רעיונות לעבודה מהבית???

רחלילי

New member
אני בסיידר תודה

ותודה על העצה אני יודעת שזה לא ילך ככה בקלות אבל תודה

fila

New member
רחלי

שיעורים פרטיים זה באמת מעיק נפשית אבל זאת הכנסה מצוינת אולי לא תעמיסי אחה"צ שלם עם 4 שעות אבל גם שעתיים ביום זה לא רע! חוץ מזה שיש מרכזי למידה ומרוויחים שם מצוין! אני לא יודעת מה יש בסביבת מגורייך אבל כאן בצפון יש את "ברנקו וייס" ועם תואר אקדמי מקבלים סכומים מכובדים ביותר + נסיעות. עבודות הדפסה(לא סכומים משמעותיים לדעתי). אפשר לחפש עבודה בחנות.(אבל אז לא תוכלי להיות כ"כ לבדך
)

nikit1

New member
"ברנקו וייס" עובדים בכל הארץ

(המרכז שלהם בי-ם), השכר אכן יפה מאד יחסית למקומות דומים אך העבודה היא מאד דורשת מבחינת השקעה וזמינות לעבודה במקומות שונים בארץ- הרבה נסיעות.

רחלי- עבודות בתשלום

לסטודנטים. אני לא יודעת איך מגיעים ללקוחות, אבל אני יודעת שסטודנטים לחוצים משלמים 1000 1500 ש"ח ויותר עבור עבודות סמינריוניות רציניות.

kisses

New member
מסכימה איך לא חשבתי על זה

וגם עם לא מדובר בכאלו סכומים בטוח יש כאלו שישלמו בין 200-500 ש"ח.

תלוי בשביל איזו עבודה

סימנריון של 20 ע"מ שגם צריך לאסוף בבליוגרפיה, זה הרבה זמן, ולכן גם הרבה כסף. 200 500 ש"ח זה עבור שיעוריי בית "שוטפים" לא עבודה מסכמת בקורס. באותה הזדמנות את יכולה להכין גם מצגות וכו´. אפשר לפתוח דיל (כמו של צלמים): פרזנטציה (עד 15 שקפים, כל שקף נוסף 10 ש"ח) + תקציר מנהלים + עבודה מסכמת (15 עמ´) סה"כ מחיר מבצע 1250 ש"ח

רחלילי

New member
אולי פרזנטציות באמת

כלומר שהם יביאו את החומר ואני רק אעלה על המצגת ואעצב וכאלה. אבל נראה לי שהיום כל סטודנט יודע לעבוד עם פאוור פוינט לא???? ואיך מגיעים לזה בכלל? אני אכן יכולה להפיק שקפים ומצגות וכאלה. אבל איך מגיעים לזה?

רחלילי

New member
הציעו לי, לא מסוגלת.

אני מעולה בלכתוב לכן אשמח לעבודה הקשורה בכתיבה. אבל לא משהו שאינו חוקי. פשוט כי אני לא אוכל לישון בלילה. פעם מישהי הציעה לי 2000 שח שאכתוב לה עבודה ובצער רב סירבתי.

הילית*

New member
אני עשיתי חלק מעבודות אוניברסיטאיות

את כל הניתוח הסטטיסטי + מסקנות אבל היה לי כאב ראש גדול מזה ויצאתי קצת פריירית כי עשיתי מעבר למה שסיכמתי בהתחלה. אולי בגלל זה עשיתי את זה רק פעמיים. היום לא אעשה את זה בגלל חוסר זמן אבל מי יודע אולי פעם כשארצה להישאר בבית אחרי חופשת לידה אחזור לזה

למעלה