רעעעעעעעעעעע כל כך

אני פוחדת

אני כל הזמן פוחדת. קשה לי כשאני ישנה במהלך היום, אבל הייתי כל כך עייפה שצנחתי. יש לי תופעה שקורית לי לאחרונה ואני לא מסוגלת להתמודד איתה, ואיילה לא יודעת איך לעזור לי. היא חושבת שצריך אולי להוריד לי מינון של אחת התרופות שכנראה גורמת לי לזה באופן מפתיע, אבל אנחנו פוחדות לנסות כי היא עוד מעט יוצאת שוב לחופשה ארוכה ומה יהיה אם אצטרך אותה? והפחד שלי שהיא תעזוב, שיקרה לה משהו, לעזאזל עם זה כבר!!!
רע לי

היי48

New member
אלומונת

ראיתי עכשיו שהימים האחרונים היו קשים, מצטערת לשמוע ושולחת

אבל אני רוצה גם לדבר על הדברים החיוביים שראיתי שכתבת, כמו עבודות העריכה החדשות והציון הטוב שקיבלת בקורס. שמחה בשבילך וגאה בך!

הייוש, אני מודה לך מאוד

את צודקת, אני שמחה מאוד שקיבלתי את עבודת ההגהה (סיימתי אותה כבר די מזמן ואין חדשה, מה שיש חדש זה לקטורה, והדוור המעפן שלח לי את החבילה לסניף דואר אחר מהסניף שלי, למרות שצוין על גבי הפתק שאני צריכה לבוא לסניף הדואר שלי, ויש קצת בלגן עם זה, אז עד שאקבל אותה אלוהים יודע מתי זה יהיה). והציון בקורס זה לא משהו שאני מתגאה בו, עד היום הציון הכי נמוך שלי היה 98, אבל יחסית לאיך שהרגשתי ויחסית למה שהקורס עשה לי מבחינה מנטלית אני מודה שהציון לא רע. אמרתי לעצמי שאם אני אקבל פחות מ-85 אני אשקול לעשות שוב, אבל לשמחתי זה לא קרה והקורס האיום הזה מאחוריי.
תודה רבה על העידוד

אומנם לא מכירה, אבל מנסה לעזור

כל כך מבינה את הרצון הזה, אבל הבטחת ואת חייבת לקיים.
יש מישהו שיכול להיות איתך, לעזור ברגעים הקשים ...
אם לא אז אולי תלכי לריצה או הליכה מהירה, תוציאי את הרגשות הקשים בספורט, עוזר להפיג את התקופות הקשות.

היי נעמה היקרה

ברוכה הבאה לפורום

אין כל כך מישהו שיכול להיות אתי פיזית. יש אנשים שאני יכולה להתקשר אליהם, אבל יש לי חרדה מטלפונים וגם אין לי כל כך סבלנות. חשבתי להתקשר לקו תמיכה, כי המצב שלי באמת בלתי נסבל ואני חייבת לדבר על מה שקורה לי עם מישהו שמבין בדברים האלה. לצערי לאיילה אין כל כך ניסיון עם זה, עם כל הרצון הטוב שלה.
לגבי ריצה והליכה מהירה יש לי בעיה, אני שוקלת כ-120 קילו ומאוד מוגבלת. אני בקושי יכולה לעשות 10 צעדים (איטיים) בלי לעצור לנוח. ובחום הזה בכלל... ויש לי גם חרדה מיציאה מהבית, ואין לי מוטיבציה. אם אין מי שמחכה לי בצד השני אני פשוט לא עושה שום דבר. יוצאת רק לתורים רפואיים או פגישות שאני יודעת שמחכים לי.

