שיעורים פרטיים זה באמת מעיק נפשית אבל זאת הכנסה מצוינת אולי לא תעמיסי אחה"צ שלם עם 4 שעות אבל גם שעתיים ביום זה לא רע! חוץ מזה שיש מרכזי למידה ומרוויחים שם מצוין! אני לא יודעת מה יש בסביבת מגורייך אבל כאן בצפון יש את "ברנקו וייס" ועם תואר אקדמי מקבלים סכומים מכובדים ביותר + נסיעות. עבודות הדפסה(לא סכומים משמעותיים לדעתי). אפשר לחפש עבודה בחנות.(אבל אז לא תוכלי להיות כ"כ לבדך
סימנריון של 20 ע"מ שגם צריך לאסוף בבליוגרפיה, זה הרבה זמן, ולכן גם הרבה כסף. 200 500 ש"ח זה עבור שיעוריי בית "שוטפים" לא עבודה מסכמת בקורס. באותה הזדמנות את יכולה להכין גם מצגות וכו´. אפשר לפתוח דיל (כמו של צלמים): פרזנטציה (עד 15 שקפים, כל שקף נוסף 10 ש"ח) + תקציר מנהלים + עבודה מסכמת (15 עמ´) סה"כ מחיר מבצע 1250 ש"ח
כלומר שהם יביאו את החומר ואני רק אעלה על המצגת ואעצב וכאלה. אבל נראה לי שהיום כל סטודנט יודע לעבוד עם פאוור פוינט לא???? ואיך מגיעים לזה בכלל? אני אכן יכולה להפיק שקפים ומצגות וכאלה. אבל איך מגיעים לזה?
אני מעולה בלכתוב לכן אשמח לעבודה הקשורה בכתיבה. אבל לא משהו שאינו חוקי. פשוט כי אני לא אוכל לישון בלילה. פעם מישהי הציעה לי 2000 שח שאכתוב לה עבודה ובצער רב סירבתי.
את כל הניתוח הסטטיסטי + מסקנות אבל היה לי כאב ראש גדול מזה ויצאתי קצת פריירית כי עשיתי מעבר למה שסיכמתי בהתחלה. אולי בגלל זה עשיתי את זה רק פעמיים. היום לא אעשה את זה בגלל חוסר זמן אבל מי יודע אולי פעם כשארצה להישאר בבית אחרי חופשת לידה אחזור לזה