רע לי ברמות אחרות ט'

אני פוחדת. פוחדת נורא. צריכה שיהיו אתי, אבל

אין. אין. זו רק אני והשדים שלי והכאב והזעם והכול מתנקז לחרדה איומה שכולי רועדת ממנה. לא רוצה להיות לבד, רוצה לישון ושישמרו עליי. לא יכולה, העייפות מכריעה אותי.

טריגר

די, לא יכולה יותר. צריכה לחשוב מה עושים. אני פוחדת נורא למות, פוחדת שיקרה לי משהו, ובאותה נשימה מייחלת לזה כי נמאס וכמה אפשר. אני פוחדת. שיפסיקו לבוא לי בחלומות, בהבזקים, אני לא עומדת בזה. שיפסיקו להכריח אותי ולהכריח אותי לבחור. לא רוצה. לא רוצה. אני עייפה. רוצה לישון ופוחדת לישון ורוצה למות ופוחדת למות ורועדת מפחד. למה??? למה זה קורה? לאיילה אין תשובה. אילו רק יכלה להיות אתי פה עכשיו, הכול היה אחרת! הכול היה נפלא ומושלם. זה לא הוגן.

אני חושבת שאני מתפרקת

שולחת לך חיבוק גדול

את חשובה לנו, אלומונת. מאוד.
חשוב שתשני, אפילו שינה קצרה, שעה פה, שעה שם, אחרת הגוף שלך באמת עלול לקרוס.
אני יודעת שלישון מרגיש לך כמו פעולה קשה, אבל את צריכה את זה. הגוף שלך צריך את זה. תנסי לדאוג שחדר השינה שלך יהיה סביבה רגועה, כריות רכות, מוזיקה נעימה, נרות או סבונים ריחניים (אני מאוד אוהבת לרסס קצת בושם על המצעים, שיריחו טוב למרות ששמתי אותם לפני שבוע). תנסי לחשוב על דברים חיוביים לפני שאת הולכת לישון, לעבוד פחות או לא לעבוד על חומרים שיכולים להיות טריגריים עבורך.
זה חשוב שתישני, מותק. את מדאיגה אותי בימים האחרונים.

טריגר

הלכתי לישון בלי המכשיר וכמובן התעוררתי מחנק ומכך שלעסתי לעצמי את הלשון, מה שהמכשיר לא מאפשר. קמתי מבוהלת הרבה לפני השעה היעודה. אני נחנקת גם מליחה ונשימה קשה עקב הצינון, ומצב רוחי מפחיד.

אני מרגישה התגברות בדחף לפגוע בעצמי. שוב פנטזיות על מוות, על בית חולים, על איילה שמוצאת אותי ומטפלת בי בדאגה, על אשפוז בפסיכיאטרית... אני פוחדת שלא אחזיק מעמד, והרי אי אפשר להתאשפז בכיפור... אני רוצה שהפחד יעזוב אותי. אני רוצה להיות בריאה, אבל אני סקפטית מיום ליום יותר ויותר. איילה עדיין אופטימית ואומרת לי שנעבור את זה ביחד עד שנמצא פתרון, אבל אני לא יודעת כמה עוד אחזיק מעמד ככה, כשכל משב רוח פוצע אותי ומשאיר בי סימנים כחולים.

אני צריכה שיחבקו אותי. לא בצורה מינית, בצורה אימהית. ובעצם איך אני יכולה לדעת מה ההבדל כשהכול כל כך מבלבל? (ע"ע אבא שלי). אני לא יכולה כבר עם הפחד הזה והבדידות הזאת. רוצה את איילה שתרפא את הכול.

ושוב תודה רבה על המילים הטובות. אוהבת.

תחזיקי מעמד

ותנסי להיתלות בדברים החיוביים בחיים - העבודה, החברה שמתעקשת על קשר איתך וכו'.

הצורך ב"אמא" או במישהוא שידאג, שיטפל, שיחבק - הוא בהחלט מובן, בטח ובטח אחרי מה שאת עברת.

