קבלי פיצוי ורוד וגם כמה צלבים ספייר
C Cגלית New member 31/10/07 #17 ניק התמונה הזו לא עושה לי טוב אני רוצה משהו מפנק, סקסי, אוהב, תאוותני,מגרה. C חולה!
מ מוסיקה לזיקיות New member 31/10/07 #20 יש לי שאלה בנושא תלת מימד בואי ונקח מצב היפותטי, גבר במסינג'ר, פלוס מצלמה, אישה במסינג'ר פלוס מצלמה, סימולטנית כותבים בפורום כלשהוא, משוחחים בטלפון ומעשנים סיגריה...זה נחשב תלת מימד?
יש לי שאלה בנושא תלת מימד בואי ונקח מצב היפותטי, גבר במסינג'ר, פלוס מצלמה, אישה במסינג'ר פלוס מצלמה, סימולטנית כותבים בפורום כלשהוא, משוחחים בטלפון ומעשנים סיגריה...זה נחשב תלת מימד?
C Cגלית New member 31/10/07 #21 אמממ היפותטי, חסר התלת מימד ובעברית פשוטית בלקCקון שלי- הרגל האמצעית, תלתית אינה. לכן, אין פה ולא נחשב העניין, בטל ומבוטל. אין סיגריה- של אחרי אפילו !!! עונשם של רשעים. זהו, הולכת לספריה, נא להתגעגע .
אמממ היפותטי, חסר התלת מימד ובעברית פשוטית בלקCקון שלי- הרגל האמצעית, תלתית אינה. לכן, אין פה ולא נחשב העניין, בטל ומבוטל. אין סיגריה- של אחרי אפילו !!! עונשם של רשעים. זהו, הולכת לספריה, נא להתגעגע .
C Cגלית New member 31/10/07 #23 יוהווווו ברוכית הבאים בלונדוש../images/Emo48.gif סקסית יפיופה שלי תשאירי ת'לשון בחוץ כי הפורום יגרום לך לטפטף
יוהווווו ברוכית הבאים בלונדוש../images/Emo48.gif סקסית יפיופה שלי תשאירי ת'לשון בחוץ כי הפורום יגרום לך לטפטף
M Mind Games New member 1/11/07 #30 לי יש ../images/Emo13.gif זה מה שקורה כשמשלבים פטיש ברווזים ואהבת בדס"מ. נכון שהוא חמוד?