רעיון לפינה חדשה.

The Albatross

New member
רעיון לפינה חדשה.

קפץ לי הרגע. מה דעתכם לחנוך סקר חדש בכל פעם, שבו יועמדו לבחירה כמה ביצועים של שיר של פ"פ, בכמה גרסאות שונות, כדי שהגולשים יאמרו איזה מהם הם הכי מעדיפים? את התשובות, כמובן, עדיף לתת עם איזשהו הסבר ככה שזה יהיה משמעותי יותר ולא סתם בחירה עיוורת. בואו נתחיל עם אחד לדוגמא, אם תהייה היענות, אני מניח שנמשיך עם זה עוד קצת. Comfortably Numb: 1. בשבילי רק מקורי - The Wall. 2. הופעה חייה - Is There Anybody Out There? 3. הופעה חייה - PULSE. 4. הופעה חייה - David Gilmour In Concert (Meltdown Live) 5. ווטרס, ואן מוריסון ושות' - The Wall Live in Berlin. 6. אחר.

holo

New member
אחלה רעיון

ואני כמובן בוחר בגירסת האלבום המקורית האלוהית..

buffa

New member
מצטרפת אלייך

למרות שלמעשה השיר הזה נשמע טוב בכל אופן.

FloyDviR

New member
קבל ח"ח על הרעיון!!

אבל בעיני הביצוע של Pulse לוקחת בהליכה את כל השאר (-: סולו מהיפים שבוצעו אי פעם (-:

One Echoe

New member
תקשיב. ואני רציני.

צריך לשפוט אותן על הגרסא הזאת. כאילו, ממש. לקחת אותן לבית משפט, ולשאול אותן מה לעזעזל הן חשבו כשהן הקליטו גרסא כזאת נוראית.

holo

New member
ממש לא

זאת גירסה מאוד נחמדה לדיסקו, אני לא עושה השוואה למקור, אני פשוט רואה את זה כגירסה יפה לדיסקו. רק חבל שאין את כל השיר, וזה כל פעם חוזר על עצמו..

One Echoe

New member
זאת גרסא גרועה לכל דבר.

לדיסקו, לרוק, לפופ, למה שלא תרצה. פשוט גרועה. להאזין ולרצות לשבור את הדיסק

MellowShip

New member
למען האמת..

יצא להם אחלה שיר! הם הפכו אותו לדיסקו דאנס מובהק (למי שיש בעיה עם הסגנון זה כבר משהו אחר).. הם לא ממש לקחו שיר של הפלויד ופשוט עשו אותו כרגיל...הם השקיעו, עיבדו.. ולא, אני לא אקנה את הדיסק שלהם.

One Echoe

New member
2 תשובות, וזאת מכיוון...

שא', אין כמו הביצוע המקורי, ברוב המקרים. גם כאן, ואפילו במיוחד. אין, ולא תהיה, כמו הגרסא המקורית. האווירה, הגיטרה, הקול של ווטארס וגילמור יחדיו משולבים בין הבתים לפזמונים, פשוט תענוג צרוף, אוגזמה רצופה, מה שלא תרצו. עם זאת, הגרסא הכי טובה, חוץ מהמקורית. היא מהפולס, לדעתי. אע"פ שלא שמעתי את הגרסא מההופעה " Is there anybody out there ", הגרסא בפולס מאוד מיוחדת...קודם כל, הם מחליפים סולם ..הם שרים את השיר בסולם יותר גבוה, מה שמקנה לו אווירה מאוד מיוחדת. דבר שני, הסולו..גילמור מאריך אותו, ומגיע לשיאים מוזיקליים עצומים. במיוחד הסלייד המפורסם... זו מן סגירת מעגל..(בשבילי) זהו
נ.ב-ציף, החלפת כינוי?

Coon Jew

New member
אין כמו המקורי!

שיר אלוהי שלא יימאס לשמוע אותו אף פעם! דרך אגב...את השיר כתבו גילמור ווטרס ביחד (די נדיר לאלבום המופלא הזה) אבל מי כתה את המילים ומי את הלחן

fishaman

New member
אני גם חושב

שהשיר המקורי הכי טוב למרות ששמעתי רק שתי גירסאות של השיר... וווטרס רשם את המילים וגילמור את הלחן

!In the flesh

עוד הופעה עם ביצוע מהפנט לשיר ובכלל לעוד הרבה שירים של הפלויד,ללא ספק מדובר בהפקה ענקית של ווטרס שצירף אליו את המשובחים שבגיטרסטים ויצר הופעה מרהיבה.ואני האחרון שיגיד כאן עליו מילה טובה. בכל מקרה הביצוע שם יחד עם פולס צועדים אצלי בראש הרשימה עוד שאלה קטנה,מבין השלושה גיטריסטים בהופעה זהיתי שם רק את סנואי וויט. אם מישהו יכול לתת קצת אינפורמציה על השניים האחרים אז בכיף

Fatach

New member
אני חושב ש Is there anybody out...

אבל מצד שני לא שמעתי מספיק את פולס... לא יודע למה דווקא את זה, פשוט אני יותר טיפוס של לייב... :)

flowerboy69

New member
אהבתי את הרעיון אבל

צריך לדעתי להתרכז בגרסאות של הלהקה ולא סולו הצדעות ואחרים.אז במקום הגרסה של גילמור אני שם את הגרסה מהסרט החומה ואת האחר אני שם כגרסה מ delicat sound of tunder בעיני הגרסה מפולס היא הגרסה הרשמית הכי טובה של השיר ואחריה המקורית ואז מההופעה של החומה.

Rinor

New member
יופי של יוזמה, אני בעד!

היה לי קשה להכריע לגבי היצירה המקורית באלבום The Wall לבין הביצוע בהופעה Pulse...אבל לבסוף דווקא אני יותר אוהב את השיר כפי שמתבצע בהופעת Pulse... הם נשמעים יותר איטיים קצת, אבל זה עושה את השיר ליותר חזק, כבד, כזה שנשאר איתך ליותר רגעים, במיוחד ההתחלה והטון של גילמור ורייט בתחילת השירה שלהם לשיר, מקסימים בהופעה החיה תודה ויום טוב לכולם!

למעלה