רעיונות לעיצוב חדר ילדים

רעיונות לעיצוב חדר ילדים

יש לי תאומים בנים בני 4 אני רוצה לשנות להם את החדר , למי יש רעיון??? גודל החדר 3*4 אני רוצה רעיונות של ציורים , צביעה על הקיר, איזה תמונות ועוד....

מלי ש מ

New member
קודם כל בהצלחה עם הקבלן!!../images/Emo50.gif

למרות כל המצב הלא נעים, תשתדלי לא להשליך את הכעס על האח שלך!! אחרי הכל הוא ישאר אחיך לעוד הרבה שנים אחרי שהקבלן הזה כבר לא יהיה קשור אליו בעסקים!! עכשיו לעניינים יותר נחמדים: בשלב ראשון את צריכה להחליט באיזה רמה את רוצה לשפץ להם את החדר. משהו שיתאים לשנתיים שלוש, או לטווח ארוך יותר. אם את רוצה רהיטים שיתאימו לילדים קטנים או דברים שיתאימו גם למתבגרים. בגיל הזה הם נוטים לשנות את נושא ההערצה שלהם במהירות הרוח, לכן כדאים ללכת על כיוון של דברים שניתן להחליף בקלות. וילונות, אהילים תמונות וכד´. ציורי קיר זה רעיון נפלא ןגם כאן את צריכה להחליט אם את רוצה קיר שלם, ציורים שיהיו פזורים על הקיר וכד´. אני ציירתי לילד ציור מדהים מתוך ספר של פו הדוב ושילבתי בתוכו מדבקות. (אני מקווה שהם עברו את שלב הציור על הקירות, מפני שאצלי הילד החליט שהוא רוצה לצייר על הקיר כמו אמא). לגבי נושאים השמיים הם הגבול: פו הדוב, ספר הג´ונגל, דינוזאורים, פוקימונים, נאדי, בוב הבנאי,עולם תת ימי ועוד ועוד. תנסי אולי לשבת עם הילדים ולבחור מתוך הספרים האהובים עליהם או הקלטות האהובות עליהם ולראות לאן תגיעו עם זה. ניתן גם לצייר על הוילונות דמויות מתוך הנושא שאת בוחרת ואז החגיגה מושלמת.

עיצוב חדר ילדים

מלי בוקר טוב, תודה על התמיכה, בקשר לאחי תמיד זה יציק לי אני סמכתי עליו והוא הבטיח שיהיה טוב , ולא היה אז... אני יודעת שהוא אחי וכולי אבל תמיד נשאר אבל. בקשר לחדר ילדים- תודה על הרעיונות . הייתי מעוניינת לצייר על קיר אחד נושא מסויים כמו - ים ולשלב אלמנטים שונים כגון: צבע, מדבקות , חיתוכי עץ, צדפים אמיתיים, מה דעתכם??? הילדים שלי לא מציירים על קירות, כך שאין בעיה. מלי , האם את עובדת בענף??

