רעיון..

ליטל007

New member
רעיון..

אולי הרעיון שלי יהיה מופרך בעינייכם, אולם אני חשה שאני חייבת לומר את אשר חשבתי. אנו יודעים הרי כיצד שביתה במשק משפיעה על המדינה כולה. מי אמר ששביתות נכונות רק כאשר משכורות לא משולמות בזמן? מדוע לא לארגן שביתה של מדינה שלמה? יום אחד – שביתה המונית של כלל בתי העסק בארץ. המטרה – להעיר את הממשלה. אשמח לתגובותיכם....

נגיעוT

New member
אז ככה

הרעיון שלעצמו הוא טוב,אנחנו מחכים שנועם ואביבה שליט יתוו את הדרך.

נגיעוT

New member
ביום שלישי שוחחתי איתם

ואין מה לעשות-צריך אנשים שיבואו ויעזרו,כדאי להקשיב לרעיונות חדשים,אבל אי אפשר לעשות דברים בניגוד לדעתם. הם ההורים שלו והם אלו שצריכים להחליט על הדרך. ואל דאגה,אני איתם גם בקשר טלפוני.

רעיון השביתה

תוכל לשוחח עם בני משפחת שליט על רעיון השביתה שנוכל לקבל מהם אור ירוק ואת ידם ברעיון ולהתחיל לפעול.? תודה.

קמנצינד

New member
אני מסכים

בכלל לא מובן כיצד כולנו ממשיכים את חיינו כשחייל שלנו עדיין בשבי. כבר אמרתי את זה כאן בפורום, ומישהי ירדה עלי שאין סיכוי שאני אצליח לארגן כזה דבר. האמת היא שהיא צודקת....

sharonas5

New member
יש לי רעיון

אפשר לפנות לרשתות גדולות ומוכרות ובמקביל לפרסם בתקשורת את הנושא. אפשר להכניס לתמונה גם את מועצת התלמידים והנוער הארצית שייסיעו בעניין עם בני הנוער! בואו נתחיל להעלות רעיונות ונראה לאן זה מתפתח. כמו כן כדאי להתחיל לדבר על הנושא עם משפחת שליט כדי לראות מה דעתם בנושא. שרון

מסכימה חשבתי על הרעיון כבר הרבה זמן.

חייבת להגיד שהרעיון נשמע מצויין ושיביא לשינוי המצב לטובה שיציל את גלעד מכל דקה מיותרת של כאב ופחד. רק כך נוכל להשיב אותו במהרה. צריך תכילה לפנות למנהלי האתר של "הבנים" ולמשפחת שליט.

rg05

New member
בקשר לבני הנוער

על כל פעילות שתהיה כדאי מאוד לפנות לבני הנוער: מועצות תלמידים עירוניות, מחוזיות וארציות, תנועות נוער וכו'. כחברה בפרלמנט הנוער העירוני בני הנוער רוצים מאוד לעשות פרוייקטים אך זה נמנע מהם בשל סיבות שונות, בעיקר בשל ההתעסקות בפוליטיקה שהדרגים הגבוהים לא מסכימים שבני נוער יתעסקו בה. יכול להיות, שאם מארגנים של פעילות כלשהי יפנו למועצות הנוער יראו את העניין בזווית אחרת.. כי לי אישית, מבפנים, זה לא עבד.. וזה מייאש

בקשר לרעיון השביתה

אם נפנה קודם כל למנהלי האתר בנים נציע לו את הרעיון ונבקש ממנו את עזרת משפחת שליט כי לו בתוך יש קשר ישיר עם משפחת שליט... לאחר מכן ואם נקבל את האישור ואת היד ממשפחת שליט נפנה לרשתות גדולות כמו שאמרו פה מקודם ולאחר זה נצא לעיתונות. חייבים לפעול במהרה לשחרורו... !!!

קמנצינד

New member
רעיון השביתה נהדר, לדעתי

אבל אני לא יודע אם הוא כל כך פרקטי. יותר פשוט לחסום כבישים, ואם אפשר להוסיף כמה צמיגים בוערים זה מצוין. לא ניראה לי שאנשים יתמרמרו בגלל זה. להפך. הם ייצטרפו מתוך הזדהות. אבל גם כאן, לפי דעתי, צריך ליצור קשר קודם כל עם משפחת שליט.

