../images/Emo41.gif העולם סובב סביבו ../images/Emo41.gif פרק 2
*כולם בסלון* מייקל:" שיואו תן לו שם! תן לו פה! ואי ואי איזה קרבבב!" מישל:"מייקל, תפסיק! לך לחדר אסור לך לראות את זה" *התינוק מתחיל לבכות* מישל: " אויי לא טוד! בוא מתוק!" *מישל מחזיקה את טוד ושמה אותו על המיטה בחדרה* דין:" אמא, אמאא תראי מי זה הגנב!" *מישל רצה לסלון ורואה שהגנב הוא*: מישל: "וינסנטטט!! אמרתי לך, דין! הוא ניראה לי חשוד!" *השוטרים מצליחים לבסוף לתפוס את הגנב ולוקחים אותו לניידת*
מישל:" דין, לך לישון מחר יש לך בית ספר!, אני אדבר מחר עם יועצת בית הספר שתבדוק מה איתך ועם מייקל, אולי קיבלתם שוק או משהו!" דין:" אויש, אמא תפסיקי!, אני לא ילד קטן ולא קרה לי כלום" מישל: מה בחלק : לך לישון, לא הבנת?!" *דין הולך לישון ומישל לוקחת את טוד הקטן מחדרה ושמה אותו בעריסתו*
בוקר
*דין ומייקל הלכו לבית הספר ומישל הנואשת מתיישבת בחוץ* מישל:" אני מרגישה כ"כ בודדה!
אולי אני אזמין את השדכנית! אולי אני אמצא לי מישהו לאהוב ולהגשים את רצוני ל-10 ילדים
*מישל קוראת לשדכנית* מישל:" הו, שלום לך!" מריסה (השדכנית):"כן, שלום!..." מישל:"אני כבר הרבה זמן פה בודדה, אני רוצה מישהו שיהיה איתי!" מריסה:" את רוצה שידוך.. אני מבינה!" *מריסה מוצאת למישל בחור, יפהפה, בלונדיני עם עיניים תכולות ששמו צ'אד* מישל:"אוו מריסה תודה רבה לך!
" *מישל עם חיוך מאושר הולכת לצ'אד ומתחילה לדבר איתו* הגיע הערב וצ'אד הצטרך ללכת. צ'אד:" מישל! היה לי נעים מאוד להכיר אותך! שמרי על קשר!" מישל:"אוי ואבוי לי! לא התייחסתי לבנים, לא הכנתי להם אוכל ואפילו לא שמתי לב שהם חזרו!!!!" *מישל רצה אל תוך הבית ורואה את מייקל וטוד התינוק ישנים, מישל לא מבינה מה קרה ואז היא רואה את דין מנמנם לו בסלון ומבינה שהוא טיפל באחיו.* מישל הלכה לישון, ולהתכונן לעבודה החדשה שמצפה לה למחר. האם מישל תצליח בעבודתה
האם דין ישאר ילד טוב ויעזור למישל
מה יקרה בין מישל וצ'אד
האם דין יסלח לחברו וינסנט על זה שבא לגנוב מביתם
הכל בפרק הבא
*כולם בסלון* מייקל:" שיואו תן לו שם! תן לו פה! ואי ואי איזה קרבבב!" מישל:"מייקל, תפסיק! לך לחדר אסור לך לראות את זה" *התינוק מתחיל לבכות* מישל: " אויי לא טוד! בוא מתוק!" *מישל מחזיקה את טוד ושמה אותו על המיטה בחדרה* דין:" אמא, אמאא תראי מי זה הגנב!" *מישל רצה לסלון ורואה שהגנב הוא*: מישל: "וינסנטטט!! אמרתי לך, דין! הוא ניראה לי חשוד!" *השוטרים מצליחים לבסוף לתפוס את הגנב ולוקחים אותו לניידת*