קצת תמיכה

מתוכן התגובות שלך נראה שאת מאוד זקוקה לעזרה, פנים מול פנים. שיחה טלפונית טובה למקרי חירום, אבל לא יכולה לבחלי את האינטרקציה האישית, המגע והקשר. לא הצלחתי לראות מאיזה איזור את, אבל לדעתי את צריכה ללכת לטיפול. מכירה היטב את המקום שבו את נמצאת. אפשר למצוא דרכים להפיג את רגעי הנפילה יותר מהר, והכי חשוב, לעזור לך להתמודד עם המצב מוזמנת ליצור קשר טלפוני אם את רוצה.

הצעה איך להתמודד

אלומה, יש לי הצעה איך להתמודד עם הרצון לפגוע בעצמך/ לבלמס (שאני בטוחה שכבר הציעו לך בעבר):

תעשי חוזה בראש עם איילה: "אני מתחייבת לא לפגוע בעצמי/ לבלמס רק ב- 12/ 24 שעות הקרובות". לא "מעתה ולעולמי עד", אלא, כאמור, רק ב- 12/ 24 שעות הקרובות. עברו 12/ 24 שעות בלי פגיעה עצמית /בילמוס? יופי! צריך לחדש את החוזה ל- 12/ 24 השעות הבאות. את יכולה גם להתחייב כך כלפינו, בנות הפורום, בהודעה כתובה כאן בפורום, ולחדש את החוזה אתנו כל 12/ 24 שעות.

בקשר לפחד מהפצצה סורית: אני לא מזלזלת בפחד הזה, אבל למרות שאסד ומקורביו הם רצחניים, הם לא מטורפים לגמרי (עד כמה שזה נשמע לא הגיוני). הם יודעים שאם הם יפציצו את ת"א הראשים שלהם יעופו, פשוטו כמשמעו, ובטח ובטח שהם יעופו אם הם יפציצו את ישראל בכימיקלים. זה נשמע קר לב, אבל כל הפרשנים אומרים שהתגובה הסורית תהייה מוגבלת לפיגועי טרור בגולן (לא שאני מזלזלת בפחד מזה). חוץ מזה התקיפה תימשך רק יומיים - שלושה. כך שנראה לי שאין לך מה לפחד. הציפייה היא מורטת עצבים בפני עצמה.

הפורום תמיד כאן בשבילך.

Lady Stark

New member
בימים קשים במיוחד

אני תומכת ברעיון של ליידי. תעשי איתנו חוזה ל 24 שעות או 12 שעות כל פעם.

ליידיות אהובות שלי

ריגשתן אותי כל כך. אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה. אני ממש אוהבת אתכן ושמחה שמצאתי אתכן עוד בימים הראשונים. תודה על כל העזרה, אני אשתדל להשתמש ברעיון הזה (למדתי אותו באו.איי וזה עזר בזמני כשעשיתי את זה). אז ממש תודה

תודה, אלישבע ומיצי מיאו טריגר

כל כך רע לי, אבל כל כך... רוצה את איילה שלי שתעשה שהכול יעבור, שאהיה נורמלית... האם אי פעם אהיה נורמלית? אני בספק. אני לא יכולה יותר לחיות ככה, אין לי עור, מתמוטטת בבכי מול פקידים אטומים וסתם אנשים ומול הקלטת של הבן של השח"ע ותמונות שעושות לי עצוב וספרים ושירים והכול בליל ועיסה צמיגית טובענית ותובענית והכול גדול ולוחץ וקטן ואני רוצה את אימא שלי ואם אי אפשר אז את איילה ואם אי אפשר אז למות כי לא יכולה יותר עם הכאב הזה, בכל מקום אני עושה רע, נמאס לי ממני ואני לא יכולה לצאת!

