רעיון..

ליטל007

New member
מטרת השביתה הינה לדרוש מהממשלה להתחיל

להתנהג כמו ממשלה במדינה מתוקנת. אינני יודעת ספציפית מה היכולות שלנו, מכיוון שלצערי או לשמחתי אינני חלק מהדרג הצבאי הגבוה, אולם העם חייב לדרוש מהממשלה להתחיל להתנהל בצורה מתוקנת. לא לתת לחמאס לנהל אותה. אם יש צורך בפעולה צבאית נרחבת אז לעשות אותה. אם יש צורך לאיים על חייהם של האסירים שהם מעוניינים בהם אז לעשות גם את זה. כל ההתייחסות הזו למצב כאילו אנחנו "מסכנים" ואנחנו נסכים לכל דבר שידרשו, בסופו של דבר תעלה ביוקר. אנחנו צריכים להראות חוזק, כי הרי בסופו של יום ידנו על העליונה אם הם רוצים 900 "שבויים" שלהם תמורת חייל שלנו. אז להתחיל לשות להם מניפולציות כפי שהם עושים לנו. כמו שהם התעללו במשפחות של רגב וגולדווסר ז"ל עד הרגע האחרון, גם אנחנו יכולים. ושאף אחד לא יבוא בבילבולי ביצים (תסלחו לי) על זה שאנחנו "בני אדם". אני לא אומרת לרצוח את האסירים שלהם או לאיים על חייהם, אבל יש מקום להתחיל להתנהג כמו מדינה חזקה ולא כמו חבורה של אינפנטילים. כי רק ככה החמאס יבין שהחיים של גלעד לא תלויים בו. כי אם הוא לא יחזיר אותו חי הוא גם לא יקבל את ה900 שלו בחזרה. הממשלה, במקום להוציא קלטות או מכתבים של האסירים שלהם למשפחות, מתעסקת בלייבב כל היום "על גודל המחיר". במידה ויתחילו להתנהג ולבצע כמו ממשלה שמחזיקה צבא מהחזקים ביותר בעולם ומוסד מהמפורסם ביותר בפעולותיו, הצד השני יבין שהוא החלש. ורק ככה גלעד יחזור הביתה. ובמקום לתת לכל מיני מתווכים כמו מצרים שהאינטרס האישי שלהם לחוסר ההצלחה ברור מאליו לנהל את המשא ומתן, לתת לגורם מאיים, כמו ארה"ב או מדינות אירופה לנהל אותו. הרי אם נביט על הסיטואציה בצורה הגיונית - באותה מידה שאנחנו רוצים את גלעד, הם רוצים 900 (!) אסירים. למה אנחנו המסכנים? הם החלשים. י-ד-נ-ו על העליונה. אבל במקום להפעיל את כל הגורמים ולצאת בפעולה מתאימה, של המוסד או של הצבא, סודית או לא, הממשלה מתנהגת כמו ילד קטן שלקחו לו את הסוכריה. אני אומרת שאם נלחמים על גלעד אז נלחמים עד הסוף. לא מתבכיינים כמו חבורה של ילדים בגנון. יש לכם צבא ראבק כ"כ חזק. יש מוסד. יש את הכלים. אז למה להמשיך להתנהג כמו חלשים ומסכנים? גלעד נלחם בשביל המדינה. מן הראוי שהמדינה תלחם כ-מ-ו ש-ה-י-א י-ו-ד-ע-ת בשבילו.

עוד יום עבר וגלעד לא חזר..

עוד יום עבר וגלעד לא חזר... עוד יום חסר מאמצים של הממשלה.. עוד יום עבר של סבל מיותר... עוד יום ששמו לא היה בכותרות.

morantop

New member
רעיון שבוצע בעבר אבל גרף הרבה תגובות

מה לגבי שרשרת אנושית? כמו שעשו תושבי גוש קטיף ותומכיהם?

dariayaari

New member
מזה שרשרת אנושית? לא זוכרת....

מה זה שרשרת אנושית?? בכל מקרה הבעיה איננה ברעיונות. הבעיה נעוצה בכך כי אנו מנועים מלנקוט צעד ללא אישורו של נועם שליט! הבעיה נעוצה בזאת שנועם שליט חושש כי פעילות מחאה ציבורית כלשהי תזיק למשא ומתן כפי שרבים סוברים. הבעיה נעוצה בכך שאיננו יודעים אם הממשלה משקרת! לנועם שליט כדי להשתיק אותו. וכך כבר שנתיים !!!!!!!!! מה שכולנו צריכים לעשות זה לללחוץ על נועם לקיים מפגש עם כל הפעילים, להעלות את הבעיות, השאלות, הדילמות. לקבל החלטות, לחלק תפקידים ולצאת לפעולה רחבת היקף ועצומת מימדים !!!! אי אפשר לתת לזה להמשיך ככה !!!! לא ייתכן מצב שבו אין אנו יודעים לבטח אם אכן מתקיים משא ומתן אם לאו !!!!! אם הממשלה משקרת לנו אם לאו !!!! ולכן, מאחר ולעולם כנראה לא נדע, יש הכרח להיפגש עם נועם, כולנו, ולהתחיל לפעול כאילו אין משא ומתן. לדווח לממשלה ולעומד בראשה על כוונתינו לפעול, והיה ויגיד: "ששששש........משא ומתן חשאי.......", לבקש הוכחות חותכות !!!! אם לא יהיו כאלה, לצאת בכל הכוח עם הרעיונות הכי קיצוניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס!!!!!!!!!!!!!!