ליטל007

New member
במקצועי אני מפיקת אירועים, ובימים אלה אני

עובדת על הפקת ערב התרמה של 1000 איש לעמותה כלשהי, כך שיש לי ניסיון בארגון פרוייקטים "גדולים".. אמנם לא שביתה חח..אבל זה אותו קונספט מבחינת ניהול פרויקט. בכל מקרה, אני אשמח לקחת את הנושא תחת אחריותי, ואודה למי שיכול לקשר אותי למשפחת שליט. הקונספט שחשבתי עליו הוא "שביתה שקטה" מצד אחד, ועצרת מחאה בכיכר בערב של אותו יום, בשילוב אומנים וזמרים מובילים. ללא הפגנות וחסימת כבישים וכן הלאה, על מנת לא ליצור אנטי בקרב האוכלוסייה, שכן שביתות לכשעצמן "מציקות". עדיף לארגן את הנושא כמה שיותר על מנת "להכות בברזל כל עוד הוא חם". עניין החטופים שחזרו בארונות נגע למדינה כולה, ואין דבר שהיו רוצים יותר מלראות את גלעד חוצה את הגבול על שתי רגליו. מה גם שכמובן כל שנייה נוספת שלו שם הינה כואבת ומיותרת ... אם יש פה הקשורים למשפחה או נמצאים עימם בקשר טלפוני, אשמח אם יוכלו לסייע לי להגיע לפגישה עימם בנושא. תודה!

קמנצינד

New member
כל הכבוד לך על הרעיון...

בכל אופן, כדאי לך להתייעץ עם אנשים שההתמחות שלהם היא מחאה פוליטית, לגבי מה כדאי לשלב בעצרת מחאה כזאת ומה לא, ואיפה כדאי לעשות אותה, על מנת שזה יהיה כמה שיותר אפקטיוי. היו כבר עצרות כאלו. לפי דעתי דוקא כן צריך לעשות דברים 'מציקים', כדי להראות שלא ייתכן שהחיים במדינה הזאת ימשיכו כסידרם כשחייל שלנו עדיין בשבי. אבל אני לא מומחה, ואני לא מבין יותר טוב ממך או מאף אחד אחר.

רעיון מעולה

אני חושבת שרק מעשה קיצוני כמו שביתה יביאו לשינוי משעמותי והחזרת גלעד במהירות הביתה. חייבים ליצור קשר עם משפחת שליט ובמהרה.

נגיעוT

New member
כבר אמרתי

אני בעד פעילות ומחאה-אבל מבחינתי בלי אישור והבעת הסכמה ממשפחת שליט לא אעשה כלום.

dariayaari

New member
היי כולם,

שמחה לשמוע שגם אתם מתחילים לאבד את הסבלנות והעצבים. יש משהו מוזר בזה שאנחנו לא יכולים לפעול בלי אישור ממשפחת שליט. כמובן שאני מבינה את הטענה הזאת, אבל יש פה משהו שלא מתקבל על הדעת. כאילו כל העסק הזה הוא עסק פרטי של המשפחה. ואם המשפחה טועה בשיקוליה? ואם עובדים עליהם, ואומרים להם: "שששש....יש משא ומתן....תורידו פרופיל שלא תגרמו נזק.....". ואם אומרים להם ככה כבר שנתיים? משפחת שליט נמצאת במצב אבסורדי. ממש אבסורדי. הם פשוט לא יודעים מה לעשות. כן לצאת במאבק? לא לצאת? האם להאמין לממשלה, או לא? אנחנו צריכים לדעת מה באמת קורה. האם באמת יש משא ומתן. איך נגיע למידע הזה?

Y AL

New member
הלחץ צריך להיות על החמאס

ישראל אם היתה מונעת כסף מהחמאס גלעד היה בבית. שביתות ולחצים על ישראל לא יואילו לגלעד - הם רק יעלו את המחיר שחמאס דורש - מחיר שהוא כבר עכשיו גבוה יותר ממה שישראל יכולה להרשות לעצמה. אתם רוצים את גלעד בבית ? תגרמו לחמאס להיות לחוץ.

יש משהו בדברייך.

אני לא יכולה להגיד לך שאת לא צודקת... כי יש נכון בדברייך.. אבל אני לא מתכוונת לפגוע או לדבר רעה... אם ממשלה כמו שלנו שדואגת ללק לאבו מוזן תתחת איאפשר לצפות שיפסיקו את הזרמת הכסף או הדלק או המזון. יש לנו לצערנו ממשלה אדישה... אם היה לה באמת אכפת הילד של כולנו היה פה כבר מזמן.

למעלה