די מזעזע, האמת

אתמול הדוור טעה ושם לי פתק לסור לסניף הדואר שלי לקבל חבילה (מההוצאה לאור). נסעתי לשם ואז התברר שהדוור עשה טעות והעביר את זה לסניף אחר שיותר מרוחק מאיפה שאני גרה. ניסיתי לסדר שהם יביאו לי את זה לסניף הרגיל, הקרוב, או שיביאו לי הביתה - הרי זו טעות של הדוור, לא שלי, וחיכיתי מלא זמן בתור, ואז אמרו לי שהמקסימום שהם יכולים לעשות זה לשלוח פקס שיעבירו את זה מהסניף המרוחק לסניף הרגיל, אבל זה לפחות ייקח עד יום ראשון-שני, ואני חייבת את העבודה!!! שום דבר לא עזר, אז אמרתי להם שיעזבו, אני אסע לסניף המרוחק יותר ואקח בעצמי.

אז נסעתי לסניף היותר מרוחק, ישבתי לא מעט זמן בתור, ואז גיליתי ששכחתי בבית את הארנק, ששם יש לי תעודת זהות. לא הייתה עליי שום תעודה מזהה, והם סירבו לתת לי את החבילה. זה היה סמוך מאוד לשעת הסגירה של הסניף, שיא החום, שיא הצהריים, ובדיוק היה אמור לבוא אליי טכנאי מזגנים. התחננתי, בכיתי, הבטחתי לחתום לה על מה שהיא רוצה, ביקשתי שתקשר אותי עם שולחת החבילה, שהיא תזהה אותי, וכלום. אלו הנהלים וזהו. ובחור אחד שם ריחם עליי ורצה לעשות כאילו ייפיתי את כוחו והוא ייקח לי את החבילה, אבל הם לא הסכימו, כי גם כשיש ייפוי כוח צריך את שתי תעודות הזהות. לא עזר כלום. אז הבחור שאל אותי אם אני גרה קרוב, אז אמרתי לו שלא ממש, אבל אני יכולה לצאת משם ולחזור תוך חצי שעה באילוץ. הוא שאל את הפקידה אם היא תסכים לקבל אותי קצת אחרי שעת הסגירה והיא אמרה שכן. אז טסתי הביתה בבכי שלא יכולתי להפסיק. בינתיים אשתו של השח"ע ביטלה את הטכנאי (שהיה צריך לבוא גם אליה) כי לא יכולתי להיות בבית לקבל אותו, לא יכולתי לעזור לה ולשמור על הילדים שהיא ביקשה, לקחתי מהארנק את הת"ז שלי וטסתי בחזרה באוטובוס לסניף. כבר היה עשר דקות אחרי הסגירה, והשומר לא רצה לתת לי להיכנס. דפקתי על הדלת כמו מטורפת. עוד היו מלא אנשים בפנים, אבל הוא לא הסכים. בגלל שדפקתי כמו משוגעת הוא ניגש לפקידה (סימנתי לו עם היד) ושאל אותה, אז היא ראתה אותי מרחוק ואמרה לו שיפתח לי. תוך כמה דקות נתנו לי כמובן את החבילה, ואז ישבתי שם קצת במזגן עם בקבוק המים שלי, והשומר הטמבל צעק עליי שאצא כבר. הייתי כולי בבכי, לא הפסקתי לבכות מהתחלה, והוא ניסה לנפנף אותי. ואז גילו שם חפץ חשוד, קיטבג של מישהו שהטמין או שכח אותו שם. אז הפקידות כבר נלחצו והזמינו משטרה, ואני גנבתי עוד כמה דקות במזגן.

ובאה אליי המדריכה שלי (בסוף לא יצא לי להיפרד מהמדריכה הצעירה) ועשינו קצת צחוקים וגם בירורים שונים, אבל אני כל כך עייפה ומותשת שאני חייבת לגנוב איזו שעת שינה (למרות שזה עושה לי רע). העיקר שורה תחתונה - הלקטורה אצלי סוף סוף. איזה חום יא ווארדי. מקווה שלא חטפתי איזו מכת שמש מכל הריצות האלה. תארו לעצמכם מה זה להטיס 120 קילו לכל מקום... בלתי אפשרי בעליל.

אני כל כך רוצה את איילה

למעלה