רעיון שעלה לי

Purple Mushroom

New member
8 שנים?

ואו. עקפת אותי. כשאני הייתי בן 29 (קרוב ל30), היתה לי חברה בת 36. בשנתון זה 7 שנים, אבל זה היה הפרש של 6 ורבע שנים.

paviva

New member
סחטיין אחי גיל זה רק מספר

כשיש אהבה באמת מה זה משנה הגיל...

Purple Mushroom

New member
אני חצי הבנתי. ואין לי כח כעת,(קרוב ל3 בלילה|

) לנוסחאות.
הנה הטבלה שלי, שמתבססת על העבר הרומנטי שלי בלבד, (מנסה להלחם בעתיד השחור שלי).
בעמודה הראשונה, אכתוב את הגיל שלי שהייתי, ובעמודה השניה, אכתוב את הגיל של הבת זוג שלי שהיתה. יש לי כ-6 אקסיות, אם אני סופר נכון.

27 31
29 36
30 34
31 35
32 36
33 37
35 29
35 30
35 36
36 30

זהו בערך. אנסה לפרט בלי לחפור יותר מידי.
בגיל 27 היתה לי חברה ראשונה, (בלי סקס). כ3 חודשים, מאז נובמבר 2003, עד פברואר 2004. היתה בת 31, ילידת אוגוסט 72.
בגיל 29 היתה לי חברה שניה (בלי סקס). מערד, כ-3 חודשים, מאז נובמבר 2005, עד פברואר 2006, היתה ילידת דצמבר 69, כלומר חגגנו לה ביחד את גיל 36.
בגיל 30 היתה לי חברה,ארוסה, לפני נישואין בת 34, זוגיות של כ-8 וחצי חודשים של שכרון חושים, כולל נישואין תוך פחות מ3 חודשי הכרות, ופרידה אחרי כמעט חצי שנה של נישואין, ילידת אפריל 72.
בגיל 31 הייתי נשוי טרי, ואחרי חודש ומשהו, חגגנו גם לה, יום הולדת 35. נפרדנו. ובגיל 31 הייתי גרוש, יום הולדת 32, הייתי גרוש טרי.
בגיל 32 וחצי, התחלתי לצאת עם מישהי שבדיוק חגגה יום הולדת 36, ילידת ספטמבר 72. כשנפרדנו, אחרי יותר משנה, אני הייתי בן 33 וחצי, והיא חגגנו ביחד, יום הולדת 37 שלה, אם אני זוכר נכון.
לפני גיל 35, התחלתי מערכת יחסים בפעם הראשונה בחיי, עם תושבת גבעתיים, ידידה שלי כ-5 שנים, בפעם הראשונה בחיי, עם מישהי שצעירה ממני, היתה אז בת 29, לפני גיל 30.
פעם ראשונה בחיי זוגיות מאוד מיוחדת, עם מישהי בת עשרים פלוס. חגגנו לה יום הולדת 30 ולי לפני זה, יום הולדת 35. החזקתי איתה מעמד כחצי שנה, ונפרדתי. כי לא יכולתי יותר.
אחרי חודש, שוב, דרך מועדון חברתי, הייתי בזוגיות חדשה שנמשכה רק חודש. עם מישהי שגדולה ממני ב10 חודשים. הייתי בן 35 וחצי, והיא היתה כבר בת 36.
ואחרי זה חזרתי לצעירה, ל-3 חודשים, בתחילת השנה, בחורף ובאביב, מסוף ינואר, עד מאי. (יותר מ-3 חודשים?4?). בתחילת השנה הקלנדרית הנוכחית. כשהייתי במהלך התקופה, כבר בן 36, (כמו היום), והיא עדיין לא היתה בת 31, היתה עדיין בת 30.
מצטער על ההודעה הארוכה. אבל זאת ההיסטוריה שלי, בכ-9 שנים האחרונות. ניסיתי לקצר.

אז לגבי זה מאוד אינדבדואלי.
מעניין איך הולכת הנוסחה בשבילי, בין הגילאים 31 עד 40. אני כבר קרוב לגיל 37, וגם כבר מתקרב לגיל 40.
( יש לי אישור בפרטי של המנהלת החדשה לכתוב כאן עד גיל 50
) .
א.א.
=]

lolly87

New member
אף פעם לא התעסקתי

בנוסחאות האלה, אבל אני אשתף פעולה.
אז זו דעתי:

20 18
21 18.5
22 19
23 20
24 20.5
25 21
26 22
27 23
28 24
29 25
30 26

EdisonGirl

New member
אף פעם לא חשבתי על זה..

למען האמת, גם את הנוסחה לא הכרתי

ואני לא מצליחה להצביע על חוקיות מסוימת. יש רק משהו אחד שאפשר להגיד שלרוב תופס, ממה שאני מכירה..
ככל שעוברות השנים, הפער מצטמצם. אם למשל, כשהגבר בן 24 והאישה בת 19, היא בשלב הצבא והוא כבר עבר אותו מזמן ויכול להיות שגם סיים תואר, כך שהפער ביניהם מבחינה מנטלית עשוי להיות גדול, כשהגבר בן 30 והאישה בת 25- זה מרגיש אחרת לגמרי.

מה אתה חושב?

Light18m

New member
נכון

אבל הקירוב הוא חצי X, כך שבן 30 יכול לצאת עם בת 22 לפי הנוסחה

Megie

New member
סורי, לא מאמינה בנוסחאות

זה נכון ויפה כשבונים תוכנה למחשב או מתכננים בנייה...זה פחות נכון לבני אדם דינמיים וחיים-שיודעים לחשוב בהיגיון יש את הדרך שלהם להציב גבולות.

אני אישית בגיל 14 יצאתי חצי שנה עם בחור בן 19 והייתי מאוד בוגרת לגילי, בגיל 16 נכנסתי לקשר של 4 שנים עם בחור שאז היה בן 21 וזה היה קשר מאוד מאוד בוגר. אני אציין שגם נראתי בוגר וגם התנהגתי בהתאם, הם לא היחידים שיצאו איתי והיו מבוגרים ממני...החבר הנוכחי בשנה וחצי אחרונות, בן 32 ואני בת 23.. ויש מצב שאם הייתי רואה עליו את גילו-לא הייתי הולכת על זה, אבל הוא נראה צעיר והתאים לי כמו כפפה..ויש מצב שלפני שהתחלנו לצאת הייתי בטוחה שהפרש כזה לעולם לא יעבוד אצלי-והינה כשהכרתי אותו זה השתנה...הכל תלוי ושם דבר לא בטוח.

spaysi8

New member
|לייק|

מסכימה,
אני למעלה כתבתי מה שאני חושבת עלי שיתאים לי,
אבל שוב- אם הייתי פוגשת מישהו בן 30 שהוא צעיר בנפשו, למה לא? :p

למעלה