רעיונות לעבודה מהבית???

רחלילי

New member
רעיונות לעבודה מהבית???

אני ודעת שזה כבר נטחן. אבל אני ממש צריכה לחפש עבודה נוספת. ורצוי-מהבית. המשכנתא מרקיעה שחקים (אתמול מישהו אמר איזה מילה בחדשות ואייל אמר לי שהמשמעות של זה היא שהמשכנתא עולה בעוד 500 שח לחודש. וזה אחרי שהיא כבר הרקיעה בקרוב ל500 בשנה הזו בלבד! אז אני צריכה להפסיק לחגוג. אם למישהי יש רעיונות, אני אשמח.

kisses

New member
השאלה איזה כישורים יש לך?

האם את יכולה לתת שיעורים פרטיים? או לעשות הנהלת חשבונות?

רחלילי

New member
הכישורים הם:

יכולה לתת שיעורים פרטיים יכולה להדריך ולעשות דברים שקושרים בבין אישי (אבחונים פסיכולוגיים, וכאלה). יכולה לאפות עוגות ולהכין סלסלות לארוחת בוקר מפנקת וכאלה. יכולה לעשות עבודות יד יכולה לקרא לעשות הגהות לעשות ניסוחים למאמרים וכאלה. לא יכולה לעשות הנה"ח לצערי. (כמה פעמים נכשלתי בקורס במימון)

kisses

New member
אז הינה תתני שיעורים פרטיים

שמעתי זה נותו הכנסה לא רעה. דרך אגב, זה חייב להיות מהבית? האם יש עבודת בוקר?

רחלילי

New member
בבקרים אני לא בבית מלבד יום ב

ככה שזה צריך להיות עבודת אחהצ ואני לא ממש בנויה לתת שיעורים פרטיים זה נראהלי שיעיק עלי נפשית כבר אני מעדיפה ללכת ללמד משהו בחוץ כמו שעשיתי בעבר רק מה ממש אין לי כח ללמד. אני צריכה עבודה שאדם עוש עם עצמו כי כל היום אני בעבודה עם אנשים ועבודה שדורשת המון תשומת לב לאחר. ככה שהעבודה האחרת צריכה להיות יותר לבדי. ואין לי ראש מסחרי ככה שלפרסם ארוחות בוקר בסלסלות לא נראה לי.

Ronnie*

New member
תרגום?

עבודה מעייפת ולא תמיד מתגמלת, וצריך שליטה מצוינת בעברית ושליטה טובה מאוד בשפה נוספת, אבל יש לזה גם יתרונות...

רחלילי

New member
תרגום בא בחשבון - איך מגיעים לזה?

הכוונה לא תרגום מאמרים כי זה לא שווה את הזמן שאני משקיעה (ניסיתי פעם). שמעתי פעם על מישהי שעושה תרגום סרטים מהבית. ניסיתי לברר אך היה ממש קשה להוציא ממנה פרטים (אולי היא רצתה שלאי היו עוד קופצים על זה?). אז אם מישהי יודעת איך מגיעים לתרגום סרטים-או - סדרות טיוי זה בא בחשבון.

Ronnie*

New member
תרגום כתוביות

הייתי פעם בחברה של תרגום כתוביות, לבדוק את הנושא... קראו להם SDI אם אני לא טועה, והמשרד שלהם היה בתל אביב, באזור צהלה. אני לא יודעת אם הם נותנים לעבוד בבית, אבל אני יודעת שבאופן כללי יש אופציה כזו בחברות של תרגום כתוביות. החסרון - לא מרוויחים הרבה ומרוויחים לפי הספק, לא לפי שעות. את התוצאה של זה את יכולה לראות באיכות ה"מעולה" של התרגום, בעיקר בטלוויזיה... את יכולה גם לנסות לתרגם ספרים, כמובן, אבל זה כבר יותר מסובך ולרוב צריך איזשהו ניסיון.

רחלילי

New member
טלמרקטינג ושיווק ממש ממש לא בשבילי

אגב מישהי הציעה לי לעבוד איתה במשהו שנקרא MULTY-LEVEL-MARKETING MLM= מישהי יודעת מה זה? ההיא לא היתה מוכנה לתת לי פרטים בטלפון אלא רק בפגישה איתה ועם אנשי החברה. אז לא נראה לי שזה יקרה. לי זה נשמע שיווק ולכן לא נראה לי מתאים.

אתי@

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gifלא ממליצה

לך להתקרב לזה. זה שיווק של מוצרים של חברת סאנריידר. מדובק בשיטת שיווק דומה לשיטת הפרמידה, שכידוע בד"כ מעטים מצליחים להרוויח ממנה.

