רעיון לשרשור נחמד... "השחט משאלה"

רעיון לשרשור נחמד... "השחט משאלה"

זה עובד ככה: אני מבקש משאלה, ואז מישהו משחיט אותה, מבקש משאלה, "וחוזר חלילה". לדוג': הלוואי שהייתה לי פנדר סראטוקאסטר USA , ומישהו עונה נגיד:"משאלה הוגשמה, אבל ניתקו את החשמל לבית שלך וריסקת את יד שמאל בדלת המכונית" הבנתם? אז יאללה: הלוואי שהיה לי המון כסף.

gp53

New member
משאלתך הוגשמה

רק חבל שישנה אינפלציה נוראית ומיליון דולר שווים לחמש אגורות
ואה כן, כל הכסף שקיבלת הוא במניות של חברה שפשטה את הרגל. הלוואי שאני עכשיו בירושלים

בואר

New member
בכיף,../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

רק שתדעי, שאם את רוצה באמת, את תסעי לשם, ויהיה פיגוע במקום שתהיי בו. אני רוצה לפגוש את ידיד שלי, החיפאי.

משאלתך התגשמה

רק חבל שיש לו פיצול אישיות והוא רב עם עצמו ואין לו זמן להיות איתך.

אוקיי

ענית ולא ראיתי אז את לא יכולה. כי הדר [me!] גנבה לך אותה כי גם היא רוצה גיטרה.
[עלוב] הממ..וההמשך? בהודעה שלי

אבל היא לא יכולה

חטפו אותה. הלוואי ואני אלך להופעה של גרין דיי ואני אנגן שם! [פאק.. יותר מדי פנטזיה]

משאלתך הוגשמה

את עולה לבמה, כולם נהיים שקטים שקטים, ואת מזייפת לאורך כל גרין דיי. כל החברים שלך היו בהופעה, כולל עיתונאים מכול העולם, לכווולם שמעו את הניגון הNEWB שלך, כולל הלהקה שתמיד יצחקו עליך. הלוואי שהיה לי מחשב גם בשירותים.

המחשב

נופל לאסלה כתוצאה של רעידת אדמה משפיכת המים.. איי וויש.. שאנשים לא יהיו כ"כ קקה..אבל לא..זו בקשה גדולה מדי
אז..הייתי רוצה שתהיה לי ולחברה שלי להקה.

משאלתך הוגשמה

והרי- להקת פולקה ישראלית. תהני. הלוואי שהיו עונים לפאקינג שירשור הזה.

clam

New member
משאלתך הוגשמה

עונים לשרשור הזה כל כך הרבה אנשים שתפוז קרס...ולא מצליחים לתקן את זה..והכל רק בגלל השרשור שלך...ותפוז רוצים להרוג אותך..ומכינים נגדך תביעה ענקית הלוואי שגרין דיי יבואו לארץ עם בלינק...

NiKi†a

New member
משאלתך הוגשמה

רק חבל שיום אחד לפני הטיסה לישראל, באמצע חזרות להופעה, מייק החליט לקפוץ עם הגיטרה ולשבור את הרגל, והנה התבטלה לה ההופעה. הלוואי ואני אראה את ידיד שלי ביום העצמאות.

משאלתך הוגשמה

את רואה אותו. בקצה מגדלי עזיראלי, ואחרי 6-8 שניות בחזרה על הקרקע. הלוואי שהייתי הולך היום לתומר...

מה? לא הבנתי ת'קטע..

שיהיה בכלמקרה אתה הולך ורואה שהכל אזל..ושהכל נהיה יותר יקר עוד ממקודם! מוהאהאהא! הייתי רוצה שהחיים שלי יהיו מעניינים
חח בקשה מטומטמת מדי.

BuG SlaYeR

New member
אפשר?

עוזי חיטמן (נוסטלגיה) צץ מהבית אבות ומסדר לך קורס צניחה חופשית שבועי... בקפיצה הראשונה שלך המדריך מקיא, מתעלף ולא פותח את המצנח... הלוואי שהיתושים יכחדו מהעולם!!!

למעלה