שני רעיונות שביצעתי כשהייתי ילדה

היי שרי כשהייתי ילדה ציירתי על קירות החדר של אחותי ושלי. כל מיטה היתה צמודה לקיר "של אחת האחיות" והנושא נבחר על ידה. 1. הקיר שלי היה ג´ונגל טרופי וציירתי עליו צימחיה שהעתקתי מספר הג´ונגל של דיסני. אני ציירתי רק צמחיה, את יכולה אולי לצייר גם דמויות. 2. הקיר השני היה ים. בגובה המיטה ולכל אורכה ציירתי ליוויתן וצבעתי אותו בתכלת כדי שלא יהיה כהה מידי בחדר. הליוויתן השפריץ מזרקה מהחור באמצע גבו ועם המים "הותזו" גם דגים שונים צבעוניים ומטורפים. השלטר של האור היה על הקיר של אחותי אז שילבתי אותו בתוך דג בגווני סגול בטבעות סביב השלטר. כמובן שהליויתן היה בסגנון סרטים מצויירים ולא ממש נכון אנטומית . אה, והוא גם חייך...
הצביעה התבצעה בצבע פלסטי של קירות שגיוונתי בצד על פלטה לקבלת גוונים שונים. קודם כל הייה צבע כללי לכל קיר (שלי היה ירוק בהיר ושל אחותי תכלת בהיר בהיר. אחרי כמה שנים נמאס לנו ונהיינו בנות עשרה אז צבענו באיזה מיליון שכבות ומחקנו הכל. לא נישארו צילומים... את יכולה לשלב מדפים וקוביות על הקיר ולצבוע אותם או כאילו את מקרינה עם מקרו שיקופיות או לעצב מסביבם אלמנט כמו שאני עשיתי עם השלטר. (אבא שלי לא הסכים שאצבע אותו. והוא צדק) מקווה שהרעיונות פתחו אצלך עוד רעיונות. בהצלחה

סיגל, בבקשה, תרשמי את הפרטים

שלך, בלוח, כי יועצת הפורום! בראש את תכום שלך...מודה לך: אווה

בקטגוריה של יועצי הפורום, שמיועד רק

לאנשי מקצוע, המשתתפים בדיוני הפורום! עם שם המשתמש, שאצלך, שם האמיתי... מודה לך אווה

חדר ילדים

הי סיגל, קודם כל תודה רבה רבה !!! עכשיו באתי מהום סנטר וקניתי כמה צבעים בגווני כחול-תכלת. לקחתי גם מהחנות שלי כל מיני דגים מעץ [ של עבודות יצירה ] ודמויות של חיות ים.וגם צדפים שונים וצבעוניים. התוכנית היא כזו: 1.לשרטט מלבן גדול 80 על 100 ס"מ במרכז הקיר . 2.לצבוע בכמה גוונים של כחול , כאילו ים ושמיים. 3.להדביק את הדגים באיזור הים. 4.להדביק פרפרים גם מדבקות וגם אצייר בחלקו העליון של הציור 5.להדביק צדפים בתחתית הציור. הציור יהיה משולב מעץ, מדבקות וציור. אני אזרום תוך כדי עבודה. קניתי דבק סיליקון חזק להדבקה. אני אדביק את הדברים הבולטים לא בהישג ידם של ילדים קטנים . { שלי לא יגעו}. מה דעתכם??? אני מחכה לתגובות ואח"כ אתחיל לבצע.

מלי ש מ

New member
נשמע יופי של רעיון,

האם זה יהיה כמו תמונה על הקיר או כמו אקווריום, אם זו תמונה מה עם מסגרת? גם עם הרעיון הזה את יכולה לזרום. חוץ מזה את לא חייבת להשאר בתוך המסגרת, יכולים להיות דגים שקופצים החוצה מהמים והפרפרים יכולים גם הם לעופף במרחבי הקיר/החדר. אני חושבת שדבק חם יספיק, ל צריך את הבלגן של הסיליקון. חוץ מזה שהדבק החם מתייבש הרבה יותר מהר. דרך אגב, איזה חנות יש לך? ואיפה?

