"את גרה עם מישהו, את יודעת, בעל.. ילדים
" מריה:" יש לי ילדה בת 10 שאימצתי ומישהו.. לא ממש בעל אבל מישהו שהמשפחה שלו ושלי שידכו אותנו"
מישל:"אהה, נחמד
, טוב היה נעים להכיר אותך, אממ תשמרי על קשר
." מריה:"גם אותך, ביי
" *מישל לקחה את הילדים חזרה הביתה בערב וישר רצה להתקשר לצ'אד* מישל:"הלו, צ'אד
" צ'אד:" הו, היי מישל, מה נשמע
" מישל:"הכל בסדר, שמע.. רוצה לקפוץ לפה
אני יכולה להכין לנו פסטה חדשה שלמדתי לבשל
" צ'אד:"בטח
אני אצא מייד
, ביי." מישל:"ביי
" *מישל רצה להכין את האוכל, ובנתיים צ'אד הגיע והם התיישבו בשולחן* מישל:" אז.. מה חדש
" צ'אד:"כלום.." *הם מתחילים לפלרטט ולדגדג אחד את השני ואז, הם התנשקו* מישל:"הוווווו צ'אד
כ"כ חיכיתי לרגע הזה
אני אוהבת אותךך
"
צ'אד:"גם אני אותך
"
*צ'אד ומישל קמים וצ'אד מציע למישל נישואים*
האם מישל תסכים להצעתו של צ'אד
האם האהבה של מישל וצ'אד תחזיק מעמד
מה יקרה בין מישל לחברתה החדשה, מריה
הכל בפרק הבא של:
העולם סובב שביבו

coral60

New member
התאהבתי../images/Emo99.gif

בת חן...זה פשוט סיפור... רדי עוד טיפה ממש טיפונת כבר הגענו! ממש קצת ! זה סיפור מדהים! ואני לא צוחקת אחד הטובים שראיתי סחתיין על ההשקעה והלוואי שתמשיכי לכתוב עוד סיפורים ו...התאהבתי

למעלה