רעייתי שואלת

רעייתי שואלת

רעייתי מבקשת מידע מחברות הפורום בקשר לגלולות בשם ``פמינט``, תופעות לואי, דימומים וכו`.. תודה מראש..

קרן2510

New member
../images/Emo208.gif

http://www.clalit.co.il/ClalitApp/Calculators/med_desc.aspx?n=7738 יש מידע בקישור הזה...חוצמזה אני מציעה לך לעשות חיפוש בגוגל ו/או לשאול באתר BEOK http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19

לא מכירה

אבל מוזר לי שמניקה תקח פמינט. האופציות למניקות הן פמולן או סרזט בד"כ. הסטטוס השתנה? {ותמסור כבר לאשתך שהיא מוזמנת לפה בכבודה ובעצמה
}

אכן..

עד עכשיו היא לקחה פמולן. הסטטוס השתנה..‎:-(‎ והיא נאלצת להחליף גלולה.. זה שנשלחתי בשמה להתייעץ אתכן, זו התקדמות עצומה.. היא עוד תהייה פה..

כל כך מוקדם?... חבל ../images/Emo4.gif

בכל מקרה- בפורום הורות ומשפחה באתר כיפה נערך פעם סקר מאוד ארוך וממצה על כל אמצעי ואמצעי והשפעותיו. מומלץ לחפש. מדובר בתגובות של למעלה מ150 נשים. אבל איך שלא יהיה, אתם יודעים איך זה- על כל אחת זה משפיע שונה לחלוטין (אחת מרוויחה שנתיים טהרה רצוף, ולשניה כתמים בלי סוף...), וגם שונה מאחרי לידה אחת, לאחרי לידה אחרת... טיפים ששמעתי להמעטת כתמים: 1. לנסות ולהקפיד ככל הניתן על שעה קבועה. 2. להקפיד על שתיה מרובה. אממ.. זה מה שאני זוכרת

יפה מאוד מאוד אפילו

וכל הכבוד למי שמגיעה עד הלום
אני מתנצלת על השיפוטיות שהפגנתי בהודעה הקודמת. אני מאמינה שהיו לכם את הסיבות שלכם. אבל באופן כללי, אם אין סיבות מיוחדות - חבל להפסיק. זה השלב שכבר הכי קל וכיף עם זה, והחשיבות החיסונית ממשיכה להתקיים. שוב סליחה על הניסוח הקודם.

בני בן 11 חדשים../images/Emo23.gif

ואני מניקה אותו פעם עד פעמים ביממה- יש לזה נראה לך איזושהי השפעה?! אשמח אם התשובה היא "כן"....

אני מניקה את בת השנתיים שלי

השפעה? בוודאי! גם למערכת החיסונית, גם למערכת הרגשית- אפשר למצוא על זה הרבה חומר לקריאה ברשת.

candy77091

New member
התגובות כאן או במקום אחר לא יעזרו.

כי כל אישה יש גוף משלה וכל גוף מגיב אחרת.

קרן2510

New member
מסכימה!

על כל גלולה אתה תשמע 100 נשים מתלוננות ומצד שני 100 מרוצות. אם הרופאה המליצה תקחו את זה אם יהיו בעיות(קבועות)תראו כבר מה לעשות..בהצלחה

candy77091

New member
כן,רבים.

את הראשית!יום שישי ואת עדיין לא יודעת מה לבשל,תגידי זה ריאלי ,זה?

יקירתי

יום שישי במובן העממי שלו- זה מחר, לא היום. אותי דווקא מצחיק לראות איך מתייחסים ברצינות לשאלה הכה גורלית "מה נכין לשבת".... נבשל מחר כרגיל ויהיה סבבה. אם את כל כך חוששת, את מוזמנת לבוא לטעום ולראות שתמיד טעים פה ולא חסר דבר. ככה שהסירי דאגה מליבך.

למעלה