רעיון מוזר חוו דעתכם.

nunimon

New member
נשמע מצוין, ואפילו עשיתי את זה פעם....

בתקופת השיא שלי הייתי בקשרים טובים עם הרבה מנהלי ברים, שחלקם גם היו בעלים, ועשינו מעין ישיבות של פעם בחודש, כשבמהלך החודש, היינו מבקרים עצמאית כל מנהל בבר של החבר, (בתשלום מלא, ובלי הנחות) ובוחנים את הברמן\ית. את החוות דעת, היינו נותנים במפגש חודשי אחד לשני, ולא לברמן עצמו, כי בדרך כלל המקומות עבדו, וזה לא נכון להתחיל להעיר לברמן תוך כדי משמרת. באותה תקופה חשבנו על כוכבים כסוג של תגמול לברמנים המובילים, אבל זה היה יותר מדי כמו מקדולנדס, אז ויתרנו. מה שכן, נתנו לברמן מצטיין כל חודש תגמול בצורת שי - בקבוק, או כוסות. (ברמן מצטיין היה נמדד גם בהקפי מכירה ולא רק בשירות. בדר"כ זה היה זהה)מה שכן, לא הצלחנו למצוא רעיון שיוכל להראות גם ללקוחות שהברמן הוא איכותי. דווקא המגבות נשמע מצוין. אני כן יודע ש"בכרם" הם יכולים לייצר את המגבת של גק דניאלס (לדוגמא) בגוונים שונים. אותה מגבת עם מסגרת צבע שונה, ועם לוגו של התאחדות הברמנים בישראל, ולהפיץ את זה שזה יהיה סוג של אינדיקציה לאיכותו של הברמן. הבעיתיות בזה: 1 פיקוח 2. יהיה קשה לקשור הרבה בתי עסק יחד 3. צריך להקים התאחדות ברמנים גדולה - ומניסיון - זה לא קל 4. לקשור חסות עם ספק שורה תחתונה, זו יוזמה מבורכת לדעתי. אני מוכן לעזור במה שאוכל. נכון להיום, על אף כל הרצון הטוב - לא אוכל להוביל מהלך כזה. אשמח לתמוך במי שכן.

למעלה