רעייתי שואלת

candy77091

New member
הודעתי נכתבה לאחר 12 בלילה.

ז"א כבר יום שישי. זה כלל לא מצחיק ההפך זה לפי ההלכה-כל השבוע צריך להתכונן לשבת המלכה(יוכיחו זאת סיפורי הגמרא על הלל ושמאי ועוד רבים..) אין לי בעיה עם הגישה שלך,זכותך אבל בעיני זה לא ריאלי.

גם כן הלכה...

צריך לחלק בין סיפורי צדיקים להלכה מפורשת... לצורך העניין הגבול נע בין יום רביעי לשישי (מבחינת מתי מתחילות ההכנות לשבת).

candy77091

New member
לכל דבר צריך לדחוף שנאה דתית?

לסיפורי צדיקים וורטים חסידיים? ההלכה היא שהיום היהודי נכנס אחרי השקיעה.אז לכל הדעות כבר ב12 בלילה של יום חמישי זה יום שישי.

שנאה דתית? נא להרגיע את הביטויים.

(למרות שכידוע את תעשי מה שבא לך ותגידי מה שבא לך, ומי אני שאגיד לך איך לדבר וכו' וכו').

אביטל60

New member
בהתחשב בזה ששבת נכנסת ב-4:00 !!!!

זה קצת היסטרי לא להתחיל את ההכנות ביום חמישי במיוחד כשיש ילדים וההכנות כוללות גם רחיצה, הלבשה, האכלה וכו וכו וכו'....

candy77091

New member
בדיוק.

יש משפחות בעיקר עם יותר מ6 ילדים שמקלחות אותם ביום חמישי כדי למנוע לחץ של שבת..

../images/Emo6.gif

<היית רצינית, הא?
>

אני מ-א-ד ממליצה

על התקן טוב ששכחתי את שמו אבל אני יודעת שד"ר רוזן מתקין אותו בשערי צדק תמורת 500-600 ש"ח תלוי לאיזה קופה היא משתייכת. זה חוסך כאבי ראש ושיכחות ונותן שקט נפשי!!!!! והעיקר!!!- אין ממנו דימומים אלא מחזור פחות או יותר קבוע ונורמלי- לרוב אפילו מקבלים אחרי 40 יום... אבל זה באמת תלוי בגוף של כל אחת ואחת באופן פרטי.

candy77091

New member
בכלל לא מומלץ ואני מכירה דעות הפוך מזה

שגם אמרו שגרם להם לדימומים וגם נכנסו איתו להריון..

כמו שכתבתי מדובר בהתקן לא מהסוג הרגיל

אלא משהו שאין שום סיכוי בעולם להרות איתו!!! (בדרך הטבע...) והוא לא עולה 100 שקלים אלא פי חמש לפחות!!! ובקשר לדימומים- שוב!- השאלה מי המתקין!!! לא כל גניקולוג יודע כמה חשובה צורת ה"התקנה"!!!!!

אפשר להצטרף ולהעיר הערה?

אני חדשה כאן. רציתי להעיר לגבי ההתקן הזה. נכון שהוא נחשב יחסית להתקן יותר טוב אבל, אין התקן שמונע במאה אחוז הריון, מה גם שהוא לא מונע הריון חוץ רחמי !! חוץ מזה עדין יש נשים שזה גורם להם לכל מיני בעיות...... לדעתי כדאי להיות זהירים לפני שממליצים באופן גורף על כל אמצעי מניעה שהוא

למעלה