רק מקורי אני אוהבת תמיד את המקור. גם כאן, אין על הדיסק.
S SMILE 4 NOTHING New member 8/2/05 #22 היי אני חדשה... ../images/Emo9.gif טוב בערך... אני לפעמים קוראת כאן קצת. והבחירה שלי: כמובן בגרסה המקורית. יש שירים שממש מתאימים לביצוע "לייב" (כנ"ל comfortably numb) אבל משום מה, לא קרץ לי אף אחד מהביצועים לשיר הזה.
היי אני חדשה... ../images/Emo9.gif טוב בערך... אני לפעמים קוראת כאן קצת. והבחירה שלי: כמובן בגרסה המקורית. יש שירים שממש מתאימים לביצוע "לייב" (כנ"ל comfortably numb) אבל משום מה, לא קרץ לי אף אחד מהביצועים לשיר הזה.
צ ציףציף1000 New member 9/2/05 #23 העליתי סקר עם האופציות הנ”ל ל”סקרים”. זה רעיון יפה, ונמשיך אותו גם בשבועות הבאים!
T The Albatross New member 9/2/05 #24 לא נראה לי שזה רעיון טוב. אם זה יהיה בסקרים, איפה יהיה ההסבר של הגולשים? (-:
צ ציףציף1000 New member 9/2/05 #26 ../images/Emo13.gif זה רק אתה. ההסברים יהיו בפורום. הסקר בקטגוריית הסקרים הוא רק נלווה, לדיון העיקרי בפורום. אם נראה שאין תגובות בפורום, אוותר על הסקר ונשאיר את הדיון. בסדר?
../images/Emo13.gif זה רק אתה. ההסברים יהיו בפורום. הסקר בקטגוריית הסקרים הוא רק נלווה, לדיון העיקרי בפורום. אם נראה שאין תגובות בפורום, אוותר על הסקר ונשאיר את הדיון. בסדר?