רעיון

משפך

New member
רעיון

שלום, יש לי רעיון ראשוני לשיפור מוצר שהשימוש בו הוא יום יומי. ממה להתחיל? איך אפשר לבנות אב-טיפוס? למי פונים? אשמח לקבל עזרה. תודה.

מה עושים עם רעיון?

שלום משפך, לפני שנותנים מתווה כלשהו חייבים להבין מה המטרה שלך? ראשית עליך לשאול את עצמך האם זה מוצר שאתה מעוניין לייצר ולמכור בעצמך? האם באמצעות שותפים? האם אתה מעוניין להציע את הרעיון לחברה שכבר קיימת בשוק? וכדומה. לאחר שיהיו לך כיוון כללי, אוכל להציע דרכי פעולה אפשריות. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

משפך

New member
רעיון

תודה על תשובתך המהירה. לגבי הרעיון, כשאני חושבת על הנקודות שהעלת.... כמובן שהייתי רוצה לייצר ולמכור בעצמי, זה יותר רווחי, אבל אין לי את האמצעים לשם כך. להציע את הרעיון לחברה, שוב אולי פחות רווחי אבל יכול לקדם את העניין יותר מהר. ניסיתי לבדוק קצת באינטרנט אם המוצר קיים ולא מצאתי, אולי זה סימן טוב ומצד שני אני לא יודעת עד כמה המוצר אכן בר ביצוע. אני יכולה לפנות לחברה שקשורה לתחום כדי לבדוק אם קיים מוצר כזה או אם הרעיון אכן מוצלח, אבל ממה שקראתי כאן בפורום במידה והרעיון אכן טוב, אני עלולה להפסיד אותו כי אין לי עליו זכויות או רישום. נכון? אשמח לשמוע כיצד אתה מציע להמשיך מכאן... תודה.

המשך

אני ממליץ לחפש גם במאגרי הפטנטים, תוכלי לקרוא על כך במאמר הבא. אכן, במידה וההמצאה פטנטבילית עדיף להגיש בקשה לפטנט לפני פנייה לגורמים חיצוניים. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

למעלה