רעיון לשרשור נחמד... "השחט משאלה"

בואר

New member
יכחדו...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אבל הם יעלמו כי במקומם תבוא ההכלאה של יתושים זבובים ודבורים, הם מעצבנים יותר מזבובים, עוקצים יותר מיתושים, ועוקצים חזק וכואב יותר מדבורים... אה, והם בלתי נראים, כך שלא תוכלו להרוג אותם ^_^ (נחמד מצידי, מה?o_O) הלוואי ומישו יפתח עכשיו שרשור תמונות, כדי שאני אוכל לפרסם את התמונה שחברה שלי צילמה אותי אצלה ^_^ (שאגב יצאה שקסית!) נ.ב. אם מישו לא יעשה את זה, אני אפתח אחד עכשיו

משאלתך הוגשמה

מישהו כבר פתח, לפני כמה שבועות. חפשי בארכיון. הלוואי שהייתי עכשיו מרגיש את הלשון שלי (אני שונא מרק ל-ו-ה-ט בלי אדים שמזהירים)

בואר

New member
../images/Emo46.gifגרר!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זונע! משאלתך הוגשמה, אתה מרגיש את הלשון, אבל את כל שאר האיברים לא, לפחות את כל אלה שלא סתם כואבים. מה לעשות, ככה זה אחרי שהולכים מכות עם חבורת בריונים...
הלוואי...ו...הפורום יפסיק להיות יבש~!

משאלתך הוגשמה

הפורום לא יבש הוא מלא מעריצות של האחיות פיק שמשתלטות על הפורום והופכות אותו לפורום הרשמי של משפחת פיק. הלוואי שאני אלך בסוף לרוק עצמאות... מישהו כאן הולך?

gp53

New member
משאלתך הוגשמה

מצאת סוף סוף מה לבקש ו...שכחת אותו
הלוואי שאני אמצא הסעה לרוק עצמאות

משאלתך הוגשמה

רק חבל שזה יחד עם מחמוד ועבדול בדרך למגה-פיגוע. הלוואי שלא הייתי שוכח את המשאלה המעולה שהייתה לי.

בואר

New member
נזכרת במשאלה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אבל כשנזכרת הייתה הפסקת חשמל, ולא מצאת נרותף אז לא יכלת לכתוב, ועד שיכלת, כבר לא היה לך זמן להכנס לפורום... כשנכנסת, שוב שכחת.
הלוואי ויהיה שלום עולמי ("מעין, זה לא טקס מלכת היופי!" "מה, לא?
" "לא
" "טוב, אז...) הלוואי וידיד שלי וחברה שלו ישארו זוג מושלם שכזה לנצח, ולא ייפרדו אף פעם!

משאלתך הוגשמה

הם נשארים זוג לנצח בתור ערפדים שמביאים את הארמגדון. הלוואי והערפדים לא היו הורסים לנו את העולם...

למעלה