רעיונות לכריכים טבעוניים?

רעיונות לכריכים טבעוניים?

איזה כריכים טבעוניים כדאי להכין/לקחת לעבודה? אני כמעט תמיד לוקחת לעבודה אוכל מבושל ואוכלת בצהריים אבל לפעמים קורה שאני רעבה ככה בשעות הבוקר (למרות שאני אוכלת ארוחת בוקר לפני שיוצאת לעבודה) ולא רוצה לאכול כל כך מוקדם את האוכל המבושל, לכן יכול להתאים לי לקחת סנדוויץ' לשעות האלה. בדר"כ הסנדוויצ'ים שלי זה פרוסות טופו ברוטב סויה או טחינה (לא ביחד). מה עוד יכול להתאים? (חוץ מאבוקדו, שיש לי רגישות אליו).

nowonder

New member
שלושה רעיונות

1. לביבות עדשים עם קינואה. (כוס עדשים מבושלות, כוס קינואה מבושלת. כף טחינה. תיבול לפי הטעם (אני פשוט מוסיפה כפית גדושה של סחוג) ומערבבים הכל. מטגנים במחבת או אופים בתנור). אני מורחת על הלחם חרדל, מוסיפה עלי אורוגולה ואת הלביבות האלו. 2. ממרח אדממה. כוס אדממה מבושל. שתי כפות שמן זית. כפית מלח. כפית פלפל שחור. חצי כוס לימון. המון פטרוזיליה. (מי שאוהב שיוסיף שום. אני לא אוהבת). מרסקים את הכל במעבד מזון. מורחים על לחם ומוסיפים מלפפון חמוץ ועגבניה. 3. פסטו תרד. כמות גדולה של עלי תרד, עלי בזיליקום. חצי כוס שמן זית. כוס אגוזי מלך. (כנ"ל בקשר לשום) מרסקים את הכל במעבד מזון. מורחים על לחם אפשר להוסיף גבינה צהובה טבעונית ללחם.

1winnie

New member
כריכים עם ממרח עדשים ירוקות

לדליה (אילנית12) יש ממרח עדשים נהדר, שמתאים מאד לכריכים אישית אני אוכלת את זה עם כפית
אגב נראה לי שאין בעיה לנסות להכין אותו מעדשים כתומות. קישור למתכון http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1611937 (אני כוסברה לא הוספתי)

תכיני פסטו ביתי

צנוברים ,אגוזים ,בזיליקום מעט שמן זית וקצת שום פשוט אדיר ..

1winnie

New member
אפשר לשאול משהו?

אם אתה מכין בעצמך ממרח פסטו (אישית אני מתהההההה על פסטו), עם איזה עלי בזיליקום אתה משתמש, כלומר של איזו חברה?

cwen

New member
היום אכלתי כריך עם טחינה ונבטים

אם יש כוח לקצוץ אפשר גם להכין רסק ירוק - כל מיני עלים ירוקים ונבטים טחונים/קצוצים ולהניח על הטחינה. אפשר גם ממרח חומוס כמובן, או ממרח שעועית. יש כל מיני רעיונות לממרחים באתר של אנונימוס. http://veg.anonymous.org.il/cat32.html אפשר גם להוסיף ירקות - פרוסות מלפפון, פלפל, קישואים חיים (אם את אוהבת). עוד רעיון - לפעמים להחליף את הסנדוויץ' בפרי או שניים.

תודה לכולם

אהבתי את הרעיונות, אני באמת חושבת שאנסה את ממרחי העדשים שהוצעו ורסק הירקות. פירות פחות משביעים אותי ועושים לי לפעמים חשק לעוד מתוק (עד כמה שזה אולי נשמע מוזר).

למעלה