morantop

New member
אמרת שאנחנו לא יודעים אם יש או אין משא ומתן

לדעתי, לא קורה שום דבר. זה לא שיש ערפול תקשורתי, אלא יש שקט תקשורתי כי לא קורה כלום. רוה"מ עסוק בחקירות והאשמות וניקוי שמו הציבורי, בעוד חבריו לשלטון, שאמורים לסייע לו במשא ומתן, עסוקים בלפרסם את דעתם עליו בדרך להפלתו. מכאן, וצר לי להגיד מילים אלה, הזמן המוקדש לגלעד, הוא אפסי. וכשנבחרי השלטון שלנו עסוקים בבעיותיהם האישיות ובפוליטיקות פנימיות ובערבי שירה בציבור ובחירת "כוכב נולד" הבא של מפלגת קדימה, אנחנו העם צריכים לקחת את המושכות. להפגין, להראות מידי יום שאנו לא שוכחים. שאנחנו לא מפקירים את משפחת שליט לבד במאבק. לגרום לנושא הזה לעלות על סדר היום הציבורי בכל יום! לשאלתך על השרשרת האנושית: בקיץ 2005 לפני ההנתקות, נפרסו לאורך הדרך מירושלים ועד למחסום כיסופים, תושבי הגוש ותומכיהם. הם יצרו שרשרת אנושית בעודם אוחזים ידיים.

את לא מבינה כמה אני חושבת שאת צודקת

אני מסכימה איתך ב 100% בכל מילה שאמרת וחייבים ליצור איזה קשר עם נועם שליט ולהתחיל להביא את מימוש הרעיונות... כי כל הנושא הזה והמחשבה שהוא שנתיים שם מתחילות לדכאות אותי כל יום מחדש.. זה משפיע עליי בצורה בלתי נתפסת והממשלה שלנו שכביכול "פעולת" ועושה כמיטב יכולתה ואת כל " המאמצים " שחרר את גלעד עושה אותם כבר שנתיים.... אם הם היו עושים הכל גלעד כבר היה פה. גלעד שורד יום יום רק מהמחשבה שהוא מחכה לחבק שוב את משפחתו ושיום השיחרור קרב. הנה עבר עוד יום של כאב בשבילו ובשבילנו.. יש לנו השפעה גדולה ! רק כוח ציבורי ולחץ ציבורי ישחרר את גלעד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בואו נפעל !! בוא ניצורררר קשר עם משפחת שליטטטטטטט

morantop

New member
אמרת שנתיים

כנסי לסרט שעשיתי. נותן קצת פרופורציה על תקופת הזמן הזו.

dariayaari

New member
כתבתי לנועם, וביקשתי שיקבל אותנו.

מקווה שיענה לי, כי מניחה שאני ממש לא היחידה שפונה אליו בבקשה זו. אעדכן אותכם. דינה.

רעיון טוב אבל..

זה לא יביא לשינוי משמעותי זה רק יובא בחדשות ל 2 דק' במקרה הטוב וזהו.. זה רק יראה שלציבור אכפת... אבל לא יביא ללחץ על הממשלה. צריך ללחוץ על הממשלה. אני יסביר גם למה.. הממשלה שלנו יש הרבה דברים "דחופים" יותר מעניין גלעד (ואני לא מבינה איזה עניין יכול להיות יותר חשוב ממנו) כמו משפטים, חקירות, הפללות ועוד ועוד ועוד והם עוסקים בזה 24 שעות והתקשרות מדברת על זה 24 שעות.. רק מעשה קיצוני כמו מחאה המונית..חסימת דרכים..להפריע ממש לממשלה לקיים סדר יום רגיל יביא לשינוי מחאה שקטה תביא רק לעוד דקה בטלווזיה.... צריך לעשות צעד.. צעד גדול...אני מקווה שמישהו יקרא את ההודעה ויעביר את העניין לדיון למשפחת שליט.. הממשלה משחקת בהם כבר שנתיים וחצי.. כואב כואב לי לא לשמוע עליו שאין שום דיון עליו ורק טענה של כל שר "עושים כמיטב יכולתנו..." לזה אני לא מאמינה.. כבר הגעתי למצב שאני משקרת את עצמי ומכריחה את עצמי להאמין שבאמת יש משא ומתן..

למעלה