sa290

New member
עיצוב חדר ילדים

טוב סיימתי, עשיתי תמונה ללא מסגרת מוגדרת, למטה ים- עשיתי עם מכחול עבה מאוד וצבעתי בתנועה גלית וקצת חזקה , וזה יצא אפקט של כהה ובהיר. את השמיים צבעתי בצבע בהיר יותר ועם ספוג קשיח מרחתי את הצבע וזה יצר אפקט של תכלת משתנה.ממש ניראה יפה. נתתי להתייבש קצת, ואז הדבקתי בתחתית קצת צדפים , וכוכבי ים מקלקר שצבעתי אותם, וכן הדבקתי דגים מעץ.{לא שטוחים}. הדבקתי אוניות קטנות ,וציירתי שחפים בשמיים . ועוד כל מיני דברים חמודים. והדבר הכי יפה בכל הציור הוא- השמש ציירתי שמש מחוץ לתמונה עם קרניים יורדות לכיוון התמונה ממש מדהים. בקרוב שאסיים את שאר הפריטים הקטנים אצלם ואבקש מחברה שיש לה סוקר , לשלוח את התמונה. שאלת איזה חנות יש לי - כפר השעשועים חנות צעצועים ומכשירי כתיבה ויש לי בחנות גם מחלקה לעבודות יצירה לילדים.ומשם לקחתי צדפים , מכחולים, דמויות מעץ ןעוד.

מלי ש מ

New member
הי שרי

כל הכבוד, נשמע מדליק. מחכה כבר לראות את התמונות. איפה החנות שלך? אמנם כבר סיימת, אבל אתמול ראיתי שאת חוברת נישה של חודש יוני הקדישו לחדרי ילדים. אולי עדיין תמצאי דברים שיעניינו אותך. לשאלת הוילונות. אני משערת שתקבלי תשובות כמספר האנשים שיענו. תסתובבי בחנויות וילונות,תראי איזה בדים יש, תראי מה טווח המחירים שמתאים לך, תדפדפי בעיתונים, תתיחסי לריהוט ולצבעים של הבית, אל תשכחי את הטעם האישי שלך ותמצאי את התשובות. אמנם אני לא נותנת לך את התשובה המקצועית שאני בטוחה שסיגל המדהימה תשלח עוד מעט, אבל למדתי על בשרי שהכי טוב לזרום את תחושות הבטן. ונראה לי שלך יש תחושות טובות. בהצלחה.

אני עשיתי ככה בחדר האמבטיה

זה עדין לא גמור כי זה הרבה עבודה אבל אני מצרפת תמונות בכל זאת ....

אתי@

New member
מ-ה-מ-ם (או מאמם! ../images/Emo13.gif)

איך עשית? עם שבלונות? באיזה סוג צבע השתמשת? את הקיר צבעת בצבע רגיל או צבע פלסטיק? בכל אופן - זה ממש יפה! אני חשבתי לעשות משהו בסגנון הזה בשירותים, אבל לדבר קל. לעשות קשה...

אז ככה

את הקיר צבעתי בצבע סופרקריל מיוחד לאמבטיה (דוחה עובש) של טמבור. חלק מהציורים שם זה עם סטנסילים וחלק ציירתי בעצמי (עם כישרון הציור המוגבל שלי). את הסטנסילים הכנתי כך: הורדתי תמונה מהאינטרנט, הדפסתי אותה על ניר רגיל, חיברתי את הניר לבלוק ביצוע (כדי לא להרוס את השולחן) ועל הניר המודפס הדבקתי שקף. חתכתי את השקף בהתאם לתמונה. חלק מהתמונות דורשות יותר משקף אחד. זה מאוד פשוט אבל זה מלא עבודה ובגלל זה עדין לא סיימתי. את הציורים על הקיר צבעתי עם צבע אקרילי פשוט. השירותים זה הפרוייקט הבא שלי (כשיהיה לי זמן), עוד לא החלטתי באיזה theme אני יעשה את החדר עדין, אני עושה יותר מידי דברים בבת אחת אז אני לא מספיקה כלום.

אתי@

New member
נשמח לראות תמונות גם משאר הבית

אם ככה את משקיעה בשירותים
יש לי הרגשה שמחכות לנו הפתעות נעימות
כל הכבוד

זה חדר אמבטיה לא שירותים

עשיתי עוד כל מיני דברים בבית ולבית אבל אין עוד ממש דברים שאפשר להראות. יש בדפים הקודמים תמונות של עוד כמה דברים שהכנתי ותליתי בבית, אין טעם לשים אותם שוב. תודה על המחמאות

למעלה