רחלילי

New member
את אלופה אתי@-ככה תיארתי לעצמי

שזה משהו כזה של פירמידה. זה כזה מעצבן מישהי שעבדה איתי לפני כמה שנים כשהייתי מדריכהץ פתאום יוצרת קשר (מעולם לא היינו חברות) ומשאירה לי הודעה מפתה בסגנון "פתחתי עסק חדש ואני מאד אשמח אם תצטרפי אלי" ואחרי שבוע מתקשרת שוב. דיברה איתי איזה חצי שעה בטפלון יענו חברות הכי טובות העברנו קטעים וחוויות מתקופת היותנו באותה עבודה - וריכולים כמובן.... וניסתה לקבוע פגישה ניסיתי לומר שכשיהיה לי זמן אני אודיע לה באותו יום והיא אז אמרה לי שהיא לא מגיעה לבד אלא עם עוד אנשים וצריך לקבוע מראש ממש לפני כמה דקות היא השאירה לי שוב הודעה. נורא לא נעים מה אני אומרת לה? אני ממש לא בעניין של דברים כאלה.

פשוט תגידי לה את האמת!

שנורא נחמד לך להיות איתה שוב בקשר. שאת אומנם מחפשת מקור הכנסה נוסף. אבל אם מה שהיא רוצה להציע לך זה את עניין הפירמידה הזה - אז תודה אבל את מכירה את הנושא ולא מעוניינת בו אז חבל על הזמן שלה ושל שאר האנשים האמורים להשתתף בפגישה. וחוץ מזה רחלילי - איך המרגש?

אתי@

New member
נכון, ואם יגידו לך שזה לא פרמידה

אז אל תאמיני. אמנם זה לא בדיוק כמו בפירמידה, זה קצת שונה וקצת יותר הוגן. אבל עדיין מדובר בעבודה של מכירת מוצר מאוד מאוד מאוד יקר. ובתקופה כזאת - מי קונה

רחלילי

New member
סתם לסקרנות-מה זה המוצר הזה

אין לי כח לכל הדברים הללו נראה לי שאני אחכה עד שאני אהיה יותר חזקה ואז אני אתקשר אליה אין לי כח כי היא תוך שבועיים שאני בארץ התקשרה כבר שלוש פעמים. אז תבינו הבחורה לא מותשת. ואני כן. הייתי צריכה לומר לה שאני לא מחפשת וזוה. הקטע הוא שבהתחלה חשבתי שהיא עומדת להציע לי משהו טוב שאולי היא פתחה בית פסר למחשבים או משהו ורוצה שאני אעבד אצלה ואני עםפ הפה הגדול שלי אמרתי לה שאני אמנם עובדת אבל אשמח לשמוע על עוד הצעות. מסקנה: לשמור על פה חתום.

אתי@

New member
מדובר במגוון רחב של מוצרים

קוסמטיקה, מזון, חומרי ניקוי, משחות שיניים, סבונים, ויטמינים שונים ועוד. כל המוצרים מיוצרים ע"י איזו חברה סינית בארה"ב, ואמורים להיות מאוד איכותיים. למעשה הם יקרים בטירוף (משחת שיניים ב- 60 ש"ח למשל).

אתי@

New member
שאלת המיליון דולר

קודם כל כי משכנעים אותך שזה מעולה ושכל המוצרים ש"האנשים הרגילים" משתמשים סתם הורסים לו את הבריאות. שנית, השיטה עובדת שונה מהרבלייף (לדוגמא). בהרבלייף, איש מכירות היה מנסה למכור את המוצר. כאן, המטרה של אנשי המכירות היא רק לגייס סוכנים של המוצר, שגם הם רק יגיסו אנשי מכירות, וכן הלאה. הסוכנים מחויבים לקנות מהמוצר בסכום מינימלי לחודש, מה שמקנה להם הנחה לקנייה הבאה. בעצם הרווח של סאנריידר הוא מהקניה של אנשי המכירות שלהם. התרגיל כאן, הוא שלא באים אליך ומנסים למכור לך מוצר, אלא מנסים למכור לך שיטת שיווק מסוימת. אם תאמיני בשיטת השיווק - "מן הסתם" תרצי להיות חלק ממנה.

רחלילי

New member
אה.

הבנתי תודה ממש ממש ממש אני לא יודעת מה אני אגיד לה כי היא אמרהל י שהיא לא רוצה לומר את השם בטלפון כי זה נורא יטעה אותי ושאני לא אגיד לה לא אחרי שהיא אומרת לי את השם ושזה לא בדיוק שווק וכאלה אין לי כח לזה אתי@ תודה רבה.

אתי@

New member
מבינה אותך ../images/Emo24.gif זו עבודה נורא

קשה ולדעתי לא מתגמלת.

למעלה