רעיונות לעיצוב חדר ילדים

מהמון מקומות

מה clipart של מיקרוסופט מחיפוש על דברים ימיים במנוע החיפוש של google מדוגמאות באתרים שמוכרים סטנסילים

מלי ש מ

New member
היי אל מונית,../images/Emo106.gif

כל הכבוד, את הרבה יותר חרוצה ממני. אני ניצלתי נסיעה של הורי לארה"ב והזמנתי את סידרת הסטנסילים הזאת. בקרוב הבית שלנו יהיה מוכן ואני יוצרת לילדים עולם תת ימי במרתף, שם אני אשתמש בסטנסילים האלה, בשילוב כוכבי ים, טיפות זכוכית ועוד ועוד. בכל מקרה יצא לך מדהים. יש אתר שנקרא stencilEase.com ששם אפשר למצוא את הסטנסילים המדהימים האלה ועוד רבים אחרים. דרך אגב, איך מתקדם הספסל?

הספסל מתקדם לאיטו

כשהו יהיה גמור אני אצלם (אם זה יצא נורמלי). לגבי סטנסילים, חבל להזמין, כמו שכתבתי, את יכולה לחתוך בעצמך וזה יוצא אותו הדבר. הדבר היחידי שחסר לי, שאני לא יודעת לצייר ולא מצאתי תמונה ברשת וגם לא מצאתי סטנסיל למכירה ברשת, זה דולפין ממבט מלמטה, כלומר כאילו שעומדים מתחתיו כשמסתכלים עליו. זה בשביל התקרה. הילדים שלי ביקשו גם "טיפול" כזה לחדרים שלהם, הבן רוצה ג´ונגל והבת רוצה שמים עם פרחים וציפורים ודבורים ופרפר ודברים מהסוג הזה. אבל זה המון עבודה אז יקח זמן עד שאני אגיע לעשות את זה. אני אשמח לראות תמונות כשתסיימי עם העולם התת מימי שלך.

ג´ונגל לילד ודולפין מלמטה

היי אל מונית בעניין הג´ונגל תציצי בספר בג´ונגל בגירסא של דיסני. יש שם ציורים שאפשר לעשות במשיכות מכחול חופשיות ולא צריך להיות ציירים דגולים בשביל זה. הכל יוצא יפה. אמנם יש כמה סוגי עלים שאפשר לעשות סטנסיל. היום בבית אציץ בכמה ספרים שיש לי ואם יש משהו מעניין אסרוק ואשלח. לגבי הדולפין... תנסי למצוא צילומים באינטרנט ואולי להפיק מהם שבלונה. אם כי אני חושבת שזו זוית מאוד לא שיגרתית וייתכן שמזוית כזו לא כ"כ ברור שזה דולפין... בעצם, כשאני חושבת על זה את צריכה צילום של דולפין שעושה את הטריק הזה שנראה כאילו הוא עומד... ואז רואים לו את הבטן וגם את הפנים. בהצלחה

מלי ש מ

New member
אל מונית,

הי, מצאתי תמונה נחמדה של דולפין, אולי יתאים לך. אני מקווה שאצליח לצרף אותה.

למעלה