רע לי ברמות אחרות ט'

רע לי ברמות אחרות ט'

אני אחרי איילה ואחרי אלה הפסיכולוגית ורע לי ולקחתי סרוקוול מרוב שרע לי, ועכשיו אני בדרכי למרפאה אחרת בעיר אחרת ואני פוחדת כל כך. ישנתי שעתיים וחצי בלילה וממש רע לי וכרגע בא לי למות, אם כי מתחייבת לא לעשות עם זה כלום.

Lady Stark

New member
מקווה שכשתחזרי תלכי לישון

או לפחות לשבת חסרת מעש ולנסות לכבות את הראש.
תרגישי טוב, מותק. אל תשכחי שהפחד יוצר אפקט הרבה יותר מאיים מהמציאות עצמה. אל תאמיני לו.

ליידי, אני מתפרקת

אני צריכה לדבר אתך בפרטי, הכול קורס לי

תודה, תכף עונה לך למסר האחרון + טריגר ענק

ישבתי במרפאה שבעיר האחרת, לא קשורה לפסיכיאטריה בכלל, וקשקשתי עם אנשים בתור. אישה אחת התיישבה לידי וסתם דיברנו ואמרה לי שכדאי לי לעשות הליכה כל יום במשך שעה (דיברנו על עודף משקל, בין השאר) ואז אמרתי לה שקשה לי לצאת מהבית בגלל חרדה ודיכאון, ואז היא התחילה לבכות ואמרה לי 'לא, אל תגידי לי את זה, בבקשה ממך' ובכתה ובכתה. לא רציתי לחטט, אבל מיד היא סיפרה לי שהיה לה בן, בן יחיד, שהיה חולה במאניה דיפרסיה וסכיזופרניה והוא התאבד לפני 5 שנים... מה אני אגיד לכם... התחלתי ישר לבכות ביחד איתה והיא אמרה לי שהיא רוצה לחזק אותי, שסיפרה לי את זה דווקא כדי לעודד אותי לצאת מהדיכאון כמה שאני יכולה ולהעסיק את עצמי ושהיא לא מטפלת בעצמה נפשית כי היא חזקה ורק חשוב לה כל היום לעבוד כדי להסיח את הדעת, ויש לה בן זוג... האבא של הבן שהתאבד הוא גם חולה נפש, והיא לא ידעה מזה כשהתחתנה. הוא אלכוהוליסט וכל הזמן מתאשפז, הם לא בקשר. ושתינו התייפחנו שם בחדר ההמתנה, ומה אני אגיד לכם, הכול מתגמד כל כך מול אישה שאיבדה את היקר לה מכול, הבן היחיד שהיה לה, שהיא טיפחה כל השנים... איך אפשר לשרוד ולהיות כל כך חזקה??? היא אמרה לי שאפילו לרגע לא חשבה לגמור עם החיים שלה, כי יש לה בשביל מה לחיות, אלה החיים שלה והיא מתכוונת לחיות ולמצות אותם, רק מה, בכל רגע פנוי שיש לה היא בוכה וחייבת להעסיק את עצמה... כל כך הצטערתי ששיתפתי אותה בכך שאני סובלת מדיכאון... ישר ניסיתי לשמח אותה... היא שאלה אותי איך אני מעבירה את הזמן ואמרתי לה קצת על העבודות שלי ועל זה שאני סטודנטית מצטיינת והיא שמחה ואמרה לי שאני אהיה חזקה... היא עוד אמרה לי שאני אהיה חזקה!!! המילים נאלמו ונעלמו לי אל מול הכאב הכי נורא שיכול להיות לבן אנוש, לאימא... כבר הכרתי הורים שכולים מסיבות כאלו ואחרות (בעיקר מחלות), אבל מעולם לא פגשתי הורה שכול מכך שהילד שלו התאבד... כמה נורא... לא ידעתי איך לחזק אותה ובסוף היא חיזקה אותי, אבל היא הותירה אותי לגמרי חסרת אונים מול הכאב הזה. איזה אסון. איך היא ממשיכה לחיות. שאלוהים יברך אותה בבריאות הנפש והגוף... גם היא חרדתית, אבל לא רוצה טיפול כי היא מספיק חזקה ויש לה את התמיכה מבן הזוג... אוי, אני לא יודעת איך להמשיך את היום הזה. הותשתי לגמרי והסרקוול לא עזר. אני לוקחת עוד רבע (התייעצתי עם איילה והיא הסכימה).

