רעיון לסריגת גופיה קייצית

• פותח הנושא deah
  • פורסם בתאריך

טובה ב

New member
תודה, את באמת חביבה מאוד,

ולגופיה החמודה לא צריך הוראות, אבל התכוונתי לכל החוברת. יש רק 2 עמודים, ואין כלל תרשימים. ידוע לך משהו בעניין?

deah

New member
תסתכלי קצת יותר למטה יש הודעה

של tatia עם הוראות לגופיה, שאלתי אותה איך היא הגיע להוראות כי אני לא מבינה רוסית ולא הצלחתי, מחכה לתשובה ממנה אולי נדע איך להגיע לכל

tatia

New member
יש לי הוראות

אבל לא כל כך טובים. זה חוברת של מעצבים והם לא כל כך נדיבים בהסברים ברורים. אבל יש תרשימים לפרחים.. גופיה סרוגה ב דוגמא ש מספרה 10 מעל הפרחים תסתקלו

deah

New member
tatia שנכנסתי לאתר הרוסי לא מצאתי ה

הוראות בגלל שאיני מבינה רוסית, את יכולה להסביר לי איך מצאת????

tatia

New member
אלבום

באלבום שלקחת ממנו גופיה - אין הוראות , רק תמונות. לא תמיד יש אפשרות להוציא סתם ככה לאנטרנט, גם ברוסיה יש חוק זכויות היוצר. אז אנחנו שמים הוראת בכל מיני אתרים ומיילים עם סיסמות. החוברת הזות כבר הורדתי אצלי למחשב והוצאתי לכן.

טובה ב

New member
טאטיה, אני מבינה שאת מתמצאת

בקודים הסודיים שבחוברות בשפה הרוסית- האם את מבינה גם בחוברות היפניות? תוכלי לעזור לי למשל,להבין בחוברת המצורפת, איזה תרשים שייך לאיזו תמונה? יש מיספורים שונים, אבל למרות המומחיות שלי בתשבצי היגיון למיניהם, לא הצלחתי למצוא איזה שהוא קשר הגיוני בין הסימונים שבחוברת העסיסית הזאת. תודה מראש על פתרון התעלומה.

deah

New member
למטה יש חץ להעביר עמודים

מעמ. 4 והלאה יש תרשימים, לא בדקתי בדיוק מה שיך למה יותר מידי עיפה, מחר

טובה ב

New member
זאת בדיוק הבעייה- מה שייך למה

אז תלכי לישון, וכשתהיי עירנית תבדקי אם את מוצאת, ואני אחכה בסבלנות. תודה ולילה טוב.

tatia

New member
אין בעייה!

החוברת הזות מזמן אצלי במחשב:) תני לי דוגמא ממה שאת רוצה לסרוג משם ואני אעזור לך , אין בעייה!

tatia

New member
לטובה ב, דוגמא..

ננסה את הדף הזה עם שאלים . בתמונה לכל שאל שייך מספר מ 61 -69. אז אנחנו צריכות לחפש את המספרים הלאו בהסברים. אני מצאתי תסתקלי..

tatia

New member
ממשיכים..

בקישורים..העיגול האפור עם מספר זה מה שצריך לחפש:)

tatia

New member
ו עוד המשך..

זהו. תנסי לחפש משהו לבד.. בו נראה

deah

New member
תודה, אולי תוכלי להעביר עוד כמה תרש

תרשימים לחוברת הזאת?

סתם מבקרת

Active member
אני כבר חרשתי את החוברת הזו כי יש

בה דברים מקסימים. פשוט עבודה קשה לעבור דף דף תמונה תמונה ולחבר את המספר שרשום בעיגול ליד הצילום של המוצר למספר בעיגול ליד התרשים

טובה ב

New member
טאטיה, תודה על העזרה, אבל

מה שאני לא מצליחה להבין עד תום, זה את שיטת הארגון שלהם. בחוברת שאת קישורה שלחתי לך אתמול, אין התאמה בין המספרים השונים. את אומרת שאולי את כן יכולה למצוא בתוך הסבך דוגמא מסויימת, והשאלה שלי היא למה את יכולה ואחרים לא? האם יש קוד מסויים או אישורי כניסה?

tatia

New member
טובה ב , אין קוד ואישורים..

פשוט לשבת ולחפש.ככה זה השיטה של חובות האלו..חיסחונים הם, אין מה לעשות:)))). אני מוצאת מסיבה פשוטה מאוד- התרגלתי עם הזמן ורצון של להבין . תני לאצמך זמן וגם תדעי, אני בטוחה!! בנתיים אני יכולה לעזור.

למעלה