בקשר ל"שכר" המגוחך שמו"לים מסכימים לשלם - מי כמוני מכירה את זה! את מכירה את המשפט "אני כ"כ אוהבת את העבודה הזאת שאני מוכנה לעשות אותה בחינם - אבל למרבה הצער, הבוס/ית יודע/ת את זה"? זה בדיוק המצב בשוק המוצף, השבור והפרוץ של הפרילנסרים נותני השירותים למו"לים - עורכים, מתרגמים וכו'. יש כ"כ הרבה אנשים שמוכנים לעבוד תמורת "שכר" מגוחך פשוט בגלל האהבה לתחום (מן הסתם) שהמו"לים מנצלים את זה. במיוחד אם מדובר בכנרת - זב"מ - דביר, ששולטת, כידוע, ב"צומת ספרים", ובנתח נכבד מאוד משוק ההוצאה לאור. הבעלים של כנרת ואשתו בנו לעצמם קוטג' נחמד + בריכה פרטית בזכות הניצול הזה, אבל עד כאן עם ההאשמות (המוצדקות) שלי.

הצורך הכי קשה, הכי כואב בחיים שלי ט'

שהיא תציל אותי, שהיא תראה אותי, שהיא תראה מה הוא עושה לי, שהיא תפסיק לעשות לי את מה שהיא עושה לי, הכול בזמן הווה, הכול כאילו קורה עכשיו, ואני אינני מסוגלת לעצור. אני מנסה לטלטל את הראש, לעסוק בדברים אחרים, לישון, אבל זה בא, זה ממשיך לבוא, שהיא תפסיק להתעלם ממני, שתראה, שתראה, שתראה, איך היא לא ראתה כלום, איך היא בעצמה המשיכה לתקוף ולתקוף נפשית, מילולית, ואיך היא לא ראתה מה קורה לבת שלה לילה לילה מסתכלת הלבנה בפרחים אשר הנצו בגינה... איך קראה לו שייקח את הילדה, שאין לה כוח לילדה, איך חיבקה את אחותי מולי כדי להוציא לי את העיניים ולקרוא לי קנאית. למה? למה?

ואני מעתיקה הכול לאיילה ואני מספרת לה ואני רואה איך בעיניים שלה היא כואבת אותי, אני רואה את הנשימה הנעתקת, אני רואה את הדף החלק של השתיקה, שהיא מנסה לתת לי מקום. אפשר לטבוע במבטי האיילה שלה העמוקים, אפשר ללכת איבוד בקול הנעים שלה ובחיבוק הרך.

זה מה שכתבתי לה (בתוספת כמה אלמנטים גרפיים וכמה פרטים שאשמיט כמובן) וצירפתי למתנה שקניתי לה לראש השנה - סט מהבודי שופ של דברים רכים ופופיים כאלה באריזה יפה - מגבות זעירות, ספוגים בשלל מרקמים וצורות, וכל מיני כאלה:

לאיילה האהובה והיקרה, נווה המדבר שלי, שתמיד רואה את הפרח שבתוך האדמה הבקועה, הפצועה, הסדוקה והחרבה של חיי; שתמיד רואה את הרעב והצמא האדירים והבלתי נתפסים שלי לאהבה, הכלה, הקלה וקבלה, ותמיד מנסה להזין ולהשקות, לערסל, לעטוף ולפצות. הכי תודה שבעולם על ענן הרכות המגן שאת מנסה לארוג ולטוות מסביבי בסבלנות אין קץ, ועל ההתגייסות למעני; על המילים, המבטים, הקול והכול. אוהבת הכי המון ביותר, ומנסה להחזיר ולו מעט ובסמליות קצת מהרכּוּת הזאת גם לך...

ולא יכולתי שלא לחייך לעומת מה שכתבת על ההוצאות לאור

אין לי הרבה סודות

אבל יש לי משהו שמשגע אותי ואני לא יכולה לספר לאף אחד בעולם הזה. גם לא לאיילה. גם לא לעו"סית. גם לא לפסיכו' של המעקבים. ואם אני לא מסוגלת לספר לאיילה סימן שזה באמת משהו שנורא נורא מפחיד אותי שקורה לי. סודות לא עושים לי טוב, אבל אני לא מסוגלת לדבר עם זה עם אף אחד, גם לא באנונימיות, גם לא לקו סיוע בצ'ט או בטלפון. אני מפחדת ממה יחשבו עליי. אני מפחדת שזה לא נורמלי. ואני גם לא מסוגלת להישאר עם זה לבד. מה עושים???