זיג-זג-זיג-זג |מותש|

והפעם, משהו שמח: עכשיו התקשרו אליי מההוצאה - אני מקבלת עוד הגהה/עריכה!!!! יאיייייייייייייי

בבקשה תכתבו לי משהו, אני מרגישה כל כך

בודדה

עוד מעט ירד הערב, יחשיך, והמצוקות... אני מתה לישון, ישנתי רק שעתיים וחצי הלילה, אבל אני מחכה לשיחת טלפון חשובה וחוץ מזה אני תמיד קמה הפוכה משינה שאינה שנת לילה. סיפרתי לאיילה על החרדות האלה והיא הציעה לי לקחת סרקוול לפני השינה ולנסות לראות מה קורה. היום הרבע לא הרגיע אותי בכלל, היא אמרה שמותר לי עד כדור שלם. חצי מפיל אותי לגמרי, אז אני לא יכולה לקחת אותו להרגעה אם אני צריכה לתפקד אחרי זה במהלך היום. סוג של טרפוד ללא מוצא. יש לי כל כך הרבה חרדות וכל כך הרבה כעס על הבטחה שהופרה ושתליתי בה כל כך הרבה תקווה והלכו ושברו את המילה של עצמם, איזו חוצפה, איזה כאב. כל כך חיכיתי לזה והם שברו אותי.

חוץ מזה העבודה השיקומית שלי עשתה פשלה עם הצ'קים של דמי השיקום - הם נתנו לנו את הצ'קים, אבל הם כל כך דהויים שאי אפשר לראות מה כתוב עליהם בכלל, והם לא ייקלטו במסוף, מה שאומר שאני צריכה להטריח את עצמי עד לבנק, שלא קרוב לבית שלי, ולעמוד בדלפק להפקיד את הצ'ק שם אצל הכספר, בתקווה שהוא יסכים להפקיד אותו עם מספר שאומר לו בעל פה. זה גם אומר שתהיה לי עמלה של 10 שקלים, והיות שזו פשלה של העבודה אני חושבת שהם צריכים ויכולים לספוג את זה, זו לא טעות שלי ואין שום סיבה בעולם שאני אשלם את העמלה הזאת. המנהלת סירבה להחזיר לי את ה-10 ש"ח, ואמרה שיש חלופה שהם יוציאו לי צ'ק חדש, אבל היא לא מתחייבת שזה יהיה עד ה-15.9, ובתאריך זה יורד לי הסכום מכרטיס האשראי. אני לא יכולה להיות במינוס יותר ממה שאני, ואני חושבת שהם צריכים לשלם את העמלה המזורגגת. גם ככה אני מקבלת 7 שקלים לשעה, בושה וחרפה. זה הרתיח אותי. זאת אותה מנהלת שסירבה לתת לי את המשהו הזה שתמיד היו נותנים לי בחינם המנהלים הקודמים, והיא אמרה לי לקנות את זה, אפילו שהיה לי יום הולדת וכל העובדים מקבלים את זה בחינם במתנה ליום ההולדת. היא אפילו לא הציעה לי את זה. חצופה. שתוציא מהכיס שלה 10 שקלים מזורגגים ותביא לי אותם!!! זה מה שאני הייתי עושה לו המצב היה הפוך. מזל שהיא עוזבת בסוף החודש, לגמרי ירדה לי המוטיבציה בגללה. אני צריכה לספוג את העמלה בגלל שהם הוציאו צ'קים בלתי קריאים בעליל??? חוצפה. ומצד שני אני מקדישה לזה הרבה יותר מדיי אנרגיות מיותרות שאין לי. כתבתי לה מכתב זועם עם מה שאני מרגישה בקשר לעניין והיא לא הגיבה. מצדי שלא תגיב, שכן תגיב, הכול אותו דבר. העיקר שלא אצטרך לראות אותה שוב.

וכמובן עשיתי בולמוס.

