רעיונות לכתיבת ניסוח בטוח

aude11

New member
רעיונות לכתיבת ניסוח בטוח

יש לי יסוד סביר שנעברה בקטין מינית עבירה. בשום פנים ואופן לא רוצה להסתבך עם ההורים כי ידוע לי שהם הגישו תלונת כזב בסיכסוך שכנים והשתמשו בבתם הקטנה להפליל את השכן, והוצא לשכן צו הרחקה בעקבות כך. זה ידוע לי כי הם בעצמם סיפרו לי את זה. אני לא רוצה שאם יחקרו את הבת בחקירה סמויה, הם יעשו את אותו הדבר שהם עשו לשכן שלהם (הפלילו אותו בתלונת כזב בלימוד של בתם לשקר), וגם לא רוצה שיחשבו שזה השכן ואז התלונה לא תטופל. לכן אצטרך עצות איך לכתוב את התלונה. יש לי יסוד סביר שהם בעצמם מבצעים עבירה בקטין, אבל הם מיד יזהו מי זאת האנונימית שמאחורי תלונה אנונימית שאשלח למפקד תחנת משטרה. אבל, יש לי מזל והוא שאמנם אף אחד בעולם לא יודע על מעשיהם כנגד בתם, וכולם חושבים שהם הורים טובים, אבל הדבר שכן כולם יודעים הוא שהם משתמשים כבדים בחשיש, ועושים עסקאות סמים עם ערבים מכפרים ערבים. אני בטוחה שבחקירה סמויה, הבת תכחיש, ואז המכתב ייחשף לזוג והם יזהו שזו אני ויתחילו להתנקם. אז לכן, אני מעדיפה שבתלונה האנונימית שלי אכתוב רק על כך שהזוג מחזיק בחשיש, מוכר חשיש ואציין את מספר הרכב שלהם (כדי שיראו אותו נוסע לכפרים הערבים), ולגבי הבת אציין באותו מכתב שקיימת בת והשימוש בסמים של ההורים חושף אותה לסיכון של התעללות. בתקווה שזה יגרום למשטרה לתפוס את ההורים, ולהעביר את הפרטים לרשויות הרווחה בתקווה שירחיקו את ההורים ממנה. השאלה היא איך כותבים את המכתב באופן כזה שהאב יורחק מבתו, מבלי לציין את החשד שלי שהוא מבצע בה מעשים מיניים, אבל כן להגיע לתוצאה שהאב יורחק מבתו אולם רק באמצעות העניין של החשיש. אצטרך ממכם רעיונות לאסטרטגיית ניסוח לדיווח.

למעלה