אלומה

מקווה שאת מרגישה הבוקר טוב יותר . כבר לא בטוחה שמתאימות לך תגובותי ..אבל בכל זאת
.

יקרה סוד לא עושה טוב כי חיית בתוך סוד ענק ... ולכן עדיף לשחרר וזה קשה אבל אולי על פיסת נייר בהתחלה אולי ברמיזה ותני לאיילה .

תיתפלאי אבל הדברים הכי הזויים נורמלים לחיים שעברת ..והם שמעו כבר הכל ...

אוהבת שולחת חיבוק עוטף

למה כתבת את המשפט השני?

ואין מצב שכותבת על זה לאיילה. חייבת להיפטר מזה, אבל לא מסוגלת. תודה

היי48

New member
אלומונת

בהחלט נשמע כמו מצב לא קל בכלל... אם תחליטי שאת כן רוצה לספר בפורום אז כמובן אנחנו תמיד כאן, וגם אני תמיד במסרים.

Lady Stark

New member
אלומונתוש

קבלי חיבוק גדול.
אני יודעת שאין שום דבר שאת צריכה להסתיר מאיילה. זה פרדוקס, להסתיר ממנה כל דבר.
אני גם בטוחה שמדובר במשהו שהיא נתקלה בו. לפעמים הבושה שלנו מעצמנו כל כך גדולה שאנחנו שוכחים שמה שעובר עלינו הוא אנושי. ושעוד הרבה עברו דברים דומים.
בנוסף, מותק, על מנת שתוכלי לטפל בבעיה את חייבת דבר ראשון לספר עליה למומחה. זה צעד שחובה לעשות.
אין לנו את הפריווילגיה לא להיות מטופלת כראוי.

יש בזה הרבה סיכון, ליידי

אני מפחדת.
אם אני אספר לה היא עלולה להירתע. להיגעל. להתרחק. ואולי אפילו לדווח עליי לגורם מסוים. אני לא יכולה לקחת את הסיכון. לא שעשיתי משהו רע למישהו חלילה או שאני מתכוונת לעשות. הכול בתוך הראש שלי ותחום היטב שם, אבל אני לא מסוגלת להתמודד עם הפחד שזה ירחיק אותה וידחה אותה ומה שזה יעשה לי. אולי זה אפילו יפחיד אותה. אני לא חושבת שהיא נתקלה בזה. היא מטפלת בעיקר באנשי צבא. כמו שכבר הבנת אין לה ידע בפגיעות מיניות בתוך המשפחה. לפחות לא ידע שהיא יכלה להשתמש בו כשאני סיפרתי לה את הרקע שלי.

Lady Stark

New member
תשמעי ( טיפה טריגר)

האמת היא שאם היא תיגעל או תתרחק היא תהיה לא מקצועית בעליל.
על כל פנים, אסור שאלה יהיו השיקולים שלך כי היא דבר ראשון אשת מקצוע.
יותר חשוב מזה, אני לא יודעת באילו מחשבות מדובר אבל ידוע שאו.סי.די יכול לפעמים ללבוש צורה של מחשבות טורדניות בעלות תוכן שהוא אלים (אלימות עצמית או מול הזולת), פוגעני, סוטה, כוחני או מזיק, ורופא שמודע לכך יידע לשייך אותן לאו.סי.די.
אם המידע הזה קצת עוזר לך או מדבר אליך אני ממליצה לך בחום לדבר על זה, אולי אפילו תחת שם משתמש אחר, בפורום טורדנות כפייתית. או יותר טוב אפילו, להיכנס לאתר של אנטיתזה גלגל ולקרוא מאמרים מצוינים בנושא.

לי ברור שכל מה שמפחיד אותך הוא לא משהו שאת מתכוונת ליישם אלא רק פחד שלובש עוד צורה.

תודה. תודה לך.

משהו במה שכתבת עזר לי ואני לא יכולה להגיד מה.
מה זה או מי זה אנטיתזה גלגל?

למעלה