בבקשה תגידו לי משהו טוב, שיהיה בסדר, שלא יקרה כלום, אני צריכה שישמרו עליי, במיוחד כשאני ישנה, שלא יהיו לי סיוטים ושארגיש מוגנת. אני מרגישה כל כך לא בטוחה, כל כך מעורערת, כל כך בודדה, והפחד... החרדה יותר נכון... תגידו לי משהו טוב
נראה לי שאלך לישון, אני לגמרי מסטולית מעייפות.

תודה רבה, בנות יקרות

בסוף הפריעו את מנוחתי, אבל אולי טוב שכך. ישנתי בקושי 45 דקות. הסתכלתי על הקובץ שאני אמורה להגיה, והצעת המחיר הפעם נראתה לי לא הוגנת. אני אצטרך לדבר / לכתוב להם על זה. לפחות הספקתי להתייעץ לגבי זה עם יועצת התעסוקה השיקומית שלי והיא עזרה לי לנסח מה לומר / לכתוב. ואם זה לא מספיק, התוכן מאוד בעייתי לי. אני כמובן לא יכולה להסגיר יותר מדיי, אבל בגדול, מאוד בגדול, זה על ילדה שעברה התעללות ע"י הוריה. בדיוק מה שאני צריכה עכשיו, הא... אבל מה לעשות, אני צריכה את הכסף, אפילו אם לא יסכימו לשלם לי יותר, זה עדיין סכום שאני בהחלט זקוקה לו, והספר כתוב די טוב מבחינה טכנית, לא נראה לי שתהיה לי שם הרבה עבודה. ובכל זאת... ואני צריכה קודם לסיים עם הלקטורה המעיקה. אני בחרדה נוראית. לא יכולה יותר לסבול ככה, אני לא יודעת מה יש לי ולמה אני ככה. אילו רק יכולתי לכתוב ולכתוב ולכתוב, או לחזור לעשות קולאז'ים... אבל אין לי כוח ואין לי מצב רוח. עם הכתיבה אני עוד מסתדרת וחיה למענה, אבל אין לי כוח ליצור שום דבר אחר. איילה שאלה אותי לא מזמן אם אני רוצה להישאר מאחורי הקלעים או להוציא ספר בעצמי, ואמרתי לה שלא בוער לי כרגע להוציא ספר. יש לי כמה ספרים די בוסריים שכתבתי כשהייתי בתיכון ויש לי כמובן את הבלוג שלי כאן ואת הבלוג המקצועי ואפשר בהחלט לעשות מהם ספרים ולהוציא לאור (כבר מלא אנשים אמרו לי שאני חייבת לעשות את זה), אבל כרגע טוב לי להיות בעמדת הביקורת ולנתב את הפרפקציוניזם והביקורתיות שלי למקום שבו הם מועילים למישהו במשהו. תודה על המילים ועל החיבוקים, אני מעריכה את זה מאוד.

היי אלומונת (טיפונת טריגר)

אם את מחליטה לקחת את העבודה הזו, תזכרי לדאוג לעצמך לסביבת עבודה מתאימה. אל תתני לעצמך להישאב לעולם הזה ולמקומות האלה שוב. את מעבר לזה.
קראתי את ההודעה שלך על האישה שפגשת במרפאה, שהבן שלה התאבד ובעלה גם סובל ממחלת נפש. זה היה עצוב. תמיד עצוב לי לקרוא על דברים כאלה ולחשוב על ההרגשה, של לאבד ילד ועוד ככה.

אני מצרפת לך שיר, שחשוב שתזכרי-
http://www.youtube.com/watch?v=trEwDejTKRY
אנחנו כאן איתך, אלומונת

