רעיון נחמד למשחק...

europe1990

New member
נוווו בטח שאני מכיר אותו!!!

דרך אגב הוא עשה כמה שירים עם הזמר\גיטריסט ג'ון נורם!!

Queen of Spells

New member
אני ודנה כבר כתבנו תסריט קטן

לסרט שאנחנו הולכות לעשות!!!..... דנה,רוצה לכתוב אותו?

VAMPhantom

New member
טעית בשירשור../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

lestatgirl

New member
תסריט זה לא ממש

אבל רעיון כללי זה כן מין גירסא מחודשת לשלגייה הצייד הופך לערפד פנטום אני שומרת תתפקיד בישבילך ו האמא החורגת -מישל פייפר שלגייה -כריסטינה ריצ'י הנסיך-איחוד מחודש של כריסטינה עם ג'וני דפ גמדים אפשר למצוא במשו שקשור לבלינק 182 לא? ומכשפה רעה?...אמ..תחליטו אתם

VAMPhantom

New member
וואייי טנקס../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

להיות לצד כריסטינה ריצ'י

lestatgirl

New member
אין לי נושא מה תעשו לי?

וואי הרגע באתי להגיד לך שמיכוון שהצייד ערפד והוא לא עושה לשילגי כלום אז אין לך מה לשמוח אבל הרגע היה לי רעיון לקו עלילה חדש אתה נושך אותה ואז אתה לא רוצה להשאיר אותה שם למות אז אתה הופך אותה לערפדית ואחרי זה אתה לוקח שור מבצע בו את זממך ומביא את ליבו למישל פייפר ואני כבר רואה את המראה המיוחדת בראש זאת תיהיה מראה בגודל רגיל כמו המקורית רק שיצאו ממנה עיטורים מכסף שיהיו כמו צמח מטפס על כל החדר וזה יהיה חדר שלם רק עם מראה בו עם קירות מלאים בעיטורים ושילגיה שרק הפכה לערפדית קטנה והגיעה עיפה נורא לפטריית הרעל שבה חיו שבעת הגמדים קיבלה את מנת הדם היומית שלה מכל אחד אבל בגמד הראשון זה היה ככה באישון לילה היא שתתה מדמו ואז נזכרה ברגע שהיא עצמה הפכה לערפדית ואיך קרה התהליך וביצעה אותו גם בגמד באותו לילה וא"כ את שאר הגמדים ואז הם היו חיים בינתיים מחיות העברות במקום ומידי פעם מהאנשים שהלכו לאיבוד ביער אבל זה היה יער מיוחד אותו יער מסליפי הולו עדיין לא החלטתי אם לערבב את סיפרן של שתי האגדות או לא ו
לתסריט שלי בסוף כשהנסיף בא לנשק אותה אחרי שהיא כבר הפכה למרשעת מההשפעה של אמא החורגת והמכשפה אז אחרי שהנסיך מעיר אותה מהתרדמת התמונה האחרונה זה רואים אותה נושכת אותו ומחייכת בעיניים מכשפות כאלה כמובן שזה קורה שניה אחרי שהם מתנשקים וכמו כל סרט אימה גם לא צפוי סרט המשך ואולי עוד עשרה

טוב.....

אני באמצע הדף שהשלישי של התסריט שלי (אותיות בגודל 10), ועבדתי על זה שעות... ולא להאמין שהתחלתי לכתוב את התסריט בכלל עם רעיון אחר, וזה בכלל עבר לרעיון אחר... גנוב..!! קוראים לסרט "מסתורין"... ואני לא אספר על מה הוא מסופר, כי הכל יכול להשתנות... רשימת שחקנים לדמויות שיש עד כה - ג'ן - צריך להמשיך בליהוק... ג'ק - ג'ושוע ג'קסון בראד - אריק מביוס קמרון - צריך להמשיך בליהוק... טיילור - מילה קוניס מרי - קירסטן דאנסט אליזבת' - שרה מישל גלר ג'ו - צריך להמשיך בליהוק... אל - קלייר דאנס דבי - דרו בארימור שוטר - ג'וני דפ וכמובן שיהיו עוד דמויות... אני רק בהתחלה של התסרטיט, וזה נראה גם שהסוף יהיה רחוק... והתחלתי אפילו לאסוף שירים לפס-קול של הסרט...!!! אוהבת -

D i l D o

New member
חחחחחחחחחחחחחחההההה

לקחת את זה טייייייייפה ברצינות. אבל תהני...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא שרציתי... זה ייצא ככה.. יש לי כאלו שיגעונות.. זה נכנס לי לראש, אז עשיתי את זה...חחחחחחחחחחחחח אוהבת -

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif חחח..או קי...../images/Emo6.gif

לפשוט מפורסמת- באמת קצת נסחפת (אבל זה חמוד
) למרות שכ"כ הרבה שחקנים דגולים\גדולים לא משחקים בסרט אחד
אהבתי גם את הקטע של הפסקול...
לחברי הפורום- מה החלטנו
כל אחד לבד, או במשכים...

למעלה