רעיונות להגשת קוסקוס

שירי ל

New member
אצלינו אוכלים עם קציצות ברוטב אפונה

מטגנים בצל, מוסיפים חצי שקית אפונה קפואה, רסק עגבניות, תבלינים וקצת מים. מרתיחים. בינתיים מכינים קציצות מחצי קילו חזה עוף טחון, 2 ביצים, כפית חרדל, בצל מגורר, ותבלינים אהובים, פירורי לחם. יוצרים כדורים קטנים, ומניחים במחבת עם הרוטב. מבשלים על אש קטנה כשעה, הופכים מדי פעם.

קישלורן

New member
יאממממי !

בכלל אפונה, קציצות ורוטב עגבניות משתלבים מצויין ביחד. אני כל כך אוהבת קוסקוס וגם הקטנה כך שהרעיונות האלה פשוט מעולים

קישלורן

New member
עוד שאלת תבלינים

מכיוון שאני עורכת רשימת קניות למפרום גיליתי שבסלסה יש שני תבלינים שניתן להשיג בשוק לוינסקי בת"א אבל לא נראה לי שאני אגיע לשם בעתיד הקרוב. איפה עוד אפשר להשיג: תבלין ירקות מיובשים לאורז תבלין מיוחד לפיצה או לחלופין - האם אפשר בלי, אולי תחליפים אחרים.

היי נורית , את התבלינים האלו

קניתי דווקא בשבת בשוק של כפר וויתקין. אפשר להשיג אותם בכל חנות לתבלינים. בטח שאפשר בלי אבל אז תוסיפי קצת פלפלים אדומים וקצת עגבניות מיובשות מעורבב בפפריקה (את הפלפלים והעגבניות המיובשות לחתוך לרצועות צרות וארוכות).

אצלי באופן קבוע יש צנצנת ענקית

של סלסה מוכנה (נמצא במקום הכי קר במקרר) שמשמשת אותי להמון בישולים וגם אם אני רוצה להכין פיצה אז זה מתאים כרוטב לפיצה, או לשקשוקה.

קישלורן

New member
רעיון טוב

לגבי התבלין לאורז - אם אני אבקש את זה יבינו כי עד כמה שידוע לי יש כל מיני תערובות לתיבול אורז

קישלורן

New member
או. קיי

בינתיים אני אעשה עם מה שיש בבית - במקרה יש עגבניות מיובשות נחמדות וגם פלפל אדום אפשר למצוא במעמקי המקרר. להבא . . . נבקר שוב בכפר ויתקין

שירי ל

New member
תבלינים-

פפריקה אדומה - מתוקה וקצת חריפה אבקת מרק עוף גריל עוף כמון

למעלה