מקווה שתצליחי לישון בלילה ותחלמי על ענני צמר גפן מתוק

רע טריגר

אני סובלת מהתפרצות קשה של מחלה מסוימת שיש לי (גופנית). זה משגע אותי ולא יודעים מה יש לי, הכול ניסוי וטעייה. הלוואי שלא היה לי גוף. אני מתקשה מיום ליום לסחוב את הגוף שלי ולהכיל את הנפש שלי. אני יושבת מקופלת, שוכבת לא נוח, לא נוח לי בתוך עצמי. לא טוב ולא נעים. יש הרבה כאבים, והמשקל שלי עצום. הלוואי שינתחו אותי ושיהיה סוף לסיפור הזה של המשקל, אני באמת כבר לא יכולה יותר עם ההפרעה הקשה הזאת. הייתי רוצה להיות קלילה כמוה, מתרוצצת אנרגטית ממקום למקום כמו איילה קטנה וחמודה, כמעט נטולת משקל, מאיפה האנרגיות האלה? איך אפשר יום יום להיות סבלנית כל כך לאנשים, וסובלנית... אתם צריכים לראות איך אנשים נכנסים אליה עצבניים, קולניים וגסי רוח, ויוצאים מחייכים ומרחפים, מנומסים ושקטים. איך היא עושה את זה, לעזאזל? יצור נדיר. הלוואי שהיה לי קצת מהשלווה הזאת, קצת מהטוב הזה, היא באמת טובת לב. אני לעולם לא אוכל להיות כמוה, לעולם לא אוכל לשנות ולעשות טוב לאנשים כמו שהיא עושה, בטח שלא להציל כמו שהיא מצילה. לעולם אנשים לא יאהבו אותי כמו שאוהבים אותה, לעולם לא יהיו לי חוויות ודברים משותפים איתה.

ואני רוצה להיות הכי. ואני לא מצליחה. וזה כואב. וזה מתסכל. והגוף שלי לא עומד במה שאני עושה לו, אני מענה את עצמי ואונסת את עצמי לאכול הרבה הרבה יותר ממה שהגוף צריך, וגם דברים שממש לא בריאים לי. ואני לא מצליחה לחדול. לא מצליחה. זקוקה לנחמה חסרת פשרות ולא יודעת היכן למצוא אותה מלבד הפגיעה והבולמוסים.

אני חושבת שגם מתחילה לי דלקת גרון. לקחתי איזה סוכריות מציצה מהשח"ע, מקווה שיעזור לי. מחר אקנה עוד.

מקודם הרהרתי בפגיעה עצמית וכמה שמתחשק לי, אבל ניסיתי להסיח את דעתי ולדבר לעצמי בהיגיון. אבל ממש ממש בא לי הריגוש הזה, רק שאין לי כוח לטפל בזה כל כך הרבה זמן אחרי. אני מתחייבת לכם לא לפגוע עד מחר, ומחר אכתוב שוב ב"ה.

אלך לישון עוד מעט. שיהיה לילה טוב.

מילקי110

New member
תרגישי טוב

* ספרי לי אלומה באיזה שעה הבדיקה אצל הד"ר בנובמבר

אל דאגה אני לא מתכוונת לבוא איתך או ללכת להתחיל לארוב לו שם אני לא עד כדי כך משוגעת

פשוט מעניין אותי לדעת באיזה שעות הוא מקבל שם . יכולה לספר לך שכאשר קבעתי בעבר תור אליו ואני הרי הולכת בפרטי

אז נאמר לי שהוא לא מגיע למרפאה לפני 16:30 ואז ממש באותו יום דימיינתי אותו , נכנס למכונית בטח בשעה 16:00 או שלוש וחצי ונוסע

פשוט מעניין אותי לדעת באיזה שעות הוא מקבל בתל השומר . ושוב אל דאגה אני לא אבוא איתך.

ראיתי את שמו בפורום השני וישר ... ראיתי שמישהו כתב שהוא שאל אותו האם לצום או לא והוא אמר שלא ואז ניזכרתי איך איתי הוא בקושי מדבר

וישר שוב הוא לא סובל אותי וכו' . אני מתה שכבר תהיה לך הפגישה איתו ושתגידי לי איך התרשמת.

את יודעת שבגלל שיש ביננו הרבה דימיון נראה לי שבסוף גם יהיה לנו את אותו מנתח . ( ואז בטח הוא יהיה מקסים אלייך ואני אוכל את עצמי ולא שאני מאחלת לך

שהוא יהיה מגעיל אל תביני לא נכון .. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שתעשי את הניתוח וישצליח לך - אמן ... )

ואני באמת מצטערת על כל מה שאת עוברת .. ומקנאה ביכולת שלך לתקשר עם אנשים לשבת במרפאה לשוחח עם אנשים זרים זה משהו שאף פעם לא הייתי יכולה לעשות

לבכות עם מישהי זרה גם לא ...

יום טוב אלומונת .

תודה רבה, מילקי ועייפה

מילקי, אין לי מושג באיזו שעה הפגישה, אני לא מוצאת את טופס ההזמנה

אני בהתחלה של איזו דלקת גרון מנחוסית ט'

ואסור לי להשתמש עכשיו בסיפאפ בגלל זה. אני פוחדת לחטוף שבץ או התקף לב או משהו, כמו שהזהירו אותי שעלול לקרות לי אם לא אשתמש במכשיר...
אני עייפה כל כך וכואב לי הראש.
והרופאה הפוסטמה מאתמול שכחה לרשום לי סילברול, אז אני לא יכולה לפגוע בעצמי (אולי זה יצא לטובה, אבל היו לי כבר תכנונים). לפחות לא בשיטה "ההיא".
נעצמות לי העיניים ויש לי סוודר בגרון.
והבוסית מהשיקומית צרחה עליי מקודם בטלפון. תודה לאל שהיא מסיימת את עבודתה שם בקרוב. חצופים כל כך.
והמדריכה סיפרה לי משהו אישי שקורה לה שהיא מאוד מוטרדת ממנו ושעלול להשפיע גם עליי לרעה, וזה מדאיג אותי וזה לא פייר שהיא אסרה עליי לספר לעו"סית, כך שאני בעצם נתקעת עם זה לבד בלי יכולת לשתף מישהו וזה מכביד עליי מאוד. אני גם ככה לא אדם בריא.
והאישה מאתמול עם הבן שהתאבד.
והוצאות אדירות שיש לי החודש, ואני במינוס שמאיים לחרוג ממסגרת האשראי.
ויום כיפור מחורבן צפוי בפתח.
ודברים שאני לא מספיקה לברר ולעשות (ודווקא הספקתי הרבה היום).
ואנשים חסרי סבלנות.
לפחות הייתה לי הרגשה טובה היום והייתי נחמדה לאנשים במקום מרירה ותוקפנית. יש לי גם ימים/רגעים כאלה.
חייבת לישון קצת, אני סחוטה כמו לימון רקוב.
ביייייייי

ובלי שום סיבה הגיונית אני פתאום מרגישה רע כל

כך... מלנכוליה זו לא מילה. חנק ועצב ורוע ושנאה עצמית ותיעוב אפילו. אני שונאת שדופקים אותי ומסדרים אותי, וזה כל הזמן קורה לי בימים האחרונים. כאילו היקום מכוון איכשהו לפגוע בי. אני יודעת שזה בולשיט, אבל ככה זה מרגיש לי עכשיו, ואין לי כוח לטפל בכלום. אני בטוחה שכולכם יודעים מה הכי הייתי רוצה עכשיו ואין, ואין, ואין.

ואני מפחדת לישון, כי לישון זה לאבד שליטה ט'

וכשמאבדים שליטה עלולים לקרות דברים נוראיים ואיומים. אפשר להיאנס. אפשר ללקות בהתקף לב או שבץ. אפשר למות מחנק ואף אחד לא ידע. אפשר לחלום סיוטים. אני מפחדת, כאילו הדברים האלה ממש עלולים להתרחש עכשיו, אפילו שרובם לא הגיוניים. אני שונאת את ההתרפסות שלי, את הריצוי שלי, את התיעוב העצמי שלי, ואת הפראייריות שלי, שאפשר לנצל אותי בלי שאומר מילה. כולם מפחידים אותי, אני מבוהלת. הלוואי שלא הייתי צריכה לישון עכשיו, אבל אני כל כך צריכה. הלוואי שהיא הייתה יכולה לשמור עליי עכשיו, שלא יקרה לי שום דבר רע, אבל היא לעולם לא מסתכנת בלהבטיח לי משהו שהיא לא תוכל לקיים, היא מאוד זהירה. הלוואי שהייתי הכי חשובה לה, כמו שהיא הכי חשובה לי, אבל זה לעולם לא יקרה, ולא חשוב כמה אני מנסה. מאבק אבוד, ורע לי כל כך. זה לא הוגן. אני רוצה שפעם אחת בחיים האלה מישהו יגיד לי שאני הכי חשובה לו בעולם. זה לא קרה לי מעולם ורוב הסיכויים שגם לא יקרה. עצוב לי כל כך ואני מפחדת.

למעלה